Magija

ASTRO RIBE: Ribe i ostali znakovi horoskopa-Žive svoj svijet iluzija i mašte!

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Ribe su nepopravljivi romantičari. Žive svoj svijet iluzija i mašte, potrebno je imati makar približno istančan senzibilitet da bi razumjeli njihov svijet snova. Pogledajte kako se slaže s ostalima.

RIBE I OVAN

Ovnovi ne pripadaju baš romantičnim znakovima, te neće zadovoljiti potrebe Riba kojima je ovo karakterna osobina. Seksualni odnosi su ovdje u egzaktnoj opoziciji. Vrlo loša kombinacija za početak, a o opstanku nema priče.

RIBE I BIK
Bikovi su vezani za realnu i praktičnu sliku, dok Ribe žive u svom unutarnjem svijetu. Ovakav spoj može biti idealna kombinacija dopunjavanja. Moguća je vrlo duboka romansa između njih.

RIBE I BLIZANCI
Vaš odnos ovisi od momentalnog raspoloženja. Oba znaka su duplo simboliziran što ukazuje na neke nepomirljive unutarnje sporove. Ekstremni su principi harmonije. Ili je ima do savršenstva ili je do te mjere narušena da ozbiljno ugrožava blagostanje. Strast nije sporno pitanje, ali ona se ili događa na prvi pogled ili nikada neće postojati.

RIBE I RAK
Ova kombinacija je jedna od najboljih. Rak ispunjava sve snove jedne sentimentalne Ribe. Postoji fantastičan sklad u psihološkom i emotivnom smislu utječe na kvalitetu ljubavne veze. Naglašeno je da su oboje po svom elementu vodeni, a po psihološkom opisu flegmatični, emotivni i topli znaci. Ništa nije slučajno i obično se događa vec prilikom prvog susreta, na velikom odstojanju uzajamno registriraju jedno drugo, a zatim uzajamno emitujetu one tople emotivne signale.

RIBE I LAV
Riba je znak pun razumijevanja i dobar slušatelj što odgovara Lavu. Ribu će Lav privući jer ona voli pomalo agresivne partnere i voli prepustiti inicijativu drugom. Lav neće imati previše razumijevanja za šutljive i depresivne faze Ribe, koje mogu biti izvor stalnih problema i na kraju natjerati Lava da ode iz veze.

RIBE I DJEVICA
Osjećajna Riba je znak koji može i inače u hladnim Djevicama probuditi skrivene emocije. Djevica će biti ta koja donosi odluke kad su u pitanju financije. Ali već kod toga se može pojaviti problem budući da su one štedljivije od Riba i ne mogu shvatiti preveliko rasipništvo Riba. Sukob emocija i racija dominira u ovom odnosu.

RIBE I VAGA
Na prvi pogled reklo bi se da ste srodne duše, ali niste. Ribe su uzavrela masa duševnih elemenata, dok je Vaga izazovno romantična na površini, suviše smirena, hladna i ne umije da se snađe s emocijama.

RIBE I ŠKORPION
Zajedničko im je što su oba znaka vrlo intuitivna i emotivna. Škorpion žudi za magijom i to Ribe mogu priuštiti. Škorpion bolje izlazi na kraj s realnim stvarima za razliku od snenih iluzionista – Riba.

RIBE I STRIJELAC
Oba znaka su sklona sanarenju. Međutim, Ribe su suviše pasivne da svoje snove realiziraju iu stanju su se zadovolje svojim imaginarnim svijetom. Strijelac svoje snove pretvara u stvarnost, pa ga inertnost vrlo brzo “ohladi”.

RIBE I JARAC
Ribe imaju potpuno drugi sustav vrednovanja u odnosu na Jaraca. One su specijalizirane za izbjegavanje realnosti, dok Jarac teži upravo opipljivim stvarima. Međutim, postoji izvjesna mogućnost uzajamne dopune. Ribe mogu oboje vezu maštom, dok Jarac ume prizemljiti situaciju.

RIBE I VODENJAK
Na početku ova veza obećava, ali na duge staze daje razočarenje. Ribe su previše osjetljive da bi bile s nekim tako “otkačenim” I intelektualnim kao što je Vodenjak.

RIBE I RIBE
Spojevi istih znakova su blagoslov i prokletstvo, jer istovremeno pojačavaju i dobre i loše osobine znaka. Dvije sanjalačke Ribe mogu komunicirati onako kako drugi znakovi ne mogu ni zamisliti. Međutim, postoji izvjestan problem, nema ko da ih probudi.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK