ASTRO: Kako horoskopski znakovi raskidaju i kako podnose prekid emotivne veze? Netko bolje, a nekima mnogo teže pada rastanak …..

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Netko bolje, a nekima mnogo teže pada rastanak. Otkrijte kakav pristup imaju znakovi Zodijaka u ovakvim situacijama.

OVAN
Ako shvati da mu veza ne odgovara, Ovan nije znak koji će dugo trpjeti. Njemu tolerancija nije jača osobina. Njegov raskid će biti surovo direktan I bez uvijanja u šarene papiriće. Računajte da umiju biti ” grubi ”, ali s njima je makar načisto.

BIK
Bik ne voli promjene, samim tim svojoj vezi će dati šansu. Tolerancija je vrlo izražena osobina, stoga njemu je posljednja opcija raskid. Međutim, ako se odluči na rastanak, kod njega je to za sva vremena. Ovdje povratku i popravnom nema mjesta. Apsolutno će se povući iz vašeg života i nećete ga više vidjeti.

BLIZANAC
Ovo je znak kome se uvijek možete lako vratiti i poslije višestrukih raskida. Često se događa da se zasiti veze u kojoj je, pa mu ” izletu ” nisu stranica kategorija. Međutim, on se vrlo brzo vrati na onu sigurniju varijantu, jer njemu je oslonac potreban. On ne umije primijeniti direktan metoda, stoga će radije čekati da vi preuzmete mjere.

RAK
Oni se emotivno vezuju i za predmete, a kad su emotivne veze u pitanju, učinit će sve da do raskida ne dođe. Ovaj znak teži obiteljskim vrijednostima i harmoniji. Ne prihvaća rastanke olako i učinit će sve da do toga ne dođe. Ipak, ako je rastanak neminovna opcija, Izroniće more suza i dugo će mu trebati da preboli.

LAV

Ako se Lav odluči vas ostavi, računajte da ste ga ekstremno razočarali. Njegova sujeta ne trpi poraz i ako osjeti da je kraj na vidiku, preduhitriće vas. On mora vas da ostavi, a ne vi njega! Ako su njegove emocije otišle u drugom smjeru, tu povratka više nema.

DJEVICA
Kod Djevice je sve već proračunato u startu. Ona predvidi uvijek par koraka unaprijed. Njezin rastanak će također biti strategija. Sa druge strane, biće fer i razložit vam sve razloge i sitnice koje ne može tolerirati. Biraće riječi ovisno koju reakciju želi izazvati kod vas.

VAGA
Prekid veze Vagama predstavlja veliki problem. Ona će prije nego do rastanka dođe, pronaći već drugog partnera. Međutim, izravan i iskren pristup u takvim situacijama nije u njihovom maniru. One nemaju namjeru ikoga povrijediti i radije će se usuditi na ” sjedenje na dvije stolice ”.

ŠKORPION
Škorpion će za svog partnera da se pretvori u žrtvu, stoga, ako se odluči na rastanak, biće da je mnogo ozlijeđena. Nikada vam neće oprostiti i čekaće priliku da se makar malo osjetite kao što je ona u tom trenutku. Kod nje šanse za ” popravni ” ne postoje. Patit će sama, po cijenu da i sebe povrijedi, čekaće momenat kada će bol nanijeti vama.

STRIJELAC
Strijelac će raskinuti vezu tako što će vam ponuditi prijateljstvo za uzvrat. Cijenit će vaš zalaganje i kod njega je prijateljstvo poslije emotivne veze istinski moguće. Očekivati ​​da je našao novu zanimljiviju osobu i da su vam se putevi jednostavno u jednom momentu razišli.

JARAC
Obzirom da su veze s Jrcem uglavnom na duge staze, samim tim se vrlo teško usuđuju na raskid. Oni su maksimalno tolerantni, čak i kad emocije utihnu, on će cijeniti neke trenutke i zajednička zalaganja. Ako ništa vrijeme ima prednost nad potrebom da se nešto prekine. Radije će mijenjati stav nego odnos.

VODENJAK
Pripadnici ovog znaka će prekinuti vezu ako shvate da u vama nemaju više ni prijatelja, što je njima vrlo važno. Ako joj ograničiti slobodu, ona će imati nagon da bježi jer će osjetiti izvjesnu dozu gađenja.

RIBE
Ribe idealiziraju svoje veze i ako uvidi jednim dijelom da nije sve ” ružičasto ”, silno će razočarenje doživjeti. Ako želi da prekine s vama učinit će to ” okolnim putem ”. Izbegavaće susrete, tražiće izgovore, ali ne očekujte da vam saopšti pravi razlog. Moguće je da čak nestane iz vašeg života bez poruke ili upozorenja.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €

Status Astrologa

Skidanje crne magije

Uklanjanje crne magije vrši se na daljinu, uz profesionalni tretman, pri čemu osoba kojoj se pomaže surađuje s bijelim magom i zajedno izvode ritual, svaki svoj dio.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Astrologija i numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €