Magija

Arhetip znaka Raka-Tajna znaka Raka je u osjećajima!

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Sam znak Raka je sačinjen od dva dijela, dva spiralna dijela koji teže biti jedno. U suštini, to je spiralna galaksija; oni se spajaju u svom dodiru, srcu.
Priroda znaka Raka je priroda porijekla. Naše porijeklo je iz galaksije, odnosno iz spiralne galaksije. Ljudima se vrlo često događa da imaju vrlo lokaliziran osjećaj svog porijekla, a ova spirala je naše porijeklo – činjenica je da smo potekli iz ove a ne neke druge galaksije, i to je dom, kuća koja živi duboko u srcu svakog od nas. Odakle god da smo došli, to se dogodilo odavde, iz ovog dijela i to je naš najdublji korijen i porijeklo. se u jednom trenutku spojili i stvorili život (stvorivši nas) vrlo često nisu jedno. Vrlo često u porijeklu natusa boravi različitost roditelja, odnosno jednostavno ono što boravi u priči o Zeusu i Heri. Zeus je, iako je imao troje djece s Herom, imao i nebrojeno mnogo djece bilo s boginjama, bilo sa ženama sa zemlje, i stalno je imao afere. Ta razlika između onoga što Hera, kao zaštitnica svetosti predstavlja – posebno svetosti braka, i Zeusa koji je ovo stalno kršio, što je nju povredjivali i izazivalo kod nje osvetničke pobude, dovodi do svih kasnijih problema na svakom koraku. Potrebno je samo promatrati simboliku znaka Raka.
Usput, naša galaksija se zove Mliječni put i to je put koji dolazi iz majke. Dvojnost znaka Raka je prisutna na relativnom nivou i tu nastaju svi problemi. Kada budemo ujedinili dvojnost znaka Raka izaćićemo iz svih problema a naš dom u osnovi postaje ovaj znak. To je suština porijekla. Dvojnost dolazi iz jednostavne činjenice – načinjeni smo od dvoje roditelja, i to se spojilo u jedno. Ipak, tko su to dvoje roditelja? Znak Raka sačinjen je od Mjeseca i od Jupitera – Mjesec je tu u sjedištu, a Jupiter egzaltiran. I evo nam njih dvoje – Here i Zeusa koji su zajedno, prvi par iz kojeg nastaje sve ostalo; oni su primarna priča. Ovo je Herin znak, najženskiji znak, znak one koja je zaštitnica braka i koja nosi duboko u sebi vjernost prema Zeusu. To je puna slika ova dva bića koja čine ta dva dijela – jedan je Herin, drugi je Zeusov.
Vrlo često, mi živimo razdvojeno. Mi vidimo Raka kao dvojni znak zato što i naši roditelji, koji su rak je ono biće koje je jedino pristalo biti na Herinoj strani i koje se odazvalo Herinom pozivu u svojoj zavisti spram Herkula. Ona je tražila nekoga tko će pomoći Hidri s kojom se Herkul borio da stane na stranu Hidre a ne Herculea, pošto ga je mrzila jer je on bio Zeusov izvanbračni sin. Ona je zapravo mrzila njegovu djecu vrlo često i ta mržnja jedan dio koji također živi u znaku Raka – s jedne strane su osjećanja koja su divna, i sa druge strane, vrlo lako i sva ostala osjećanja koja dolaze iz lošeg Marsa – jer tu je Mars u padu, a Saturn u izgonu. Tako postoji i druga strana Raka koja nije samo Mjesec i Jupiter, kao jedna pozitivna priča o dvoje, o mužu i ženi, o jednoj obitelji; to je znak koji nosi i sva sjećanja na sav bijes, na sve loše emocije koje su ostale upravo uslijed kršenja vjernosti, uslijed obiteljskog nesklada, uslijed dubokih emotivnih ozljeda koje stvaraju loš odnos Marsa i Saturna. I gdje god da vidimo loš odnos Marsa i Saturna uvijek možemo pomišljati na genetiku, jer su to samo osjećaji iz Raka, pošto su Mars i Saturn također dijelovi Raka, koji nastaju kao njegove negativne osobine i karakteristike. Mars je u Raku u padu, au priči HERA šalje Raka da se bori protiv Herkula. Taj rak izgleda strašno – ima oklop, izgleda kao tenk, sav je naoružan, ima kliješta … ali je mekan iznutra. On dolazi hrabro, uspravi se i uštipne Herculea, najvećeg čovjeka, međutim Herkul ga jednostavno zgazi i tu je kraj priče o Raku. HERA ga je zatim stavila na nebo, iz lojalnosti, tako da u priči o Raku imamo jedan važan faktor, a to je lojalnost svake vrste, a prije svega ona lojalnost koju žena nosi prema mužu, kao čuvar braka što je Hera bila, ali i lojalnost na svakom drugom nivou – jer jedini se Rak odazvao njoj.

& Nbsp;

Mi ovdje vidimo prirodu tog bića koje je vrlo osjetljivo, tanano – Rak je mekan, on ima samo jedan oklop koji je kod nas izražen u onoj mjeri u kojoj Saturn – kao oklop stoji, i kliješta – Mars, kojima napada. Svaki odnos te dvije planete u lošem odnosu uvijek je znak problema koji su bili u genetici, prošlosti a provlače se kroz genetiku odnosa muškarca i žene. Ovaj znak u sebi nosi tajnu koju nasljeđujemo, tajnu odnosa muškog i ženskog. Ovo je znak koji spaja ta dva konačno u jedno. Ako natus uspije spoji muški i ženski dio u sebi, uspije biti Zeus koji će biti vjeran Heri, ili da bude Hera koja će oprostiti Zeusu i konačno, kao što je i na kraju bilo u mitološkoj priči sa Herkulom, u kojoj na kraju kada Herkul završava svoj život, mu ona daje svoju kćer Hebu za ženu. Tako Herkul biva vjenčan njenom kćerkom Hebom, zaštitnicom vječne mladosti pri čemu ga ona i posinjuje. Ovdje Zeusa i Hera postaju jedno.
U jednoj dubini, svatko od nas nosi u sebi ovo porijeklo, ovu priču o različitosti roditelja, o različitosti njihovih roditelja, i to su svi emotivni problemi – oni koji su najdublji, koje natus nosi uslijed različitosti roditelja i uslijed nečijeg nevjere. Na Olimpu su se stvari odigravale tako što je Hera bila vrhovna gospodarica zajedno sa Zeusom i zaštitnica braka. Uvijek mu je bila vjerna, ali kad god bi otkrila njegovo nevjerstvo najprije bi izbila strašna svađa nakon čega bi došlo do pomirenja, da bi on poslije to ponavljao uvijek iznova i iznova.
To je tako funkcioniralo, ali tu nastaju oni glavni, prvi problemi koje mi prenosimo jedno preko drugog. Sve što je jednom natusu potrebno u životu da uradi to je da u sebi spoji Zeusa i Heru da bi dobio ovu sliku svemira, svemira kao jedno, da bi omogućio da život bude snažan, da bi mogao živjeti onu maksimalnu vrijednost koju Jupiter egzaltiran u raku nudi.

Zbog čega je uopće Jupiter egzaltiran u Raku, ako mi znamo da je Rak radio protiv Jupiterovog dijela, Zeusa? Rak je napadao Herculea, njegovog sina jer ga je Hera poslala. Rakovska zemlja je Izrael. Zbog čega se uzima da je sveta kršćanska zemlja upravo Izrael, u kome je Krist ubijen? Zbog čega u svom neprijatelju mi ​​imamo maksimalnu egzaltaciju, zbog čega dobivamo da je Jupiter najjači u srcu neprijatelja, usred onoga što je suprotno od nas? Radi se o tome da, da bi netko živio ove vrijednosti koje može nuditi Jupiter, što god one predstavljale je li to veliko znanje, velika mudrost, sjajne pozicije, mogućnost putovanja, odlaska, promjene konačno, mora pronaći, otkrije svoje porijeklo kao nešto mnogo veće, ne samo kao jedan lokalni dio, kraj ove planete u kojem živimo. Ni naše osjećanje da je ovo naša planeta nije dovoljno, to je još uvijek lokalpatriotizam. Naš pravi patriotizam je osjećanje pripadnosti ovoj galaksiji a da bi smo to dobili mi moramo biti egzaltirani u srcu svog neprijatelja. Mi moramo napraviti da ono što su naši preci, što je naše porijeklo, što je uvijek nama jedini neprijatelj u ovom životu u kojem živimo jer njihove grijehe sada mi imamo ispravljamo, bude prevaziđeno.

I svaki loš odnos Marsa i Saturna, u bilo kojoj vezi je uvijek dio Marsa koji je u padu u Raku jer tada on ispoljava svoje loše djelovanje, kao i Saturna koji je u izgonu u Raku jer tada on ispoljava svoje loše djelovanje. Drugim riječima, ako mi imamo bilo koju lošu kombinaciju Marsa i Saturna, ili spram bilo čega, povezujmo ih s podrijetlom, s podrijetlom koje nosi duboko emotivno nezadovoljstvo u kojem neka žena ne oprašta nekom muškarcu.

I rat na ovoj planeti se uvijek vodio kao rat između Herinih i Zevsovih sljedbenika. Uvijek smo imali čitava plemena na ovoj zemlji koja su bila sljedbenici Here, i koji su bili suprotnosti i ratovali su sa onima koji su bili sljedbenici Zeusa. To je razlika i tada mi dobivamo borbu, borbu za bilo čime – za teritorijima itd. ali to je borba između muškog i ženskog. Ukoliko bi smo željeli da imamo potencijal znaka Raka – što je Mjesec-Jupiter, što je nekome natalno već dano; ako hoćemo da ga živimo u punoj svojoj vrijednosti shvatimo da ovi oklopni dijelovi Raka i dijelovi sa klještima, gdje su Saturn i Mars, da oni moraju biti smireni, moraju biti bez loših aspekata, bez napregnutog momenta koji će uvijek ukazivati ​​da mi ne možemo živjeti egzaltaciju Jupitera dok ne riješimo primarne momente unutar svoje genetike, i unutar svoje obitelji. Kako bi smo mi mogli živjeti negdje u dalekom inozemstvu, ako osjećamo da tamo pripadamo, ako nam 4. to ne da – a ne da nam ako Saturn i Mars prave lošu aspektura, ako postoji neka stvar nekog davnog osjećaje gdje HERA hoće kroz nas da se bori protiv nekoga. Mi moramo tu stvar dovesti u izmirenje, to je prvi dug prema precima i to je jedina stvar koju mi ​​moramo odradimo da bi smo mogli dalje živjeti ono što je više. Ali čovjek ne može živjeti više dok nije sredio ovo, jer nema ničeg važnijeg od toga u ovom životu nego srediti svoju osnovu 4. kuće i serije 4., jer to je ona osnova odakle natus može dobiti vrhunsku poziciju i pronaći svoju pravu priču. Na temelju čega ćemo mi biti sretni u braku, ako nismo načinili sretnim svoje gene, roditelja i predaka koji su međusobno ratovali jedni protiv drugih, ili jedni drugima nisu oprostili? To se prenosi kroz nas, jer ne shvaćamo da svaka žena u sebi obvezuje muškarca prihvatiti njeno Sunce, a on nju da ona prihvati njegov Mjesec. Ako ne riješimo tu stvar na razini vlastitog porijekla, ako ne pomirimo te suprotnosti, ako prvo ne prihvatimo svoje roditelje i pretke, i ne nađemo opravdanje za svakog od njih; ne nađemo mir, mir njih u nama; ako mi njih oboje ne nosimo sretnima u sebi, ako to ne učinimo ni mi nemamo mogućnost da iskoristimo potencijal svog sretnog života s nekom drugom osobom gdje bi Mjesec i Jupiter bili baš kao Hera i Zeus.

Tajna znaka Raka je u osjećajima. To je ono što nosi osjećanje, neovisno od toga da li su naši roditelji, preci, živi ili nisu – ne moraju biti, ali mi nosimo ta osjećanja, i to je strukturirano u nama. U Raku su upravo u tom spiralnom kodu, u toj galaksiji spiralno sačuvana sva sjećanja, sva sjećanja borave u znaku Raka i to je genetika. Geni su nositelji sjećanja na osobine predaka. Oni žive upravo kroz ovaj znak, ovu seriju i ukoliko mi ne načinimo spoj znaka Raka tako da izgleda kao ova galaksija, ukoliko oni ostanu razdvojeni, ukoliko stanemo na bilo koju stranu – mi nemamo vlastitu osnovu da živimo Mjesec i Jupiter, da živimo ženu i muža i to na onom idealnom razini. Jer, oni predstavljaju vrhovnog boga i njegovu ženu, dakle imamo odnos Zeusa i Here koji su u Panteonu na samom vrhu što predstavlja u našem životu pravu, idealnu osobu. Kako ćemo imati idealnu osobu ako su nam geni potpuno rastureni? Mi kao natus moramo ih nositi u osjećanju kao jedno, tako duboko, neovisno od svih ostalih stvari. Naši osjećaji ne smiju biti poremećena jer ovaj znak upravlja upravo tom tajnom, tom strukturom osjećaje. Samo ako su osjećaji perfektna, mi dobivamo ovaj oblik spiralne galaksije. Ako su osjećaji razdvojena, jedna spirala ide kod jednog roditelja, ona druga kod drugog i eto nam dvojnog znaka i čitave mitologije, i svih daljnjih problema u kojima će neminovno zbog tih osjećaja doći do ratova i sukoba …

& Nbsp;

Po mitologiji, Zeus je ima o afere a Hera to nije voljela, pa su oni stalno bili u ratu, u sukobu koji se odražavao svuda na planeti zemlji. I dan danas kada vidimo naglašen znak Raka, imamo često problem s genetikom – to može biti Rak na Ascendentu, što natusa često već povezuje s 4. kućom i serijom 4., i tu postoji znak neke sudbine, on je već na nečijoj strani pa treba pratiti na čijoj je to strani. Ako netko Rak Asc a ima Mars i Saturn u lošem aspektu, onda znamo koji dio priče ide, i koji dio je povezan s genetikom. On se ovdje uopće ne pita – kroz njega živi ova priča o porijeklu, i tu pričamo o precima, porijeklu u kojem majka nije oprostila ocu, baba dedi itd. i to živi u našim osjećajima, međutim mi smo tu rođeni s mogućnošću da spojimo te suprotnosti, samo je bitno da budemo dovoljno mudri, da ne stajemo na bilo koju stranu već da u osjećanju držimo njih dvoje zajedno. Dijete je ono koje stvara roditelje. U mjeri u kojoj mi budemo mogli u sebi samo da ne stanemo ni na jednu od te dvije strane već da ih oboje podržimo i da živimo to jedno od kojeg smo mi napravljeni jeste taj jedan trenutak u kojem su oni jedno, i tada ćemo vidjeti kako će oni postati skladni. Spontano, oni postaju skladni. Ako nisu među živima, njihovi duhovi postaju smireni. Ali to je za nas važno jer tad što god da je naš Zeus, ili naš Mjesec u životu, što su simboli našeg idealnog muža, idealne žene – oni se nalaze. Velika je sreća ako smo rođeni s dobrim odnosom ove dvije planete, da nas obitelj podržava u najboljem osjećaju.
Treba pratiti što postoji – postoje li, iu kojoj mjeri u ovom dvojnom znaku, negativna osjećanja koja nisu svjesna kategorija, već što ide kroz nas. Dovoljno je da imamo neudoban odnos Saturna prema nečemu i pojavljuje se osjećaj straha, potrebe da se branimo i ne prihvaćamo, to dolazi opet zbog problema Raka koji nas podsjeća na neka sjećanja koja postoje u genetici, uvijek izazvana primarno tim dijelom jednog nevjere, ili ako je Mars onda je to negativno osjećanje bijesa, ako je Mars loše postavljen. Ukoliko sa druge strane imamo sretnu priču o Mjesecu i Jupiteru, gledamo u kojoj mjeri je to jer jedno od ova dva ima tendenciju da prevagne, iako ponekad mogu ići i jedno i drugo zajedno pa ćemo imati jednu i drugu stvar u životu.
No, sigurno je da život počinje odavde. Sigurno je da je ovo najdublji početak i samim tim najveća tajna manifestiranog života. Treba promatrati naš Mjesec jer da bi smo razumjeli Raka, moramo razumjeti ove planete, gdje je što otišlo, jer je to ono što nam je Nataliju dano. Onaj tko uspije ovladati ovim znakom, tim osjećajem u sebi, osjećajem u kojem roditelji stoje iza njega kao jedno, on postaje nepobjediv. Kada bi smo imali osjećaj u svakom trenutku da su roditelji iza nas, u bilo kojem trenutku koji nam u životu nije udoban, imali bi smo ogromnu snagu. Ali, natus to često nema. Ukoliko to nije doživio iz obitelji, ukoliko svoje roditelje ne drži kao jedno, i njegova slabost se izražava u nekom trenutku. Ali, ako su naši roditelji od kojih smo mi postali jedno s nama, mi postajemo nepobjedivi, problem nestaje, i to je ogromna sila koju bismo mi mogli imati. Zato je ovo znak koji sadrži jako veliko znanje, jako veliku tajnu, a to znanje sadržano je u tom osjećanju u spiralno uvijenim kodovima memorije koje mi samo osjećamo. Maksimum svekolikog znanja sadržan je na 15. stupnju Raka, upravo u točki u kojoj se dva spiralna kruga dodiruju i nastaje jedno, zato je to u centru Raka. To je točka u kojoj se dvije suprotnosti naše obitelji, našeg znaka Raka spajaju i tu je ekstremno znanje. Mi znamo sve, sve znanje je strukturirano u našim osjećajima. U tom dodiru nama se otvaraju vrata, otvara se vertikala, i ovdje imamo tajnu spajanja jednog i drugog.

& Nbsp;

Znak Raka, kao 4. znak, nastao je spajanjem 1. i 3. znaka upravo kao što je i HERA koja je predstavnik ovog znaka nastala iz spoja Ree i Kronosa, brata i sestre. U grčkoj mitologiji su i Zeus i Hera bili brat i sestra. Sve što je dalje, bit će u redu i razvijat se ali iz ovog znaka nastaje sve ostalo. Konačno, na kraju života – što ovaj znak i predstavlja – početak i kraj života – mjeri se koliko naša galaksija liči na ovu. To je ono čime se mjeri kvaliteta duše. Ako hoćemo da znamo kako izgleda naša duša, ona tako izgleda, izgleda spiralno spojena suprotnostima a njeno izvorište, njena suština jeste sam Bog – 15. stupanj Raka u kojem se oni spajaju. To je maksimalno znanje. Mi znamo sve, samo treba da spojimo svoje roditelje. Da bi smo imalo dobro osjećanje, moramo krenuti od roditelja. Mi ne možemo imati dobar osjećaj prema svojoj ženi ukoliko nemamo dobar odnos prema svojim roditeljima, prema porijeklu, i ne prema njima pojedinačno jer mi njih moramo držati kao jedno. To je apsolutna istina, i da nije bilo tog jednog trenutka koji je apsolutno istinit, koji je trenutak spajanja te dvije suprotnosti, ne bi ni nas bilo sada. Prema tome, nikada nismo pozvani da imamo bilo kakav negativan osjećaj, već smo pozvani samo da svoje roditelje spojimo u sebi. Mi smo odgovorni za njihovu nestabilnost. Taj stupanj odgovornosti, ako ga prihvatimo, oslobađa nas i daje nam prava egzaltiranog Jupitera, daje nam mogućnost da budemo sretni i da imamo svog pravog partnera. Ovo je ključno znanje.
Dakle, znak Raka je prvi vodeni i on u sebi nosi potpuno novo polje koje do sada u evoluciji znakova ovog kruga nismo imali, jer to je polje koje je vezano za jedno nestabilno stanje, za osjećanja koja svugdje prolaze i ispunjavaju čitav ovaj prostor. Stoga, je krajnje osjetljivo raditi s njim. Sve što mi možemo raditi u životu je upravo u ovom znaku. Mi možemo raditi samo s vlastitom dušom, s vlastitim osjećajima koji trebaju biti skladni. Zajedno s tim razvija se i Svijest, i to Svijest Jupitera na 15. Raka – totalno znanje, što je totalno znanje o svom porijeklu, totalno znanje o svemu, totalna moć; jednostavno, vrhovni Bog; naša prava velika priča, naš pravi Ja. Imamo jednostavan osjećaj da, koliko su nam planeta poput Mars i Saturn koje su negdje poslane i koje će napadati nas, sve dok mi napadamo, i biti negdje problem sve dok ne naučimo svojim roditeljima oprostimo, i njihovu međusobnu neslogu da vidimo kao potpuno jedinstvo. Tada, svi ostali neprijatelji počinju otpadaju. O ovome moramo razmišljati, jer je to ujedno i krajnji domet gdje naše misli mogu doprijeti, kao što nulti stupanj Raka predstavlja trenutak u kojem naše misli nestaju i upadaju u san.

Kraj Blizanaca je dio koji dodiruje početak Raka i zato je to najdalji dio dokle uopće možemo doći svojim mislima; to jest onaj dio koji se pretvara u osjećaje, koji ulazi duboko izvan polja racionalnog. Naravno, ono što se događa ljudima kada uđu u znak Raka to je da vrlo lako izgube tu svijest o sebi, vrlo lako zaspu, nestanu a to se događa ako mi imamo dvojnost, nešto razdvojeno, i ne možemo održati stalnu svijest. Tada nećemo moći ući dovoljno duboko u sebe, jednostavno zaspace prije nego što dođemo do te dubine znanja i osjećaja. Ali ako imamo taj fini, nedodirnut osjećaj mira, imat ćemo sposobnost da budemo prisutni, i budni u sebi na bilo kojoj dubini. Setićemo se svih svojih prethodnih egzistencija, svega onog što je spiralno sadržano u svakom natusu. Odatle počinje naš kod reprogramiranja sudbine. Zato je ovaj znak maksimalno važan.
Ako netko ima u znaku Raka Mars ili Saturn, oni predstavljaju u ovom životu vrlo direktnu poruku koja se odnosi na roditelje – majku prije svega, koja će negdje zbog nečega biti povrijeđena, ali ta vrsta ozljede koja negdje nije ispravljena, taj bijes koji je ostao da negdje traje ovdje će učiniti da svi daljnji plodovi koje ostvarimo budu srušeni. Nekada to dovede do rušenja kuće, do izbjeglištva, do problema u zemlji, da ono što se gradi bude srušeno jer je upravo to ono što je HERA radila. Što može jedino biti spas – jedino vrlo snažan Jupiter može zaustaviti Heru od krajnje destrukcije. Ništa nije opasnije nego taj osjećaj nezadovoljene, prevarene žene; njen osjećaj je izuzetno neudoban i ako ta žena nije osjetila zadovoljstvo, kao naša baka ili prabaka, ili majka, to je ostalo negdje nama a mi smo jedan od potomaka koji će naletjeti na njezin bijes. Ta stvar je toliko prisutna ovdje, da moramo biti iznad bilo koje potrebe da prosuđujemo što je ispravno, jer samo slijedimo ovaj osjećaj.

Ukoliko je natusu dano, s druge strane, da ima Mjesec ili Jupiter koji je povezan sa znakom Raka, on ovdje ima mnogo više onaj dio priče u kome postoji za njega njegov ne samo idealan dom, nego i idealan partner. Ovdje postoji onaj dio priče gdje su Zeus i Hera zajedno, a samo će dispozitor reći da li će ostati zajedno ili će se eventualno desiti da Zeus opet uđe u neki problem. Ali, glavna stvar koja je ovdje natusu data s ovim je velika podrška, i najbolje stvari od genetike. Ako već možemo birati kada ćemo imati svoju djecu, treba gledati da ima jaku priču sa Jupiterom, u onoj mjeri u kojom možemo, iz Raka jer ćemo time podržati dobiti ono najbolje iz genetike. Ako još i Mjesec dobar, izvlačimo najveću silu. Ne postoji bolji aspekat za život od dobrog odnosa Mjeseca i Jupitera, tu smo dobili od gena najbolje što smo mogli i imamo sjajnu predispoziciju pronaći idealnu drugu polovicu jer kad to pronađemo, naš život dobiva smisao. Ovo je znak zaštitništva braka i mi volimo da vidimo da je vladar 7. kuće otišao u 4. kuću ili u znak Raka jer on generalno govori o obitelji, ali pitamo se uvijek da li će to ostati tako, jer ovaj ovdje znak je dvojni, i ako dispozitor kaže drugačije – automatski dolazi dio priče o neverstvima i problemima. Mora se voditi računa da se ovo spoji, jer ako to dobro spojimo povezali smo cijeli horoskop, pošto sve ide odatle.

Reljef u znaku Raka je trenutno takav da sam početak znaka Raka jeste u principu sretnog upliva, prije svega zbog određenih fiksnih zvijezda koje se tu trenutno nalaze, ali i zbog određene prirode dekanata i pentade koje su unutar njega, tako da je priroda prvih desetak stupnjeva povoljna i pozitivna. Zvijezde koje se ovdje nalaze trenutno su zvijezde iz konstelacije Blizanaca i zanimljivo je da se ovdje nalazi zvijezda Dirah, na 5. stupnju, koja daje sreću u karijeri ili uspjeh u umjetnosti samo po sebi.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM