Anksioznost u astrologiji – moj strah ima strahove! Aspekti u natalnoj karti koji opisuju anksioznost ….

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Strepnja ili anksioznost je nejasan strah bez očitog vanjskog povoda i uglavnom bez tjelesnih znakova koji uobičajno prate strah proizašao iz realne vanjske prijetnje. Od straha se razlikuje zbog svoje neodređenosti, jer nije vezan za neki određeni objekt. U ovom neugodnom osjećanju dominira iščekivanje neke neodređene nesreće. Kada se događa često, ometa afektivni život i osjećanje sigurnosti ili je na neki drugi način maladaptivna, poznata je kao anksiozni poremećaj.

Aspekti u natalnoj karti koji opisuju anksioznost mogu biti vezani za planeta Mjesec, Merkur, Neptun, Uran, 3, 12, 6, 8 polje.

Mjesec je naša duša i osjećanje sigurnosti, sasvim je sigurno da ako je Mjesec ugrožen dodirom nekih planeta ili samim znakom u kome se nalazi biće mu biti teže uspostaviti ravnotežu. Mjesec u znaku Jarca ili Škorpiona je sklon preispitivanju, sumnjama i samodestrukciji; agresija, ograničenja i restrikcije su okrenuti KA SEBI.

Mjesec u konjunkciji ili kvadratu sa Neptunom daje stalno iščekivanje nekih nepoznatih događaja što remeti sigurnost i potiče strah. Mjesec je pogođen iluzijom i nejasnom percepcijom ili vanjskih okolnosti ili tuđih namjera.
Mjesec u konjunkciji ili kvadratu s Uranom pojačava intenzitet iščekivanja. Svi aspekti sa Mjesecom pojačavju nervozu i obično se manifestiraju na želudac u vidu loše probave, nepravilne prehrane, problema s grudima, zadržavanja tekućine, ginekološkim problemima kod žena i slično.

Mjesec u 12. polju pogođen teškim aspektima daje anksioznost, može se liječiti kroz meditaciju, volonterski rad … Obično se mjesec u 12. polju manifestira kroz teške snove ili strah od toga da se snovi ne ostvare. Strah od nepoznatog, neistraženog, a istovremeno i potreba za istraživanjem istog.

Mjesec u 8. polju – osoba nosi za sobom dio prethodne inkarnacije ili lako stupa u vezu sa nefizičkim stvarima, to daje ili veliku duhovnost ili stalno iščekivanje primjerice, gubitka voljenih osoba, žene ili majke.

Merkur u konjunkciji ili kvadratu ka Neptunu i Uranu daje iskrivljenu interpretaciju vanjskih impulsa, mozak je preokupiran stalnom obradom informacija. Osoba često djeluje nervozno ili je brbljiva, pričom se rješava nervoze.
Merkur u Ribama u 3. ili 6. polju može biti pokazatelj anksionoznosti također.

Imajmo također u vidu da svijet u kojem živimo nameće manje ili više anksiozan stil života. Stalno se postavljaju nove granice, nudi se instant zadovoljenje potrebe, naizgled stvari se prave da bi nam olakšale život, a zapravo nas dodatno ušuškavaju i oduzimaju moć odlučivanja.

U suvremenom društvu, čovjek je natjeran da preda svoju odgovornost drugome, uvjeren da je tako najlakše i najbolje za njega, a sve što time dobiva je strah od nepoznatog i potreba da se na vrijeme osigurati. Na ovaj način ostajemo u začaranom potrošačkom krugu u kojem tražimo više, a odlučujemo manje.

Zato, iako astrološki aspekti određuju smjernice ponašanja pojedinca, uvelike ga određuje i društvo, i vaspitanje, a najviše on sam. Odgovornost nosi posljedicu, a ako smo naučeni samo na uspjeh i zadovoljstvo nikada nećemo preuzeti odgovornost i uvijek ćemo druge kriviti za posljedicu.

& Nbsp;

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €

Status Astrologa

Skidanje crne magije

Uklanjanje crne magije vrši se na daljinu, uz profesionalni tretman, pri čemu osoba kojoj se pomaže surađuje s bijelim magom i zajedno izvode ritual, svaki svoj dio.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Astrologija i numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €