ASTRO ŠPIJUN: Mi znamo što vi radite na Facebooku! Blizanci i Vodenjaci su najvještiji u komunikaciji, Lav se na Facebooku bavi osobnom promocijom!

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Blizanci i Vodenjaci su najvještiji u komunikaciji, Lav se na Facebooku bavi osobnom promocijom. Otkrijte kako ostali znakovi funkcioniraju na društvenim mrežama.

OVAN
Ovan na društvenim mrežama prati sportska događanja. Među prijateljima posjeduje pozamašan broj stranica koje promoviraju teretane i ostale sportske klubove. Njegove fotografije su kežual ili u fitness garderobi, a tjelesna definicija može biti obrađena i fotošopom.

BIK
Bik ima odabran krug prijatelja koje osobno poznaje. Da bi se upustio u razgovor s nepoznatim osobama, potrebno je biti prilično motiviran. Na njegovim fotografijama pronaćićete uži krug prijatelja, a emotivni status je nedostupan za širi auditorij.

BLIZANCI
Kad otvorite početnoj stranici vašeg Facebooka, među prvim postavkama zasigurno ćete pronaći status ili fotografiju Blizanaca. Obavezno slike sa svih tuluma, noćnog života i ponekim pejzažima s povremenih kraćih putovanja. Njegove fotografije imaju uvjerljivo najluđe komentare. Posjeduju ogroman broj prijatelja i svako je dobrodošao za komunikaciju. Lajkaju sve što im oko zapazi.

RAK
Rakovi na Fejsu održavaju kontakt sa bližom i širom familijom. Njihove fotografije su uglavnom motivi mrtve prirode, čaše vina i bogate trpeze. Ponekad mogu “smore” sa uslikavanjem svakog obroka koji su pripremili. U komunikaciji drže do manira i ne upuštaju se u razgovor s nepoznatima.

LAV
Kad naiđete na slike gdje dominira štras i sjaj, znajte da ste naletjeli na profil Lava. Svaka fotografija je obilježena njihovom dominacijom s ozbiljnom posvećenošću poziranju. Žustro brane svoj stav komentarima, a na negativne se žestoko upuštaju u raspravu. Također, njihov broj prijatelja je na zavidnoj razini, s tim što većinu osobno poznaju.

DJEVICA
Ako ima račun na Facebooku, rijetko kada se pojavljuje. Njezini statusi i albumi s fotografijama, pažljivo su birani u svrhu protekcije. Ponekad iziritirana nekim komentarima ili statusima iako se ne tiču ​​nje osobno, ume na grub način izraziti negodovanje i iznese osobnu kritičku.

VAGA
Ona nije sigurna je li joj zanimljivije ćaskanje na društvenim mrežama uz blagi flert ili uživo. Ponekad voli da sve ostane samo na razini poznastva iza monitora. Vaga oscilira, nekada na Fejsu boravi danonoćno, a nekada je nema mjesecima.

ŠKORPION
Po eksplicitnim fotografijama i ostalim sadržajem na Fejsu prepoznat Škorpiona. Njezine fotografije su provokativne, ali uputi li joj tko pogrdan komentar na iste, zažaliće, jer “britkim jezikom” bez cenzure, “oduvaće” svog tada već krvnog neprijatelja.

STRIJELAC
Ukoliko želite pogledati fotografije tipa “Nacionalna geografija” ili tražite ideju za ljetovanje, posjetite Facebook stranicu jednog Strijelca. Njegovi su prijatelji mahom stranci i možda vas može povezati s nekimm pa napraviti “frend sugestiju”. Na fotografijama je uvijek ista osoba, ali s različitih strana svijeta i kontinenata.

JARAC
Niste sigurni da li na LinkedIn-u ili Facebooku? Niste pogriješili, naišli ste na profil Jarca. Statusa gotovo i da nema, tajmlajn je prepun Serova sa nekih poslovnih konferencija i promoviranja tečajeva poslovanja u cilju stjecanja novih biznis vještina. Bilo koja vrsta neumjesnog oglašavanja u inboksu ili kometaru završit na blok listi.

VODENJAK
Kralj tehnologije i računalnih vještina. Ovo su uglavnom hakeri i njihova svrha postojanja na Fejsbuk mreži je na višoj razini od obične samopromocije. Njegova je misija da ispita sve algoritme i uvede eventualne inovacije. Vodenjak pravi skupine koje izazivaju revolucije i promovira novi sustav.

RIBE
Ako uđete u komunikaciju prvo što treba pitati jeste “Je li ovo tvoja fotografija?”. Nerijetko Ribe postavljaju slike drugih osoba, jer ne žele razotkriti svoj identitet. Obično za profilnu fotografiju biraju motive mora ili oceana. Njihove slike nisu najjasnije iu većini slučajeva naziru se samo konture i obrisi. Nije rijedak slučaj da se Ribe, ničim izazvano, izgube iz komunikacije bez pozdrava i najave. Imaju više profila.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €

Status Astrologa

Skidanje crne magije

Uklanjanje crne magije vrši se na daljinu, uz profesionalni tretman, pri čemu osoba kojoj se pomaže surađuje s bijelim magom i zajedno izvode ritual, svaki svoj dio.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Astrologija i numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €