ASTRO LAV: Odnos Lava s ostalim znakovima Zodijaka-Lav uživa u dominaciji!

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Lav uživa dominaciju. Ovaj vatreni znak je snažnog temperamenta pa se ne uklapa u klasičan klišej života “smrtnika”. Njega je teško pratiti na životnom putu, pa se mnogi od umora predaju. Pročitajte kako funcioniše s ostalima.

LAV I OVAN

Ovo je jedna od rjeđih kompatibinosti. Ovdje dominiraju vatrena strast, potpuna harmonija i razumavanje. Ovnu može smetati Lavova koketna priroda, ali taj odnos je uvijek uzbudljiv … Ovi partneri se dive i poštuju jedan drugog, ali moraju naučiti da smjenjuju uloge zapovjednika i izvršitelja naloga.

LAV I BIK
Već pri prvom susretu ovaj spoj bi mogao iskri od strasti. Međutim, kada se dva ovakva ega spoje na jednom mjestu, opstanak daljnjeg bitisanja je vrlo neizvjestan. Zajedničko je to što oba znaka vole društveni status, ali tu je i borba za prevlast. Ipak, Lav je lav, a Bik je, u ovom slučaju, lovina.

LAV I BLIZANCI
Blizanci preferiraju mentalnu stimulaciju, a Lav vanjski svijet doživljava kao odraz u ogledalu. Sa druge strane, pošto je jedinstven, on ne trpi blizanačke koketnu prirodu i iskazuje netolerantnost prema ispadima ovog tipa. Ipak, Blizanac ima energiju da isprati Lviv žustar temperament.

LAV I RAK
Dok Rak teži emocionalnoj stabilnosti i harmoniji, Lav ispoljava potrebu za neizmjernim divljenjem. Kao par bivaju vrlo posesivni, jer kada se kod njih rodi emocija, ona može ići do fatalizma. Ponekad su neke razlike nepremostive i dvije težnje koje vuku svaka na svoju stranu, to su Sunce i Mjesec.

LAV I LAV
Ova kombinacija svakako privlači pažnju, ali opstaje jedino u slučaju da partneri pojedinačno imaju različita interesovanja. Samo tako neće se osjetiti ugroženim od strane konkurencije. Intenzivna energija ovog spoja je izuzetno jaka i ovaj par je u stanju “pomiče stijene”. Međutim, snaga bez kontole ne znači ništa.

LAV I DJEVICA
Kombinacija ova dva znaka teško da može opstati. Zapravo, teško da do ovakvog spoja uopće i dolazi. Lav teži glamuru i pozornici, dok Djevica bježi iza scene. Svako skretanje pažnje na njezin život djeluje uznemirujuće, Lav, pak, ne podnosi sjenu čak ni dok spava.

LAV I VAGA
Lav i Vaga su dosta dobri partneri. Oboje su društveni, zanimljivi i vole izlaske. Lako će se primijetiti i privući jer se i jedan i drugi znak vole isticati u društvu. Problemi se mogu pojaviti zbog kritičnosti i neodlučnosti Vaga, što Lavovima ide na živce. Vage po svojoj prirodi nisu vjeran znak, to smeta Lavu koji voli biti centar nečijeg svijeta.

LAV I ŠKORPION
Teško je ostvariti dugoročniji odnos među ova dva znaka. Da, strast svakako, ali što dalje? Neusklađeni životni stavovi i principi mogu biti ozbiljan pritisak na ovu vezu. Također, ovdje postoji borba za prevlast. Lav voli autoritativnu ulogu, a Škorpionu ta vrsta “omče” ne odgovara.

LAV I STRIJELAC
Imamo bingo kombinaciju. Potpuna kompatibilnost. U nekim stvarima su slični, u nekim različiti, ali bitno je da su slični tamo gdje treba, a različiti u onim karakteristikama koje nisu primarne. Što je još važnije, ovdje dominira strast i problemi se rješavaju upravo tim ključem.

LAV I JARAC
Lav ne podliježe štednji, a Jarca to izluđuje. Ovo je nespojiva kombinacija. Led i Vatra, može li se iz ta dva elementa nešto dobiti? Jarac teži moralnim i tradicionalnim formama života, dok Lav uživa život punim plućima. Čak do te mjere nespojivo da ima tendenciju da izazove obostrano gađenje.

LAV I VODENJAK
Ponos i tvrdoglavost su vezane karakteristike za ovaj par, mada ova veza može dobro funkcionirati, jer će Lav iskreno imponirati Vodenjaku, te će ga ovaj hvaliti bez imalo pretjerivanja u svojim izjavama. Veći problem u ovoj vezi predstavlja stalna želja Vodenjaka za novim, što Lav neće shvatiti, nego će potražiti novu osobu kojoj će biti centar svijeta.

LAV I RIBE
Riba je znak pun razumijevanja i dobar slušatelj što odgovara Lavu. Ribu će Lav privući jer ona voli pomalo agresivne partnere i voli prepustiti inicijativu drugom. Lav neće imati previše razumijevanja za šutljive i depresivne faze Ribe, koje mogu biti izvor stalnih problema i na kraju natjerati Lava da ode iz veze.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €

Status Astrologa

Skidanje crne magije

Uklanjanje crne magije vrši se na daljinu, uz profesionalni tretman, pri čemu osoba kojoj se pomaže surađuje s bijelim magom i zajedno izvode ritual, svaki svoj dio.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Astrologija i numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €