ASTRO RAK: Odnos Rakova s ​​ostalim znakovima Zodijaka-Rak je vodeni znak, vladar jezera statičnog u tradicionalnoj formi!

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Rak je vodeni znak, vladar jezera statičnog u tradicionalnoj formi. Drži do obiteljskih vrijednosti i ne trpi promjene. Njegova domovina je izvor njegove energije.

RAK I OVAN

Već na prvi pogled bit će vam jasno da nemate o čemu biste pričali. Spoj dva tipična predstavnika oba znaka je gotovo nemoguć. Dvije nespojive energije emotivnog Mjeseca i ratobornog Marsa. Raku je ipak potrebnije više pažnje i razumijevanja, a Ovnu je to potpuna nepoznanica.

RAK I BIK
Ovo je vrlo skladna i harmonična kombinacija. Pored potpunog razumijevanja i pažnje na obostranom razini, Raku je potreban baš ovakav suosjećajan partner. Ipak, Bik nije uvijek raspoložen razumjeti Rakove bezrazložne suze. Sa druge strane, oba partnera brižljivo i pažljivo njeguju svoj odnos. Kombinacija koja može potrajati.

RAK I BLIZANCI
Raku je neophodna pažnja i dokazivanje emocija u kontinuitetu što jednom Blizancu čini priličan teret. Ova kombinacija može potrajati sve dotle dok postoji fizička privlačnost, a zatim nestaje kao da nikada nije ni postojala. Kada do prekida dođe, ovdje nije preporučljivo vraćati se, mada su oba znaka tome sklona.

RAK I RAK
Svakako da je ovdje riječ o skladu. Ipak, iako se ovaj par savršeno razumije, postoji opasnost da jedno na drugo utječu destruktivno, kao i da ne podržavaju jedno drugo na korak naprijed. Oni jesu kompatibilni, ali ovaj par teško da može ostvariti napredak u bilo kojoj životnoj zoni.

RAK I LAV
Ovaj par ima tendenciju za opstanak ali pod uvjetom da Lav “nosi hlače”. U tom slučaju Rak prirodno traži zaštitu svog partnera, a Lavu je to satisfakcija. Ovakvi parovi su primjer harmonije i pomirenje muško- ženskih principa. Rijetko se ovakve kombinacije pronalaze, ali kada se spoje radi se o idealnom odnosu.

RAK I DJEVICA
Emocija i racio. Da i ne, crno i bijelo, nebo i zemlja. Ovdje dominira energija dopune i potrebno je imati uvid u očite suprotnosti. Ako bi se podvrgli psihoanalizi, oba znaka bi otkrila dosta toga iz dubine podsvijesti. Ipak, uzmimo u obzir da je to dvosjekli mač.

RAK I VAGA
Na prvom susretu je očigledna uzajamna privlačnost. Međutim, te simpatije ne traju dugo jer ubrzo dolaze do zaključka da su im stavovi i pogledi u potpunim suprotnosti. Sve bi bilo u savršenom skladu kada Rak u jednom momentu ne bi ispoljio svoju težnju za potpunom pripadnošću i inertnost, što jednoj Vagi ugrožava slobodu.

RAK I ŠKORPION
Ova astrološka kombinacija je pun pogodak. Dvije vodena znaka koja emociju uzdiži na višu razinu. Rak ne potiče Škorpijnu ljubomoru i zbog toga je ova kombinacija sinonim sklada i harmonije. Njihov senzibilitet je na istoj frekvenciji, pa iu seksualnom smislu su neprevaziđeni.

RAK I STRIJELAC
Ne, nikako! Ovo je priča o dva različita, nepomirljiva senzibiliteta. Asocira na sado-mazohistički odnos. Rak je čuvar tradicije vezan za obiteljske vrijednosti dok Strijelca vuku daljine i otkrivanja novih horizonata. Vrlo se lako odvajaju od obitelji i nastavljaju svojim putem. To je za Raka ipak teška priča.

RAK I JARAC
Savršen poslovni odnos, ali ništa više od toga. Jarac suviše koncentriran na poslovni uspjeh ostvarenje svojih ambicija, nema dovoljno vremena da se posveti Rakovim potrebama. Ipak, ako netko osjeti emociju to je upravo Jarac. Njega privlači Rak i za njega on čini idealan izbor, ali nažalost Rak tako ne doživljava ovaj spoj.

RAK I VODENJAK
Svatko ima vlastite životne principe zbog kojih se teško odlučuje na dalje susrete i ljubavnu vezu. Ipak, Vodenjaku imponuje da ima pored sebe zanosnog i šarmantnog partnera koji ima profinjene manire. Ali to bi bilo sve iz ovog odnosa. Prije bi opstala prijateljska veza između njih.

RAK I RIBE
Ova kombinacija je jedna od najboljih. Rak ispunjava sve snove jedne sentimentalne Ribe. Postoji fantastičan sklad u psihološkom i emotivnom smislu utječe na kvalitetu ljubavne veze. Naglašeno je da su oboje po svom elementu vodeni, a po psihološkom opisu flegmatični, emotivni i topli znaci. Ništa nije slučajno i obično se događa vec prilikom prvog susreta, na velikom odstojanju uzajamno registriraju jedno drugo, a zatim uzajamno emitujetu one tople emotivne signale.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €

Status Astrologa

Skidanje crne magije

Uklanjanje crne magije vrši se na daljinu, uz profesionalni tretman, pri čemu osoba kojoj se pomaže surađuje s bijelim magom i zajedno izvode ritual, svaki svoj dio.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Astrologija i numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €