ASTRO: Crno-bijeli svijet horoskopa … Izrazito dobre i loše karakteristike znakova zodijaka

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Otkrivamo vam ekstremno dobre i loše karakteristike znakova zodijaka. Postoje izvjesne kontradiktornosti u jednom biću, a ovdje je riječ o crnoj i bijeloj strani profila jednog znaka.

OVAN

Ovnovi su velike vođe, časni, hrabri i odvažni. Vojskovođe, odlični kirurzi i vrhunski sportaši. Kao pojava su vrlo atraktivni zbog svoje sportske građe. Ljudi ih poštuju jer odišu autoritetom.
Mračna strana njihove ličnosti je u tome što umiju biti vrlo agresivni, to su potencijalne ubojice iz afekta. Njihov ” fitilj ” je vrlo kratak ili ga gotovo nemaju. Brzo planu.

BIK

Ovaj veliki domaćin umije da ugosti i pričini vam mali raj od života za trenutak. On važi za dobrog ljubavnika i trenuci s njim odišu dubokom strašću i uživanjem. Obično su talentirani u oblasti umjetnosti, najčešće je to pjevanje.
Sa druge strane, Bik je lijen do besvijesti. Ne očekujte da biste uspjeli pokrenuti na akciju ili ga natjerati da preuzme inicijativu. Njegovi izljevi bijesa su rijetki, ali ostaju upamćeni.

BLIZANCI

Inteligentni, zabavni i beskrajno šarmantni Blizanci su savršeni sugovornici. Sa njima nikada ne manjka dobrog provoda. Odlični govornici, pisci i akrobate, s njima ovaj život postaje igra.
Ipak, na pripadnike ovog znaka nikada se nemojte osloniti. Slagat će vam i neće mariti čak iako zna da niste naseli. On ne poznaje granice i pretjerivanje je za njega samo stvar percepcije.

RAK

Toplina, ljubav i odanost su karakteristike Raka. S njim se provode nezaboravni trenuci. Brižni su i olako stvaraju osjećaj pripadnosti. Dobri su roditelji i poslušna djeca.
Tamna strana ovog znaka je što suzama kupuje. One su glavno oružje da obezbdi i vrijeme i novac i ljubav i sreću. Umeju da izmanipulišu ljudima i situacijom.

LAV

Plemenit, šarmantan i osjećajan. Lav je sjajan kao glumac, spiker i političar. Dok su sva svjetla uperena u njega, on je savršenstvo bez mane.
Ali … Ovaj znak zna biti izuzetno grub i bezobziran. U stanju je ponizi druge da bi sebe istakao. On ne pita za cijenu slave. To je onaj heroj koji pomaže ugroženima samo pred objektivom kamere.

DJEVICA

Besprijekorno uredna i čista Djevica je savršen analitičar. Nećete naići na objektivniji stav do njenog. Zbog urođene potrebe za preciznošću i disciplinom, one pokazuju svoje najbolje značajke u polju medicine.
Tamna strana je što su ovo ” roboti ” koji ne priznaju ljudske pogreške. Kod njih je svaka emocija raciolizovana. Svi imaju isti tretman. Njihova urednost dobiva formu psihičkog problema.

VAGA

Neprevaziđenog šarma, Vaga je savršen prototip ljepote. Ovo su uglavnom svjetski modeli, manekeni, ali i suci tj. odvjetnici. Pravdoljubivi su i cijene istinu. Ljubav sa njima je filmska romansa.
Ipak, Vage mogu biti vrlo površni ljubavnici. Njima je bitan njihov status i ugled, smatraju da su jedinstvene i svjesne svojih atributa ne pružaju maksimum.

ŠKORPION

Humanitarni aktivisti, savršeni ljubavnici, energični govornici, strastveni obožavatelji Škorpioni umiju blistati u mnogim područjima. Vrlo su naglašenih intuitivnih sposobnosti.
Ono što kvari cijelu impresiju jeste bolesna posesivnost i ljubomora. Ubojice iz zasjede, s predumišljajem. Ozbilni su protivnici i osvetnici.

STRIJELAC

Vječiti putnik i avanturist. U društvu Strijelca ćete sigurno zaboraviti na sve svoje brige. Informirani su i pogodit temu koja baš vas zanima. Oni su intelektualci visoko obrazovani i svestrani.
Druga strana njihove ličnosti je da nisu zainteresirani za kompromise, njih ne možete vezati za jedno mjesto. Ostavit vas negdje ne mareći kako ćete dalje. Potpuno odsustvo pažnje i brige.

JARAC

Jarac je odličan biznis partner. Ambicija i lojalnost ih dovodi na rukovodeće pozicije velikih tvrtki i korporacija. Njihova ustrajnost i izdržljivost su osobine o kojima drugi mogu sanjati. Sjajni su savjetnici i zabavni su u društvu.
Međutim, ovaj znak je zaista emotivno ” hendikepiran ”. Oni jednostavno nemaju talent da se otvore za ljubav. Suosjećajnost nema u njihovom rječniku, boemski pristup životu u njima izaziva prijezir i gađenje.

VODENJAK

Kreativni umjetnici, inovatori, piloti i astrolozi. Vodenjaci su omiljeni drugovi. Solidarni su i uvijek prepuni novih ideja. Njihov znatiželjan duh ih zavlači u različite životne sfere i sa njima uvijek ima tema za obradu.
No, Vodenjaci nisu nikome istinski privržene. One teže isključivo slobodi i loši su partneri na duge staze. Umeju biti vrlo neugodno izravni u izskazivanju svog mišljenja.

RIBE

Senzitivne i emotivne Ribe će svima pružiti pažnju i pomoć. Odlični su psiholozi i psihijatri. Također umiju biti nadareni na polju umjetnosti. Sa savršenom intuicijom prepoznaće sve vaše potrebe.
Ali, pripadnicima ovog zanka s opreznošću treba pružiti povjerenje. Često nisu u kontaktu s realnošću i imaju tedenciju ka dubokim psihičkim sukobima. Sklone su zloupotrebi medikamenata i konzumaciji psihoaktivnih supstanci.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €

Status Astrologa

Skidanje crne magije

Uklanjanje crne magije vrši se na daljinu, uz profesionalni tretman, pri čemu osoba kojoj se pomaže surađuje s bijelim magom i zajedno izvode ritual, svaki svoj dio.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Astrologija i numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €