ASTRO JARAC: Jarac u odnosu s ostalim znakovima horoskopa-Hladan i suzdržan Jarac voli društvo sličnih karakteristika!

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Hladan i suzdržan Jarac voli društvo sličnih karakteristika. Ovaj znak drži do tradicije, nije posebno zainteresiran za divlje strasti, ali ne znači da je seksualno inertan. Strpljenje je ono po čemu se ističe. Kakva je u odnosu s ostalima, pročitajte ovdje.

JARAC I OVAN

Vrlo često, ovo su prolazne veze gdje se strast emitira na prvi pogled, ali se vrlo brzo ustanove suprotni stavovi i interesi. Ovan obično biva razočaran tolikom stupnjem “hladnoće” od strane Jarca.

JARAC I BIK
Težnja ovog para ka stjecanju materijalnog bogatstva je podudarna. Njihov odnos može biti skladan i harmoničan, ali pod uvjetom da se Jarac uz strpljenje Bika blagovremeno otvori emotivno.

JARAC I BLIZANCI
Ovaj sklop možemo i ovako predstaviti: glazbeni producent komponira soul ’70 -ih godina, s funky elektronskim elementima. I da ste pokušali pronaći više suprotnosti, ne biste uspjeli. Blizanac je svestran i nemiran, a Jarac oprezan i konzervativan. Vidite li mogućnost opstanka ove veze (pod uvjetom da je uopće i došlo do nje)?

JARAC I RAK
Savršen poslovni odnos, ali ništa više od toga. Jarac suviše koncentriran na poslovni uspjeh ostvarenje svojih ambicija, nema dovoljno vremena da se posveti Rakovim potrebama. Ipak, ako netko osjeti emociju to je upravo Jarac. Njega privlači Rak i za njega on čini idealan izbor, ali nažalost Rak tako ne doživljava ovaj spoj.

JARAC I LAV
Lav ne podliježe štednji, a Jarca to izluđuje. Ovo je nespojiva kombinacija. Led i Vatra, može li se iz ta dva elementa nešto dobiti? Jarac teži moralnim i tradicionalnim formama života, dok Lav uživa život punim plućima. Čak do te mjere nespojivo da ima tendenciju da izazove obostrano gađenje.

JARAC I DJEVICA
Ovo je kombinacija pragmatičnosti i intelekta. Oba znaka su strogo racionalna, pa se odnos temelji na materijalnoj sigurnosti i realnom životnom pristupu. Uz njihovu želju za financijskom sigurnošću, njihova ljubav izaziva da ulože ogromnu energiju prema ispunjenju svojih snova.

JARAC I VAGA
Treba priznati da problem postoji da bi mogao riješiti. Hladnoća Jarca je nešto što, svakako, Vaga neće tolerirati. Oboje vole tradicionalne vrijednosti, ali svaka njihova emocija je u suprotnosti.

JARAC I ŠKORPION
Ako netko može probuditi strasti hladnom Jarcu onda je to Škorpion. Međutim, Škorpionu istovremeno nedostaje mnogo toga. Ovdje je istaknuta variacija toplo-hladnog tuša, ali bez osnova i tenzije koja je Škorpijin pokretač.

JARAC I STRIJELAC
Kao dva Quijotea, vi se odlično razumijete. Vječno mladi u duši, zajedno se upuštate u avanture i dijelite iste ambicije. Vi definitivno zabavljate jedno drugo. Međutim, kada dođe do realnih porblema skloni ste da se obostrano povučete.

JARAC I JARAC
Ovoje ste ambiciozni i predani. Međutim, prijeti vam opasnost da u tako ispravnom, na rad usmjerenom i strogo isplaniranom životu koji vodite, nemate dovoljno vremena za zabavu i opuštanje. Ako bilo tko od vas zapadne u depresiju, nastaju problemi.

JARAC I VODENJAK
Jarac je tradicionalista koji se drži sustava, a Vodenjak individualista koji voli ga ruši. Vodenjak je usmjeren ka budućnosti, dok je Jarac simbol prošlosti. U ovoj kombinaciji Jarac je apsolutno bespomoćan. Postoji mogućnost da nervirate jedno drugo.

JARAC I RIBE
Ribe imaju potpuno drugi sustav vrednovanja u odnosu na Jaraca. One su specijalizirane za izbjegavanje realnosti, dok Jarac teži upravo opipljivim stvarima. Međutim, postoji izvjesna mogućnost uzajamne dopune. Ribe mogu oboje vezu maštom, dok Jarac ume prizemljiti situaciju.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

60 RSD

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,85 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

7 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

Status Astrologa

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

60 RSD

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,85 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

MAKEDONIJA

53,1 MKD