ASTRO LJUTNJA: Vodenjak brzo prašta, Jarac ume da ” eksplodira ”, a Vaga se satima duri

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Svaki od znakova ispoljava svoju narav u napetim situacijama. Pogledajte kako.

OVAN IMA KRATAK FITILJ
Ništa ne uzrujava pripadnike ovog znaka kao manjak odanosti i nepoštivanje reda, au stanju su se razbjesne i zbog najmanje sitnice, jer svaku uvredu doživljavaju kao napad na ego. Kako su Ovnovi izuzetno temperamentni, u napadu bijesa ne biraju sredstva kojima će dotući protivnika. Ali ako druga strana ostane mirna, Ovnovi će se brzo ohladiti. Također, velika je vjerojatnost da će se prvi ispričati, što olakšava izglađivanje situacije.

NE IZAZIVAJTE BIKA
Strpljivi, mirni i promišljeni pripadnici ovog znaka imaju najizdržljivije nerve od svih znakova Zodijaka.

Ipak, ako stalno izazivate njihovo strpljenje, čuvajte se, jer ćete čuti sve što vam zamjera od prvog trenutka otkako vas zna. Negativna strana ovog znaka je to što oni nikada ne prestaju teže za pravdom, pa će godinama čekati da bi se osvetili onom tko im je nanio nepravdu.

UVREDE BLIZANACA SE DUGO PAMTE
Veseli i hiperaktivni, Blizanci u raspravama nastupaju diplomatski i imaju zavidnu vještinu primirivanja situacije. Ipak, ako ih razbjesnite, posegnut za niskim udarcima, riječima koje pogađaju protivnika tamo gdje je najslabiji. Tada će i vikati, pa neće slušati argumente druge strane. Prednost ovog znaka je što se brzo odljuti i bude spreman prijeći preko svađe bez zamjeranja.

RAKOVI BES DRŽE U SEBI
Pripadnici ovog znaka su brižni, dragi i dobroćudni, pa ne vole neugodne scene koje se svim silama trude izbjeći. Tolerantni su i rijetko ih je moguće do te mjere isprovocirati izgubiti živce. Velika je vjerojatnost da će Rakovi okrenuti leđa i samo otići usred svađe, ali to ne znači da nisu temperamentni, već imaju odličnu samokontrolu. Zbog toga su skloni skupljanju bijesa i frustracija u sebi.

LAV VIČE, ALI NE vredjate

Lavovi pravdu istjeruju glasnom vikom. Iako su pripadnici ovog znaka temperamentni, nisu ni približno eksplozivni kao Ovnovi. Razdražljivi su, a ako se uvrede postaju hladni i proračunati. U ljutnji se postavljaju kritički prema drugoj strani, ali će popustiti ako uvide da su pogriješili. Kako su poprilično egoistični, ponekad će pravdu istjerivati ​​glasnom vikom. Iako su skloni dranju, nikada ne vrijeđaju.

DJEVICA I SITNE PROVOKACIJE
Iako je većina pripadnika ovog znaka smirena i kontrolira svoje emocije, postoje oni koje ljutnja, iako ih rijetko obuzme, tjera da razbijaju stvari i prave neugodne scene. Svi pripadnici ovog znaka mrze gubiti u raspravama, pa će se svim silama truditi da sebe predstave kao moralne pobjednike. Nisu skloni svađama u javnosti, jer im je vrlo bitno da ih drugi vide kao kulturne, što dokazuje koliko mogu kontrolirati i čekaju pravo vrijeme za napad. Svađu obično započinju sitnim provokacijama, ali to nikada neće priznati.

VAGA SE SATIMA DURI
Pripadnici ovog znaka će samo rijetkima pokazati svoje pravo lice u svađi i samo će prema bliskim ljudima pokazati kako izgleda njihov bijes, dok će ostali vidjeti smirenog sugovornika. Vage mnogo toga može uvrijedi i zbog toga su u stanju da se satima dure. U najvećim trenucima bijesa odlaze iz rasprave i spuštaju telefonsku slušalicu, pa očekuju da se iskupite velikim gestama.

ŠKORPIJE VOLE SVAĐU
Pomalo arogantni i manipulativni, Škorpioni više pokazuju da su temperamentni nego što ih svađe zaista izbacuju iz takta. Kasnije sebi zamjeraju što su drugima pokazali svoju slabost, a najčešće započinju svađu ako osjećaju da nisu bili prioritet bližnjima. Nekad se svađaju i reda radi, kako bi pokazali drugoj strani gdje su granice ponašanja koje su spremni tolerirati.

STRIJELAC NE POŠTUJE TUĐA OSJEĆAJI
U svađama su pripadnici ovog znaka poprilično iracionalni i nemaju poštovanja prema tuđim osjećajima. Drugu stranu najčešće napadaju bez plana, a iz faze vikanja lako prelaze u fazu plača. Ipak, jednom izneseni stav ne mijenjaju, a potrebno im je puno uvjeravanja da bi oprostili tuđe uvrede. Za njih je najbolje da ne ulaze u rasprave odmah, već da važnije odluke prespavaju.

JARCA NE DIRAJTE, ZNA DA “EKSPLODIRA”
Praktični i disciplinirani, Jarčevi su osjetljivi na tuđe potrebe i osjećaje, au raspravama se obično trude da sagledaju stvarni uzrok neslaganja. Kako su ispod hladnokrvne maske vrlo emotivni, ukoliko osjete da su njihove dobre namjere dovedene u pitanje neće moći kontrolirati svoje emocije. Trude se da se ne razbjesne iako imaju potrebu da sve bude po njihovom. Nakon teške svađe, mogu danima da šute dok se ne smire.

VODENJAK SE LAKO LJUTI, A BRZO OPRAŠTA

Pripadnici ovog znaka najčešće gube živce ako se susretnu s ograničenjima ili im se prebaci da su iznevjerili očekivanja. Uopće nisu samokritični, tako da o svojoj eventualnoj krivnji mogu razmišljati tek danima nakon sukoba.

Najvažnije im je da naglase kako nitko njima ne može upravljati, ali to najčešće nije istina jer su robovi svoje nervoze. Ipak, brzo zaboravljaju i spremni su prijeći preko svađa, pa čak i uvreda, ako je druga strana spremna na to isto.

RIBA SVE DOŽIVLJAVA LIČNO
Pripadnici ovog znaka obično su preosjetljivi, a kako ne vole da njihova osjećanja budu povrijeđena, trude se da to ne rade ni drugima. Ipak, ukoliko izgube živce, priredit pomalo teatralne scene i tražiće samoću.

Nakon što se ohlade, a to je brzo, imaju snažnu potrebu da odmah izgladiti situaciju. Čak će i sami tražiti da im druga strana oprosti, pa i kada objektivno nisu krivi. Ali, kako tuđe komentare često doživljavaju kao vlastitu kritiku, to im je način da izbalansiraju odnos.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €

Status Astrologa

Skidanje crne magije

Uklanjanje crne magije vrši se na daljinu, uz profesionalni tretman, pri čemu osoba kojoj se pomaže surađuje s bijelim magom i zajedno izvode ritual, svaki svoj dio.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Astrologija i numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €