ASTRO BICEPS: Naučite kako ga smuvate u teretani ….. Teretana, teretana! Radi grudi svakog dana, leđa i ramena ….

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Astrologija je blisko povezana i sa vježbanjem – ona daje detaljne opise stilova treniranje, tako da možete lakše “pročitati” ljude na okolnim spravama. Provjerite da li se opis treninga vašeg horoskopskog znaka poklapa sa vašim “preznojavanjem”, ali i naučiti kako priđete vježbačima u teretani.

OVAN u teretani nosi crveno. On je uvučen u uske majice, izgleda vrlo zavodljivo i najčešće imitira Rockyja. Ako želite mu priđete, pričekajte kraj treninga i pitajte ga za neke savjete. Tako ćete mu staviti do znanja da mu se “divite”, a on to voli.

Lako ćete prepoznati BIKA u teretani – on postiže dobre rezultate, superiorno je mišićav, ali se nikako ne nameće – ni odjećom, ni pojavom, ni ponašanjem. On voli brze i intenzivne treninge. Najbolje bi bilo da mu pomognete prilikom dizanja utega, a neće odbiti ni poziv na ugodan ručak poslije teretane.

Energični BLIZANCI ne mogu dugo zadržati na jednom mjestu. Njihovo vježbanje je kaotično – idu s bicikla na utege, pa na grupne treninge. Mnogo pričaju, pa će vam se činiti da rade sve osim vježbanja. Najbolje bi bilo da ih pitate čime se bave ili započeti razgovor bez mnogo razmišljanja. Spontana ćaskanja će pridobiti njihovu pažnju.

RAKOVI ne vole da se ističu, oni su sramežljivi i djeluju zatvoreno. To je varka, znati, oni samo vole, dok treniraju u tišini, proučavaju druge. Ako želite im priđete, budite odvažni i nenametljivi. Zamolite ih da vas uputiti u pravila teretane, a razgovor ćete lako nastaviti uz kavu poslije treninga.

Aerobne vježbe su idealne za LAVA koji voli pokazati fizičku nadmoć i kondiciju stečenu mukotrpnim vježbanjem. Sa slušalicama na ušima i, naizgled, nezainteresirani za okoliš, Lav dosta pozornosti obraća na to kako izgledaju ostali vježbači. Udijelite mu kompliment i otvoreno mu se Udvarajte, jer on cijeni hrabrost.

DEVICE moraju imati savršenu opremu, pa i najbolja bočicu za vodu. Na početku im je teško, ali brzo zavole vježbanje. Najviše vole grupne treninge – aerobik, zumbu i jogu. Pitajte ih da vam preporuče neku vrstu treninga i pokušati produbite poznanstvo uz česta druženja. Ne žurbajte, polako im dajte do znanja da vam se sviđaju, da ih ne biste zaplašili.

Trenerke i sportska oprema po najnovijim trendovima, najljepši ruksak i savršena frizura, sve ovo je potrebno VAGAMA za trening. One odlazak u teretanu promatraju kao izlazak. Sve vrijeme dok traje vježbanje, razmišljaju o svojim rezultatima i ogledaju se. Nemojte odmah im priđite, prvo ih promatrajte i slučajno dodirnite, Vage vole takve igre.

ŠKORPIJE je teško natjerati na vježbanje u zatvorenom prostoru, više vole treniranje u prirodi. Ipak, to što vježbe čine čuda za njihovo zdravlje, za njih je dovoljan razlog da se upute u teretanu gdje se najprije zbližavaju s onima koji također ne vole treniranje. Zato ih pitajte: “A da umjesto ovog odemo na piće” …

STRIJELAC je uvijek u odličnoj formi, voli šale i lako uspostavlja dobre odnose sa svima. Ne obraća pažnju na one koji nisu strastveni ljubitelji vježbanja. Ponudite im izazov i oni neće odbiti. Također, ne zaboravite da se šalite s njima, oni ne vole mrzovoljne ljude.

Predani vježbanju, Jarcem ne vole u teretani sretnu poznanike. Najčešće su praktično obučeni, u opremi koja se brzo suši i u anatomskoj obući. Uz konkretno pitanje i zajedničko vježbanje Jarčevi neće odbiti razgovor, oni to donekle smatraju i kao obvezu i čin pristojnosti.

VODOLIJE će prve krenuti na novu vrstu treninga, jer ne podnose monotoniju. Vole neobičnu odjeću jarkih boja, često slušaju glazbu na slušalice i imaju najnovije uređaje za mjerenje pulsa. Sa njima pričajte o aktualnim temama, razgovor s njima je lak jer one vole druženja.

RIBE najmanje vole treniranje, ako se i odluče za odlazak u teretanu, svoj “bunt” će pokazati gledanjem u zid, retro opremom i ignoriranjem “lokalnih zvijezda” u teretani. Pažnju možete im privučete ako ih pitate za savjet kako da izliječite sportsku ozljedu, jer Ribe vole da pomažu drugima. Pitajte ih i da vam preporuče dobar spa centar, a onda im se pridužite.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €

Status Astrologa

Skidanje crne magije

Uklanjanje crne magije vrši se na daljinu, uz profesionalni tretman, pri čemu osoba kojoj se pomaže surađuje s bijelim magom i zajedno izvode ritual, svaki svoj dio.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Astrologija i numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €