ASTRO STIL za Jarca, Vodenjaka i Ribe: Dame, budite ženstvene i originalne

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Danas otkrivamo astro stil tri posljednja znaka zodijaka: Jarca, Vodenjaka i Riba.

Kraći rezime za one koji su se sad uključili:

Poanta je izraziti svoju prirodu, ono što je autentično naše, na najbolji način, u danim okolnostima. Kada na pravi način predstavljamo svoju autentičnu prirodu, kroz vlastitu pojavu, vizualni nastup i životni stil, tada naša ličnost plijeni. U stanju smo privlačimo ljude, prilike i okolnosti koje su s nama dobar spoj. Mi sijamo najbolje, kada je naša pojava čist odraz onoga što nosimo u sebi.

Da bismo izrazili svoj puni potencijal na Vibratorna razini, koji prezentujemo svojim životnim stilom, u natalnoj karti promatramo položaj Sunca (horoskopski znak), Venere, Mjeseca, kao i podznak (ascendent). Kod muškaraca, prednost se daje Marsu naspram Venere, ali i ona igra značajnu ulogu.

Jarac
Istrajnost i ambicija vezuju se za ovaj znak. Pripadnici ovog znaka, praktični su, pouzdani i konvencionalni. Vole red i hijerarhiju. Njihov pristup životu je ozbiljan.

Jarac teško izražava svoje osjećaje, pa je to nešto što treba naučiti od znaka koji je suprotan njemu, a to je Rak. Jarac može puno pružiti, samo treba naučiti kako.

Venera u Jarcu je vjerna, odana i postojana. Voli stabilnost i sigurnost – što i traženje partneru, kao i nekoga na koga može osloniti. Oprezna je, realistična, vrijedna i disciplinirana. Ambiciozna i usmjerena na cilj. Ne zaljubljuje se tako lako. Obično čeka na ljubav; to čekanje umije da se oduži, što je može načiniti tužnom.

Kako je starija, sve više plijeni svojom ljepotom. Slika te Venere u književnosti jeste Onjegina Tatjana.

Veneru u Jarcu mogu imati osobe rođene u znaku Škorpiona, Strijelca, Jarca, Vodenjaka i Riba.

Poznate Venere u Jarcu: Svetlana Bojković (Strijelac), Ivana Žigon (Vodenjak), Scarlett Johansson (Strijelac), Faye Dunaway (Jarac), Cindy Crawford (Riba).

Cindy Crawford – Venera u Jarcu (Sunce u Ribama); foto: Ibsan 73
stil

Riječi koje najbolje opisuju stil Jarca jesu: klasično i jednostavno, uz nezaobilaznu notu konzervativizma.

Vole kvalitetnu garderobu, bitno im je da odjeća traje (što je i jedna od odlika Jarca). Ne vole garderobu koja izgleda jeftino, a nisu ni od onih koji bi dali velki novac za neki komad.

Sa naglašenim znakom Jarca u natalnoj karti (pored znaka, Venera i Mjesec u Jarcu, ili podznak), najbolji izbor bi bio poslovni stil (tzv. “Office look”), što se uklapa u simboliku Jarca, koji je ambiciozan i posvećen poslu.

Sako i hlače svedenog kroja, s jednobojnom bluzom bili bi odličan izbor.

Bilješka odgovornosti i jednostavnosti odiše stilom odijevanja.

Kate Moss – Sunce u Jarcu; foto: Walterlan Papetti
Ako niste sigurni što odjenuti za razgovor za posao, ili neku službenu priliku, ili dešavanje, slobodno se posavjetujte s prijateljicom koja ima Veneru, Mjesec, ili Sunce u Jarcu, ili je podznak Jarac.

Tipična predstavnica ovog stila jeste Kate Moss (Sunce u Jarcu) u čijem odijevanju prevladavaju jednostavna odijela, bluze, kao i suptilnije boje.

Klasika u odijevanju ogleda se iu izboru boja. Idealan izbor bila bi crna, siva, tamno plava, ili smeđa odijela, krojena po mjeri, koja odišu elegancijom.

Pristaju im i maslinasto zelena, kao i boja tinte. Treba izbjegavati svijetle boje i ekscentrične i upadljive dezene.

Lijepo im stoje klasični materijali, kao što je tvid.

Jarac vlada kostima, uključujući i kosti glave. Dame s naglašenim Jarcem u svojim Natal (ili Saturnom, kao njegovim vladarom) imaju lijepo naglašene jagodične kosti, koje im daju posebnu draž. Na tom popisu su: Vanessa Paradis (Sunce u Jarcu), Christy Turlington (Sunce u Jarcu), Kate Moss (Sunce u Jarcu), Faye Dunaway (Sunce i Venera u Jarcu), Marlene Dietrich (Sunce u Jarcu), Dajan Kiton ( sunce u Jarcu), Kate Middleton (sunce u Jarcu), Melanija Trump (Mjesec u Jarcu).

Melanija Trump – Mjesec u Jarcu (Sunce u Biku); foto: Marc Nozell
Vodenjak
Ima potrebu za ravnopravnošću i jednakošću. To je znak socijalne pravde, humanosti i tolerancije. Želi sve da sazna i razumije. Tipične Vodenjaci su originalne, neobične, ekscentrične i druželjubive.

Strah od bliskosti, Vodenjak zna da maskira formirajući mrežu prijatelja i posvećivanjem nečemu što je za dobrobit svih. Dok je posvećena višem cilju, umije da zapostavi bližnje. Treba naučiti usmjeravanjem pažnje ka jednoj osobi, može više sazna o ljudima i ostvariti stvarnu bliskost.

& Nbsp;

Venera u Vodenjaku daje naobičnu ljepotu i zavodljiv šarm. Ona je drugačija, svoja. Prisutna je originalnost u stilu i nastupu, kao i moderan umjetnički potencijal, prije svega ka igri.

Ova ženska osoba će uvijek nehotice skrenuti pozornost na sebe svojim stilom odijevanja; nekonvencionalnošću, ili stavom i iznijetim mišljenjem na određenu temu. Svojom osobnošću privlači pažnju.

U ljubavi joj je neophodna mentalna stimulacija. Partner, pored toga što je ljubavnik, mora biti i prijatelj. Ova Venera uživa u komunikaciji i razmjeni ideja s partnerom.

Veneru u Vodenjaku mogu imati osobe rođene u znaku Strijelca, Jarca, Vodenjaka, Riba i Ovna.

Poznate Venere u Vodenjaku: Zlata Petković (Vodenjak), Špela Rozin (Vodenjak), Sharon Stone (Riba), Kim Novak (Vodenjak), Karolina Kurkova (Riba), Christy Turlington (Jarac), Marlene Dietrich (Jarac), Kate Moss ( Jarac), Charlotte Rampling (Vodenjak), Nina Simon (Riba), Mary Quant (Vodenjak), Glenn Close (Riba), Yoko Ono (Vodenjak), Elle Macpherson (Ovan).

Sharon Stone – Venera u Vodenjaku (Sunce u Ribama), foto: Roland Godefroy
Špela Rozin, slovenska glumica, u filmu Čudna djevojka, tumači lik koji je slika i prilika Venere u Vodenjaku, ai naslov upućuje na ovu Venerice. Filmska preporuka za sve Venere u Vodenjaku.

stil

Glavne odlike vodolijanskog stila bile bi: originalnost, smjelost i nježna ekscentričnost.

Vodenjaci nisu od onih koje svoj stil formiraju na temelju onoga što većina nosi, već vole biti drugačije.

S obzirom na njihov slobodni duh, nekonvencionalnost i humanistička uvjerenja, pristaje im boho stil i hipi šik.

Vole iznenade, budu jedinstvene i da u svakom svom izdanju izgledaju drugačije.

Svoju suštinsku prirodu najbolje izražavaju kroz tirkiznu boju i boju akvamarina. Ove boje su također dobre za podizanje samopouzdanja prilikom javnog nastupa. Pospješuju izražavanje, koncentraciju i daju jasnoću misli. Tirkizna boja umiruje i dobra je za emocionalni balans. Ona naglašava empatiju i senzitivnost.

Lana Turner – Mjesec i Sunce u Vodenjaku
Haljine, mantili, bluze u tirkiznim i akvamarin nijansama pravi su izbor za Vodenjaka.

Ono što je karakteristično za Vodenjaka (ne samo znak, već i podznak, ili Veneru i Mjesec u Vodenjaku) jeste da umeju da iznesu modne komade koji su ispred njihovog vremena. Često se događa, da ono što one ponesu, kasnije postaje trend. Zbog svog nepogrešivog osjećaja, nehotice postaju “trendseteri”.

Modni detalj koji ističe Vodolijanski prirodu i autentičnost jesu naočale za vid s neobičnim i zapaženim okvirima. Jedna od Vodenjak kojoj fantastično stoje upravo takvi okviri, jeste glumica Danica Maksimović.

Vodenjak vlada cirkulacijom, člancima i donjim dijelom nogu (do koljena), pa pripadnice ovog znaka (kao i one sa Mjesecom, Venerom u Vodenjaku, kao i podznakom) imaju lijepo oblikovane noge i vole ih ističu.

Modni detalj, kojim mogu staviti naglasak na ovaj dio tijela jesu čarape, natkoljenice, ili dokoljenke i sokne neobičnih dezena.

Ukoliko osoba ima kombinaciju znaka Vodenjaka i Riba, čarape su nazaobilazan modni detalj koji im pojačava samopouzdanje i šarm.

Na spisku Vodenjak nalaze se i: Ivana Žigon (Sunce u Vodenjaku), Jeanne Moreau (Sunce i Mjesec u Vodenjaku), Lana Turner (Sunce i Mjesec u Vodenjaku), Vanessa Redgrave (Sunce u Vodenjaku), Marilyn Monroe (Mjesec u Vodenjaku) , Vivian Li (Mjesec u Vodenjaku), Natali Imbrulja (Sunce u Vodenjaku), Sophia Loren (Mjesec u Vodenjaku), Audrey Tautou (Mjesec u Vodenjaku), Šakira (Sunce u Vodenjaku), Sandra Bullock (Mjesec u Vodenjaku), Uma Thurman (Mjesec u Vodenjaku).

Natali Imbrulja – Sunce u Vodenjaku; foto: Georges Biard
ribe
Moto Riba je “Ja vjerujem”. Ribe predstavljaju najdublju i najčišću vjeru; potencijalno, ovo je znak najveće duhovnosti.

Praktičnost im nije jača strana, ali imaju izraženu intuiciju. Odlično tumače govor tijela, a umiju lako proniknuti u osjećaje drugih ljudi.

Vrlo su suosjećajne i osjetljive, što im može biti izvor izuzetne kreativnosti.

Venera u Ribama je opijena ljubavlju i emocijama. Iznimno romantična. Vapi za sentimentalnim zanosom.

Nježna, suosjećajna i intuitivna. Iznimno senzitivna i lako povredljiva.

Ima naglašen umjetnički senzibilitet. Ovu poziciju Venere imaju mnogi umjetnici, glazbenici, slikari.

Veneru u Ribama mogu imati osobe rođene u znaku Jarca, Vodenjaka, Riba, Ovna i Bika.

Poznate Venere u Ribama: Danica Maksimović (Vodenjak), Vesna Trivalić (Riba), Penelope Cruz (Bik), Michelle Pfeiffer (Bik), Ursula Andress (Riba), Rachel Weisz (Riba), Eva Herzigova (Riba), Marija Šarapova ( Ovan), Diana Ross (Ovan), Barbra Streisand (Bik).

Michelle Pfeiffer – Venera u Ribama (Sunce u Biku); foto: Towpilot
stil

Riba predstavlja sirenu na mitološkom razini, pa stil riba treba dočarati ovu simboliku.

Ključne odlike stila su maštovitost i glamur, posebno kada su u pitanju svečanije prilike. U takvim okolnostima, obično su pripadnice ovog znaka (kao i Mjesec i Venera u Ribama i podznak Ribe) one koje zasjene sve prisutne.

Boje koje bude autentičnu prirodu Riba jesu boje mora i oceana-morsko zelena i plava, boja morskih školjki, kao i boja lavande i tirkizna.

Za one koji preferiraju nešto tamnije tonove, dobar izbor su ljubičasta i indigo plava.

Nezaobilazan dezen su i crno-bijele pruge-čuveni mornarski stil.

Ribe su najveći sanjari zodijaka, što je zasluga Neptuna, koji je vladar ovog znaka.

Što zbog toga, što zbog svog umjetničkog senzibiliteta, prija im odjeća koja ne ograničava iu kojoj se ne osjećaju stegnuto, pa je tzv. “Pidžama stil” (senzualna odijela, koja imaju notu opuštenosti) pun pogodak.

Pripadnici ovog znaka su pravi kameleoni zodijaka i zato su u stanju usvoje različite modne trendove, a intuicija im pomaže da naprave pravi izbor.

Ribe vladaju stopalima, pa posebnu pažnju posvećuju ovom dijelu tijela. Prija im masaža stopala i veliki su ljubitelji obuće i čarapa. Prosto su omađijani njima i često im je ormar pun cipela i čarapa.

Ursula Andress – Venera u Ribama (Sunce u Ribama)
Ribe privlače pažnju i svojom kosom. U stanju su na pravi način ponesu različite frizure i nametnuti trend svojom pojavom.

Na spisku Riba nalaze se i Olivera Katarina (Sunce u Ribama), Snežana Savić (Sunce u Ribama), Elizabeth Taylor (Sunce u Ribama), Liza Minnelli (Sunce u Ribama), Eva Longoria (Sunce u Ribama), Cindy Crawford (Sunce i Mjesec u Ribama), Rijana (Sunce u Ribama), Jessica Biel (Sunce u Ribama), Žiliijet Binoche (Sunce u Ribama), Sharon Stone (Sunce u Ribama), Eva Mendes (Sunce u Ribama), Coco Chanel (Mjesec u ribama), Grace Kelly (Mjesec u ribama), Ava Gardner (Mjesec u ribama), Audrey Hepburn (Mjesec u ribama), Rita Hayworth (Mjesec u ribama), Natalija Vodianova (Sunce u ribama), Karolina Kurkova (Sunce u ribama) .

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €

Status Astrologa

Skidanje crne magije

Uklanjanje crne magije vrši se na daljinu, uz profesionalni tretman, pri čemu osoba kojoj se pomaže surađuje s bijelim magom i zajedno izvode ritual, svaki svoj dio.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Astrologija i numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €