Magija

Astro simboli i vještina tumačenja natalne karte-Upravo smo mi točka koja spaja horizontalnu i vertikalnu liniju!

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Astro simboli, nebo iznad nas je otvorena knjiga. Ono je knjiga znanja naše prošlosti i budućnosti. Na nama je da pronađemo način kako da je pročitamo, a jedan od njih je i Astrologija.

Oduvijek je noćno nebo posuto beskrajnim morem zvijezda privlačilo ljude otvorenog uma izazivajući čudesno pitanje u njima – tko smo mi i što je iznad nas. I svaki put kad sadašnji čovjek pogleda kroz teleskop ili u nebo u ljetnoj noći, mora se tim fascinantnim prizorom oduševiti osjećajući božansku kreaciju i savršenost u titrajima milijun velikih i malih svetlašaca. Mora osjetiti čudo života, impuls, dah nebeskog svoda, disanje usnulog džina savršenog ritma iu sebi samom osjetiti isto. Na pitanja koje čovjek odvajkada postavlja povučen nebeskom enigmom odgovore može dati astrologija. Astrologija ima ključeve kojima otključava knjigu uvida zvano nebo. Ključevi su astrološki simboli. Svaki simbol nosi u sebi mnogo informacija – slika koje bude ljudsku kreativnost i svatko može na svoj način objasniti čudo života. Da li treba svi da ovladaju magičnim svijetom simbola koji nas uvodi u duboko znanje koje svi nosimo u sebi ali ga trebamo osvijestiti – ne znam- ali je sigurno da oni koji budu povučeni željom da spoznaju tajnu kroz ovo drevno znanje- biće uvedeni u put koji ide sigurnim stepenicama duhovnosti – kroz individualizaciju – ka onome što svi posjedujemo u svojoj jedinstevnosti – našoj duši.

Prvim udahom naša duša kroz tijelo ulazi u prostor- vrijeme, gdje sve ima formu i inteligenciju. Sve oko nas u sadašnjem životu nam služi da upravo vanjskim sadržajima probudimo unutarnji razvoj i naše nesvjesne odlike. Upravo smo mi točka koja spaja horizontalnu i vertikalnu liniju, točka u vremenu i prostoru koja ima ogromnu mogućnost razvoja, znanja i svijesti, zbog koje i dolazimo ovdje. Astro simboli, zodijak i natalna karta će nam definirati naše okvire, kojim putem, s kojim ljudima i kakvim poslovima možemo dolaziti u dodir i koji je to najlakši način prihvaćanja naših ograničenja ali i mogućnosti ekspanzije nas samih.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK