Magija

Ascendent (podznak) Škorpion-Priroda ih je učinila izuzetnim detektivima, šefovima, kemičarima, kirurzima …..

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Rezervirane, napete i tajnovite, osobe a ovim podznakom, ponekad mogu biti sumnjičave i sarkastične. Vrlo su energične i brze, kako na reclamo tako i na dijelu, snažne su i pozitivne. Bez obzira na to što su ponekad grube, plahovite i svojeglave, mogu imati mnogo divnih prijatelaj. Posjeduje smisao za poduzetnost koja im može omogućiti visoka dostignuća i uspjehe. Oni ostvaruju svoje ciljeve jakom voljom, ili naprosto silom, ako je neophodno. Posjeduju snažne konstruktivne i destruktivne moći. Vole putovati i istraživati ​​i misteriozne i okultne pojave i dogadjaje. Priroda ih je učinila izuzetnim detektivima, šefovima, kemičarima, kirurzima. Vladajuća planeta je Pluton.
Fizički izgled: Prosječne visine ili nešto niži, najčešće imaju četvrtasto lice i tijelo, gustu tamnu kosu koja je ili kovrčava ili valovita. Odlikuju se izuzetnim perceptivnim osobinama. Podsjećaju na jevrejski tip nosa i profila. Ten je vlažan.
Mentalne sposobnosti: Brzi, kritičan, i prodoran um. Oštroumni sudac. Ima jaku volju i naprijed fiksiran životni put, koji sam izabere i od njega ne odstupa. To je suprilan duh na koji je teško utjecati. Hrabar je, energičan, i aktivan, ali samo kada su u pitanju njegovi interesi. Kada nije tako postaje lijen, nezainteresiran i indolentan. Osobe sa ovakvom kombinacijom mogu biti vrlo neugodne zbog toga što ponekad uživaju mučeći druge. Vrlo su uspješni moreplovci, službenici, biznismeni ili prodavci koji se bave prodajom tekućinama, dobri su i kirurzi aali i mesari.
Škorpion / Podznak Ovan
Kakav kaos nastaje iz kombinacije ova dva Marsova znaka. Snaga nametanja svoje ličnosti karakteristična za oba znaka može dostići ekstremne točke i preći u samouništavanje, ne fizičko, razumije se, ali intenzivno u očajničkom traženju perfekcije, koji na negativan način angažiraju fizičke i moralne snage ličnosti. Postoji zato u njima ogromna snaga volje, koja je baza jedinstva impulsa i čula.
Veza Škorpion – Ovan jako je obojena aktivnom, prodornom i delatnom seksualnošću, i stvara impulsivno i strasno biće, bez mnogo strpljenja i popustljivosti.
Uvijek budni smisao za kritičnost omogućuje ovoj osobi da svoje planove uspješno vodi ostvarenju, potvrđujući svoju individualnost, ali je nezavisnost duha može odvesti u pobunu; skrupulozna u akciji, mada ipak bez izrazite sposobnosti da u adekvatnoj mjeri uvažava potrebe i prava drugih, u potpunosti se angažira, ne samo umom već i živom strastvenošću koja preobražava osvajanje bilo kojeg objekta u njenu duboku potrebu. Nesavršenost, osrednjost i konformizam bližnjih smetaju joj i razdražuju je. Sukobe doživljava samom površinom kože i oštro reagira, kao da se brani od uboda nekog insekta.
Kada joj se nešto ne sviđa, ne ustručava se da to i kaže, ne oklijevajući ni potrošiti velika sredstva da bi riješila neki problem. Kada je opsjeda neka strast, ona ne provodi dane i dane u sanjarenju o onome što želi doživjeti, već naprotiv, prelazi u akciju fenomenalnom brzinom, uklanjajući one koji joj smetaju i čisteći pred sobom materijalne prepreke. Njena narav je bogata i moćna, inspirirana ogromnom vitalnošću, neprijatelj je rutinskog, snažna je i ima neiscrpni energetski potencijal. Njen život ne teče po strani od opasnosti, a iskušenja su joj neka vrsta rasterećenja …
U osnovi ste nemirni, Vaš pristup svijetu je neposredan prije nego diplomatski. Izgleda da imate više energije no što to možete podnijeti. Imate borbenu narav i često se upustite u borbu samo da biste druge postavili na svoje mjesto. Izgledi su da nikada ništa ne radite sporo – nestrpljenje je karakteristično za Vas. Neumjereni u onome što osjećate i preduzimate, stalno ste na ivici eksplozije i samouništenja.
Takvoj prirodi, takvoj zapaljivoj naravi, koja uvijek ide do kraja, potrebni su snažni, uravnotežujući i udopunjavajući elementi da bi ublažila svoje nagone, zanos i ljubav prema akciji. Borite se za svoja uvjerenja i od onih ste koji će uložiti ogromnu energiju u ono u što vjeruju. Ne ustručavate se reći što mislite, bez obzira kome ćete stati na žulj; otvoreniji ste, s manje ograničenja i manje tajanstveni od ostalih Škorpion.
Vašoj hrabrosti ravna je samo Vaša nesposobnost da procijenite opasnosti: Vaša uvijek budna intuicija biće Vam jedini vodič. U sebi krijete mnoge agresije i unutarnje tenzije. Ljubav doživljavate kao udar groma i srljate u nju ne obazirući se na rizik. Ne gubeći vrijeme u odmjeravanju razloga, Vi ćete jurišati tvrdoglavo samo zato što je nešto, negdje u dubinama Vaše podsvijesti zadrhtalo i potaknulo Vas da krenete u akciju. Potrebno Vam je da malo obuzdate tu snagu koju imate i njegovati dosljednost …

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM