ASTRO ORGAZAM: Koji znak je sklon da ga odglumi? Da biste doživjele vrhunac evo smjernica ….

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Svaki znak Zodijaka ima različit pristup seksualnim odnosima. Da biste doživjele vrhunac evo smjernica na što partner treba obratiti pozornost.

OVAN

Ova žena je izravna i voli brz seks. Jako malo vremena posvećuje predigri jer što je konkretnije to je ukusnije u njenom slučaju. Orgazam može doživjeti vrlo brzo, ali partner treba biti dovoljno strastven i stimulativan. Nije joj strano i da ona preuzme vodeću ulogu.

BIK
Žena Bik mora partnera doživjeti vrlo posebno. Također, one ne pristaju na intimu s nekim tko ne ispolji požudu otvoreno, ali bez vulgarnih manira. Predigra im je vrlo bitna i ona mora imati svoj intenzitet i ritam, drugim riječima, njima je neophodan talentiran i vrlo senzibilan muškarac, ostalo spada pod nezadovoljavajuće kriterije. Ako ne dožive orgazam, više se ne vraćaju na taj ” promašaj ”.

BLIZANCI
One su veliki avanturisti i ključna riječ je ‘eksperiment’. Vole izazovne igre zavođenja, čak i do mjere da završe s potpunim neznancem na otvorenom. Sklone su da zaboravljaju, jer njima je život čista avantura. Da bi doživjele orgazam, njima je neophodno da se pokaže velika mašta i strast. Potrebno ih je motivirati.

RAK
One su previše posvećene partneru da bi bile dovoljno posvećene sebi. Imaju mekanu kožu i bujne grudi, tako da je sam dodir dovoljan da uzbudi do vrhunca. Međutim, one previše razmišljaju, u stalnom su strahu od napuštanja, pa se u odnosima ne opuste i ne osjete potpuni užitak. Njima je važnije da partner uživa.

LAV
Kod ovog tipa žena seks mora biti nešto spektakularno i pompozno. Lavice su beskrajno samopouzdane, točno znaju što im treba i ne prave kompromis s time. Pri doživljaju vrhunca umeju biti vrlo glasne, ali i ako ga ne dožive ne zamjeraju partneru, kod njih postoji “popravni”.

DJEVICA
Kod Djevica uzbuđenje mora biti na visoko intelektualnoj razini. Ovo podrazumijeva da se komunikacija nastavi i tijekom odnosa, šro ih dodatno stimulira. Ipak, one ne mijenjaju poze i nisu aktivne u igrama. Za njih seks ima jedan termin.

VAGA
Vaga uživa u seksu iu stanju je doživljavati višestruke orgazme. Ponekad je lijena da upravlja situacijom i da obrati pažnju na partnera, ali umije pružiti vrhunsko zadovoljstvo samom svojom pojavom. Njihov je način doživljavanja orgazma vrlo stimulativan i za partnera.

ŠKORPION
Ovo je učiteljica seksa i doživljaja orgazma. S njom je seks nezaboravan i takvo iskustvo je za pamćenje. Ona je stvorena za to! Sva njena čula i senzibilitet je usmjeren u tom pravcu. Kad zamislimo stanje transa, onda ga ovdje zamišljamo u potpunom maniru. Žene rođene u ovom znaku ne mogu nikada biti loš izbor suprotnom spolu.

STRIJELAC
Ovdje se radi o igri, glumi i egzibiciji. Da, seks je važan, ali postoje neke uzvišenije stvari. Ona mora sa partnerom da se razumije na duhovnoj razini. Nije lako zadovoljiti kriterije žene Strijelca. Za razliku od Bika i Škorpiona kojima je seks najbitnija stavka u odnosu, kod Strijelca imamo drugačiji pristup. Zadovolji me umom, pa onda tjelesno. Ipak, ova žena kada nađe adekvatnog partnera umije pružiti više nego što itko može.

JARAC
Kod žena Jarčeva je vrlo teško izazvati vrhunac, ali onaj tko to uspije, doživjet spektakl. One se lako uzbude i rado upražnjavaju seks, ali do orgazma im je potrebno više vremena. Ako ga doživi, ​​onda je to nešto što se ne može sakriti.

VODENJAK
Partner nikada nije načisto s ovom ženom. One vole nesvakidašnje i drugačije stvari, zbog toga izazivaju konstantnu sumnju kod suprotnog spola. Sa njima nije načisto ni kakva su im opredjeljenja, one imaju razumijevanja za sve i njima ništa nije strano. Poštuju liberalne stavove. Kada doživljavaju vrhunac kod njih je to eksplozivno.

RIBE
Ove žene su duboko osjećajne. S njima je seks nezaboravan, ali ako njihov senzibilitet osjeti potpunu pripadnost. Ako osjete da je to na površnom nivou, neće se ni upuštati u seansu. Nježne su i vole osjetiti dodir. Kada doživljavaju orgazam, toliko djeluju zanosno da se ni partner više ne može suzdržati.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €

Status Astrologa

Skidanje crne magije

Uklanjanje crne magije vrši se na daljinu, uz profesionalni tretman, pri čemu osoba kojoj se pomaže surađuje s bijelim magom i zajedno izvode ritual, svaki svoj dio.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Astrologija i numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €