Ahat uravnotežuje suptilne energije …. ahat roze pročišćuje emotivne smetnje ….

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Ahat uravnotežuje suptilne energije. Kaže se da pomaže u zaštiti, pogotovo zaštiti djece. Nadodaje hrabrost i pojačava kreativnost kod učenika ili umjetnika. Njegovo pojačavanje energije dolazi u valovima, tako da je koristan kada je potrebno prevazići neku situaciju.

Ahat pomaže ljudima koji imaju problema sa praštanjem iu slučajevima kada je problem otpustiti gorčinu i očajanje pogotovo u odnosima s drugim ljudima, obitelji ili ljubavi. Nosite ahat ako se osjećate sputani, pod pritiskom, zatvoreni i prigušeni u trenutnim dužnostima. U drevnim vremenima sile četiri elementa su bile smatrane moćnim snagama univerzuma iu vezi sa tim je ahat bio kamen elementa Zemlje. Ukoliko imate u vidu teške pretstojeće bitke na obiteljskom i poslovnom planu gdje vam je potrebna snaga i hrabrost da budete iskreni prije svega sa sobom i ustrajete na svom zacrtanom cilju, ahat je kamen za vas.

Ahat pojačava fizičku brzinu, u trčanju, maratonu, atletici. Djeluje na pluća, krvne žile, limfni sustav, probavu, anoreksiju itd.

Bijeli Agate je različito bijel, slojevit i djelomično proziran. Služi za duhovni razvoj, polaže se na krunsku čakru.

Agate pink

Ljubičasti ahat koristi se za zaštitu majke i ploda. Olakšava porođaj. Liječi maternicu. Ljubičast ahat se koristi za stimuliranje sućuti i suosjećanja s drugima.

Agate brown

Ahat žutu do smeđe liječi želudac, gušterača, jetru. Stimulira proces probave.

Agate blue lace

Ahat plave čipke se koristi da potpomogne u induciranju viših stanja svjesnosti. Odličan je za grlenu čakru i komunikaciju. Vezuje se s nadom, jedinstvom, optimizmom, pozitivnim mislima, glatkim energetskim tokovima, radosti i istinom. Neutrališe bijes, emotivne traume, infekciju, upale, groznice, spušta temperaturu. Vrlo je moćan kamen. Iscjeljuje grlo, dišne ​​puteve, probleme vrata, ramena, insuficijenciju tiroidne žlijezde, limfnih žlijezda. Pročišćava limfni sustav. Otklanja blokade u živčanom sustavu. Liječi artritis. Jača skeletni sustav, dobar je kod prijeloma. Eliksir tretira disbalans tekućine u organizmu – naticanje.

Agate rose

Ahat roze pročišćuje emotivne smetnje, pomaže da oprostimo, prihvatimo ljubav. Drži se na srcu.

Agate fire

Ahat vatreni daje podršku, snagu i hrabrost, u teškim trenucima pruža zaštitu, smiruje strahove i emocije i reflektira prijetnje natrag ka njihovom izvoru. Koristi se za pojačavanje psihičkih talenata. Upotrebljavali su ga šamani da bi potakli vidovitost i da bi prizvali slike i sjećanja s drugih razina i iz drugih života. U iscjeljenju se smatra da pojačava sve prirodne sposobnosti liječenja i radi sa cirkulatorne sustavom i nižim probavnim sustavom. Povezan je s drugom i trećom čakrom. Pruža jasnoću u vremenima promjene. Liječi živčani i endokrini sustav, poremećaj cirkulacije, pomaže u klimaksu (valovi topline), čisti energetske blokade.

Ahat mahovinasta se ponekad naziva Kamenom bastovani. Smatra se da stavljanje mahovinastog ahata u baštu donosi ljepše, svjetlije cvijeće i povećava prinos. Zbog svoje povezanosti s prirodom mahovinasta ahat donosi osjećanje širenja, slobode i prostora. Uvodi čovjeka u harmoniju s drugima i donosi obilje, uspjeh i prosperitet. Pojačava samopoštovanje, pozitivne crte ličnosti i smanjuje razinu stresa. Povezuje se sa srčanom čakrom. To je kamen ljubavi i prijateljstva. U iscjeljivanju koristi se da pomogne u probavnim i INTESTINALNI poremećajima. Osvježava dušu, služi kao protuupalno sredstvo, smanjuje otoke, regulira šećer u krvi. Eliksir je za vanjsku upotrebu, liječi gljivice i kožne infekcije.

Ahat iz Bocvane se nalazi samo u Bocvani, pomaže u pažljivosti do detalja. Energizira suptilna tijela. Stimulira istraživanje nepoznatog. Promiče zaštitu, plodnost, senzualnost, strast, umjetnički izražaj i emocionalnu utjehu.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

60 RSD

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,85 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

7 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

Status Astrologa

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

60 RSD

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,85 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

MAKEDONIJA

53,1 MKD