ASTRO FLERT: Zavedi me, u strasti povedi me …. Hajde da se “muvamo”!

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Hajde da se “muvamo”: tko je sklon melankoliji, a tko naprosto dobiva alergijske reakcije od samoće, tko je smjeliji u izražavanju osjećanja i zašto Ribe šute, a Djevice gledaju kroz lupu, otkrijte u ovom tekstu.

U okviru 12 znakova Zodijaka, možda bi najbliži opis bio ako bismo zamislili 4 osnovna tipa temperamenta i to pomnožili sa 3 podvrste, tada dobivamo spektar akcija i reakcija. Emotivni život svakog od nas je zasebna i jedinstvena priča. Svi smo mi razvili određene kriterije, strategije i obrambene mehanizme u ovoj vrlo važnoj životnoj oblasti.

OVAN
Ovaj znak je najizravniji u pristupu, kominikaciji i upoznavanju. Ovan vam neće zavijati priče u ukrasne papiriće, niti će vam nuditi lažna obećanja. Sa svojim samouvjerenim stavom, jasno će vam staviti do znanja ono što želi. Kao vrlo potentan, predstavnik ovog znaka neće okolišati da vam izravno ponudi jedan seks po principu “lijepo na slijepo”. Kako je nemaštovit u igri zavođenja, kompenzovaće taj nedostatak u daljnjim susretima. Ukoliko se ostvare, naravno, jer je on malo više zauzet samim sobom.

BIK

Lagano – to je ključna riječ. Bik će smišljati strategije i načine danima, tjednima … Na njegov prvi korak možete čekati poprilično. Ako ste baš vi postali fokus njegove pažnje, shavtite to kao satisfakciju, jer su njegovi kriteriji vrlo visoki. Kada se konačno usudi na prvi korak, poslije izvrsne večere uz pažljivo birano vino, toliko će ofanzivno krenuti u “napad”, da nećete imati vremena za razmišljanje i prepustit se sočnim i strasnim “fleševima”, kao pod dejstvom magije.

BLIZANCI
On će prvi primijeti vas, a onda počinje instiktivno da radi njegova strojeva za rasplamsavanje bujne mašte. Brzinom svjetlosti on je već tik uz vas, i gle čuda, njegova ruka je sasvim slučajno skliznula niz vaš bedra. Gotovo uvijek je dobro raspoložen, a neiscrpan je izvor zabavnih tema. Lako će vas uvesti u svoju “priču”, a vi nećete biti svjesni da hodate ka njegovom tajnom skrovištu.
Dok vas fiksira pogledom, vi ni ne slutite da iza vas stoji još neko, njemu podjednako, privlačan.

RAK
Ako bi netko umjesto njih mogao flertuje s vama, negovoj sreći ne bi bilo kraja. Nije da ne uživa u igri zavođenja, ali Rak ima ozbiljan strah od neuspjeha jer se to odražava na samopuzdanje koje mu je inače u deficitu.
Ako preskočimo taj dio gdje će prosuti ogromnu količinu sramežljivosti, kada bude sasvim siguran u obostrane simpatije, Obasuću vas nejnežnijim riječima, poljupcima i snažnim zagrljajima.
Vratit će vas u dane najljepšeg osjećaja topline i sigurnosti iz djetinjstva.

LAV

Ovdje imamo jednog razboritog i samosvjesnog zavodnika kojem ćete teško odoljeti, au najmanju ruku bit ćete fascinirani tolikom količinom usmjerene energije. Dobit ćete dojam da je samo vas čekao čitav svoj život. Lav ne priznaje neuspjeh i svakom osvajanju pristupa vrlo unosno, gdje nema mjesta odupiranju. On će vas željeti kao trofej, pa ne doživljavajte to suviše osobno.
Vaš je zadatak da mu se beskrajno divite i date do znanja koliko je on, zapravo, neodoljiv.

DJEVICA
Tipična Djevica nije netko tko skreće pažnju na sebe svojim ekscentričnim ponašanjem, niti ekstravagantnim odijevanjem. Da bi pristupila igri zavođenja, ona će detaljno razmotriti sve solucije i napraviti kalkulaciju da li je sve vrijedno pokušaja.
Vrlo je izvjesno da ako je čak i nesvjesnim gestom odbijete, povratka više neće biti.
Djevica će vas osvajati logikom i racijom tako da nećete biti načisto da li je po sredi sklapanje poslovnog ugovora ili blaga prijateljska naklonost.

VAGA
Ovo je najšarmantniji znak zodijaka. Ako se itko rodio kao zavodnik, onda ovaj znak zauzima prvo mjesto na toj listi. Osim što im je fizionomija savršena, oni imaju i ugodne manire, gracioznost sa stavom. Njima igre zavođenja spadaju u omiljeni hobi i to za njih dobiva formu umjetnosti.
Vaga ne voli osobe koje se brzo predaju, popuštaju i samim tim skraćuju momente užitka u igri. Ona će prije promijeniti objekt interesovanja, nego dopustiti da je netko ponizi prekidanjem seanse.
Kad osvoji, ona će tragati za još izazova, jer jedino joj to može biti motiv i pokretač. Ako to ne nađe u jednoj osobi, nju će vjetar odnijeti ka drugim izazovima.

ŠKORPION
Stop! Na Škorpiona se ne može ostati ravnodušan. Njena taktika zavođenja je neprevaziđena. Tko bi pohađao tečaj iz ove oblasti, slobodno za mentora može izabrati ovaj znak.
U stanju je izvodi nemoguće misije da bi vam se konačno kao otrov uvukla pod kožu. Osjećate njenu prisutnost, a niste sigurni da li vam smeta ili godi. Igre toplo-hladno su neizostavni dio procedure. Škorpion će vas ostaviti zbunjene iu neznaju da li vas prezire ili obožava.

STRIJELAC
Strijelac će vas toliko brzo uvesti u priču, pa ćete imati dojam da ste već na nekom egzotičnom putovanju. Fascinirati vas različitih zanimljivim temama, u glavnom o dalekim destinacijama koje je posjetio, o sportskim zanimljivostima i aktualnim temama za koje on posjeduje ekskluzivni izvor.
Ciljaće na priče koje vas ostavljaju bez daha, s njim ćete se osjećati kao sa dugogodišnjim poznanikom.
Kad osjeti da ste apsolvirali svu tematiku iznenada će uslijediti napad bez najave.

JARAC

Strategija i disciplina su glavna oružja Jarca ukoliko se usudio na izazov flerta i pod uvjetom da to ne remeti biznis planove. Nema on vremena da se upušta u sfere koje mogu poljuljaju njegov ugled.
Pžljivo će zato birati partnera i to će zasigurno biti na “duge staze”. Za to je neophodno da stekne potpuno povjerenje u vas. Ono što bi trebalo da se zove zavođenje, kod Jarca podrazumijeva vrlo ciljanu i obrađenu taktiku koja će trajati u nedogled.
Za početak ostaviće vam svoju posjetnicu.

VODENJAK
Ako vas netko iznenadi svojim izjavama i načinom pristupa, nema greške Vodenjak vas osvaja. Radiće najluđe stvari ne bi li vas opčinili. Pričat vam najnevjerojatnije stvari o zvijezdama i astronomiji koje niste imali prilike čuti.
Nije isključeno da će vam pokazati i umijeće pravljenja elektronske glazbe ili vas povesti na najčudnija mjesta i vidikovce samo njoj znane. Ali ne pomišljajte da je riječ o romantici, stvar je samo u pronalaženju još neistraženih prostora i ideja.
Ako ste za jednu ludu i nezaboravnu avanturu, razumjet se, ako pak pribjegavate mirnijim lukama, bježite glavom bez obzira, ovdje je napon vrlo visok!

RIBE
Rađe zavođene nego zavodnici, Ribe je ipak teško razumjeti. U svojim iluzijama vi gubite jasnu sliku njenog doživlaja i njezinih očekivanja. Kad vas pogleda nekako snenim pogledom pomislite da je sva ljubav ovog svijeta trenutno u vašem trbuhu, ali ako obratite pozornost vidjet ćete da je isti pogled upućen svakome u okruženju.

Riba će u odnosu na verbalnu komunikaciju rjeđe primijeniti tjelesnu, ali nježno, tako da se nećete osjećati neugodno, niti ćete se zapitati otkud takva bliskost iznenada. Sve će se odigravati toliko čarobno da ćete biti u dilemi ko zavodi, a tko je zaveden. Kao hipnotizirani, nećete biti načisto u kojem smjeru idete s ovim znakom.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €

Status Astrologa

Skidanje crne magije

Uklanjanje crne magije vrši se na daljinu, uz profesionalni tretman, pri čemu osoba kojoj se pomaže surađuje s bijelim magom i zajedno izvode ritual, svaki svoj dio.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Astrologija i numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €