Magija

Afirmacije-Pozitivne afirmacije

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Afirmacije su jedna od najmoćnijih metoda za stvaranje vibracijskog sklada s onim što želite privući u svoj život.

Svaka misao koju pomislite i svaka riječ koju izgovorite su afirmacije. Vaše misli i riječi su objave o onome tko mislite da jeste i kako doživljavate svoj svijet.

Svaki put kad pomislite nešto negativno ili iznesete primjedbu kojom omalovažavate sebe, tu ideju zapravo potvrđujete kao svoju osobnu istinu. Na svu sreću, isto vrijedi za pozitivne misli i izjave.

Snažne pozitivne afirmacije moćna su sredstva samopreobrazbe i ključan element u stvaranju života koji želite. One funkcioniraju tako što uz njihovu pomoć ograničavajuće ideje, negativna uvjerenja i razmišljanja koja ste s godinama prihvatili i internalizirali svjesno Zamjenjujete pozitivnim izjavama koje potvrđuju tko želite biti i kako želite doživjeti život.

Cilj je stvaranje pozitivnih, potvrdnih, snažnih izjava koje vas uzdižu i nadahnjuju te podižu vaš emocionalno raspoloženje. Govorit ćemo o dvije vrste afirmacija, a to su pozitivne afirmacije i afirmacije za ostvarenje konkretnog cilja.

pozitivne afirmacije
Pozitivne afirmacije jednostavno potvrđuju vaša pozitivna uvjerenja o sebi io životu.

Te jednostavne objave o tome tko želite biti i kako se želite osjećati iznimno su moćne i pomažu vam da zamijenite negativna, ograničavajuća uvjerenja koja ste možda preuzeli u prošlosti.

Stare, negativne, nesvjesne misli korištenjem pozitivnih afirmacija zapravo reprogramirate u snažne pozitivne osjećaje i slike. Osmislite vlastite pozitivne afirmacije i svakog ih dana ponavljajte.

Vaše će afirmacije najbolje funkcionirati ako ih čitate i ponavljate nekoliko puta dnevno. Budite dosljedni – najčešće je potrebno tridesetak dana za reprogramiranje misaonih obrazaca.

Svoje pozitivne afirmacije izgovarajte glasno, s osjećajima, i iskusite emocije koje bude u vama. 99 Stalno ponavljanje jača uvjerljivost. Robert Collier Da biste postigli još djelotvornije rezultate, možete ih ponavljati dok se u zrcalu gledate u oči. Potvrdite koliko ste prekrasne i kako vam je sjajan život. Osjetite to, vjerujte u to iu potpunosti to prihvatite cijelim svojim bićem. Na taj način iznova stvarate sliku o sebi, gradite pozitivne stavove i prihvaćate pozitivniji sustav uvjerenja.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM