ASTRO BIK: kako se Bikovi slažu s ostalim znakovima Zodijaka?

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Kao zemljani znak Bik ne uspostavlja lako kompromise sa svojim stavovima i načelima. Provjerite kako funkcionira s ostalim horoskopskim znakovima.

BIK I OVAN

O ovoj kombinaciji je već bilo riječi. Jednostavno ćemo ponoviti da su ovo dvije nespojive prirode i da je vrlo teško postići kompromis.

BIK I BIK
Savršena kombinacija za seks, ali ovo je tipičan primjer izostanka inicijative. Bikovi, muški, ali i ženski su inertni, pa se postavlja pitanje tko će preuzeti prvi korak. Međutim, ako se spoje teško da ih nešto može rastaviti.

BIK I BLIZANCI
I pored sukoba stavova, što izuzetno nervira Bika, ovo zna biti vrlo zanimljiva kombinacija. Obostran šarm ovaj par čini vizualno kao lijep spoj. Problem je u statičnosti Bika i nestalnom karakteru Bizanaca.

BIK I RAK
Savršena kombinacija za trajne odnose ili bračno partnerstvo. Zajednička osobina im je naklonost ka obiteljskim vrijednostima. Jedina prepreka može biti prevelika osjetljivost Raka koja može ozbiljno zasmetati Biku.

BIK I LAV
Ova je kombinacija gotovo nemoguća. Iako naginju sličnim vrijednostima, potpuno drugačije doživljavaju svijet. Bik ne može shvatiti toliku želju za eksponiranjem i narcisoidnu crtu Lava.

BIK I DJEVICA
Strogo poslovna ili prijateljska opcija, jer kao par u emotivnoj vezi nisu kompatibilni. Djevica je suviše proračunata, dok je Bik sklon hedonizmu. Seksualno nezadovoljstvo.

BIK I VAGA
S obzirom na to da su pod utjecajem iste planeta, Venere, ovaj par bi mogao opsano, ali uz blaži napor. Vaga zna biti suviše neodlučna u nekim situacijama, a Bik nema strpljenja za takve karakteristike.

BIK I ŠKORPION
Već je mnogo puta rečeno da je ovo savršena kombinacija. Od 144 mogućih, ova je u Zodijaku idealna. I na emotivnom i na seksualnom planu ovdje caruju sklad i harmonija. Bik i Škorpion imaju iste afinitete i ciljeve.

BIK I STRIJELAC
Uslijed nepomirljivih razlika prirode ovdje bi dolazilo do čestih nesuglasica. Konstantna težnja za avanturama od strane Strijelca nailazi na nerazumijevanje statičnog Bika koji se teže adaptira na promjene bilo koje vrste.

BIK I JARAC
Težnja ovog para ka stjecanju materijalnog bogatstva je podudarna. Njihov odnos može biti skladan i harmoničan, ali pod uvjetom da se Jarac uz strpljenje Bika blagovremeno otvori emotivno.

BIK I VODENJAK
Ovo je nespojiva kombinacija. Dok Vodenjak razmatra opcije budućnosti, Bik je znak koji je strogo vezan za sadašnjost. Težnja ka slobodi i netradicionalnim odnosima, liberalnih poimanja kod Bika stvara opće nerazumijevanje.

BIK I RIBE
Bikovi su vezani za realnu i praktičnu sliku, dok Ribe žive u svom unutarnjem svijetu. Ovakav spoj može biti idealna kombinacija dopunjavanja. Moguća je vrlo duboka romansa između njih.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €

Status Astrologa

Skidanje crne magije

Uklanjanje crne magije vrši se na daljinu, uz profesionalni tretman, pri čemu osoba kojoj se pomaže surađuje s bijelim magom i zajedno izvode ritual, svaki svoj dio.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Astrologija i numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €