ASTRO ŠKORPION: Škorpion u odnosu s drugim znakovima Zodijaka-Sa Škorpijom je idealno promatrati zajedno pomračenje sunca!

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Sa Škorpijom je idealno promatrati zajedno pomračenje sunca. S njom se slobodno poigravajte, flertujte i PovlaÄ se. Ovim vodenim znakom vlada strast.

ŠKORPION I OVAN

Ovdje se radi o snažnoj seksualnoj i emotivnoj kompatibilnosti. Ipak, ovdje su naravi obostrano vrlo napete. Buran odnos s trzavicama, čini ovu vezu strastvenom. Kombinacija Ovan – Škorpion spada u trajnije odnose.

ŠKORPION I BIK
Već je mnogo puta rečeno da je ovo savršena kombinacija. Od 144 mogućih, ova je u Zodijaku idealna. I na emotivnom i na seksualnom planu ovdje caruju sklad i harmonija. Bik i Škorpion imaju iste afinitete i ciljeve.

ŠKORPION I BLIZANCI
Vi živite na potpuno različitim planetima. Oba znaka imaju sposobnost da čitaju ljude, na suprotne načine, pa da ih kao stare stripove odbacite. Dok Blizance Škorpion zbunjuje svojom tajnovitošću, time im pospješuje libido. Ipak, teško da će Bizanci izdržati pritisak Škorpijske posesivnosti i ljubomore koja se sustavno razvija tijekom veze.

ŠKORPION I RAK
Ova astrološka kombinacija je pun pogodak. Dvije vodena znaka koja emociju uzdiži na višu razinu. Rak ne potiče Škorpijnu ljubomoru i zbog toga je ova kombinacija sinonim sklada i harmonije. Njihov senzibilitet je na istoj frekvenciji, pa iu seksualnom smislu su neprevaziđeni.

ŠKORPION I LAV
Teško je ostvariti dugoročniji odnos među ova dva znaka. Da, strast svakako, ali što dalje? Neusklađeni životni stavovi i principi mogu biti ozbiljan pritisak na ovu vezu. Također, ovdje postoji borba za prevlast. Lav voli autoritativnu ulogu, a Škorpionu ta vrsta “omče” ne odgovara.

ŠKORPION I DJEVICA
Pretjerana nasrtljivost i izravan pristup Škorpioni nije prihvatljiv stil ponašanja za jednu smjernu Djevicu. Sa druge strane, Djevica ne bi mogla usrećiti u seksualnom smislu strastvenu Škorpiona, koja voli eksperimentalne igrice na ovom polju. Iz njenog kuta Škorpion je suviše perverzno nastrojena.

ŠKORPION I VAGA
Dok Škorpion čezne za strastvenim momentima i melodramom, Vaga traži obiteljski mir i harmoniju. Početna privlačnost je snažna, ali nažalost nije dugoročna.

ŠKORPION I ŠKORPION
Ovdje je seks erotičan do krajnjih granica. Konunikacija je natprirodno dobra. Jednom riječju, skoro, savršen spoj. Međutim, pojavi li se mrvica sumne ili želje za dominacijom, vaš život postaje, blago rečeno, pakao. Nema kraja nepodnošljivom psihičkom pritisku.

ŠKORPION I STRIJELAC
Dok je Škorpion komlikovana i tajanstevena, Strijelac je neposredan i isktren. Kombinacija vode i vatre ne doživljava stapanje. Ovdje je misija spajanja već u startu osuđena na neuspjeh.

ŠKORPION I JARAC
Ako netko može probuditi strasti hladnom Jarcu onda je to Škorpion. Međutim, Škorpionu istovremeno nedostaje mnogo toga. Ovdje je istaknuta variacija toplo-hladnog tuša, ali bez osnova i tenzije koja je Škorpijin pokretač.

ŠKORPION I VODENJAK
Ovdje se radi o nestabilnoj mješavini. Škorpion je zaokupirana dubokim emocijama, Vodenjak vlastitim idejama. Zajedničko funkcioniranje moguće, ali kada bi de prevazišla Škorpijna posesivnost i Vodolijna neovisnost.

ŠKORPION I RIBE
Zajedničko im je što su oba znaka vrlo intuitivna i emotivna. Škorpion žudi za magijom i to Ribe mogu priuštiti. Škorpion bolje izlazi na kraj s realnim stvarima za razliku od snenih iluzionista – Riba.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €

Status Astrologa

Skidanje crne magije

Uklanjanje crne magije vrši se na daljinu, uz profesionalni tretman, pri čemu osoba kojoj se pomaže surađuje s bijelim magom i zajedno izvode ritual, svaki svoj dio.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Astrologija i numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €