Magija

Aspekti Mjeseca-Dobre i loše veze (astrologija)

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Povoljni aspekti između Mjeseca i Merkura govore o prilagodljivosti i fleksibilnosti, kao io dobrim zajedničkim procjenama, dok nepovoljni aspekti, ukazuju na često mijenjanje mišljenja i stavova. Povoljni aspekti između Mjeseca i Venere, ukazuju na nježnost i dobro raspoloženje oba partnera, dok kod nepovoljnih aspekata povlači za sobom stidljivost, što ometa bliskost.

Povoljni aspekti između Mjeseca i Marsa govore o strasnoj i aktivnoj vezi, gdje će osoba koja je predstavljena Marsom poticati drugu osobu na otvoreno i hrabro pokazivanje emocija. U nepovoljnim aspektima dolazi do svađa, napetosti i nervoze. Povoljni aspekti između Mjeseca i Jupitera ukazuju na optimizam i vedrinu u vezi, što povoljno utječe na intimu između partnera, dok kod nepovoljnih aspekata, osoba predstavljena Mjesecom, ima problem doživjeti emotivno zadovoljstvo zbog nemarnosti druge osobe.

Povoljni aspekti između Mjeseca i Saturna govore o prisustvu samokontrole i savjesnosti u vezi, dok nepovoljni aspekti izazivaju tugu i depresiju, posebno kod osobe koja je predstavljena Mjesecom. Povoljni aspekti između Mjeseca i Urana kazuju na pozitivno emotivno uzbuđenje, kao i dobre promjene, dok kod nepovoljnih aspekata, prisutan je nemir, prvenstveno kod osobe predstavljene Mjesecom.

Povoljni aspekti između Mjeseca i Neptuna, govore o suosjećajnosti, mašti i nježnosti, što zbližava partnere, dok kod nepovoljnih aspekata dolazi do emotivnih razočarenja, obmana i patnje. Povoljni aspekti između Mjeseca i Plutona ukazuju na veoma jake osjećaje dok kod nepovoljnih aspekata, dolazi do izljeva negativnih emocija, ljubomore i posesivnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK