ASTRO superheroja: Lav vladar vatre, Strijelac detektor laži … Djevica bi bila ljudski tornado, Škorpion pronicitelj duše, a vi?

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Prema njihovim karakternim osobinama i afinitetima, da se svakom horoskopskom znaku pripiše jedna supermoć, Djevica bi bila ljudski tornado, Škorpion pronicitelj duše, a vi?

OVAN – neograničena energija
Pripadnici ovog znaka lako bi mogli biti superjunaci, s posebnim moćima koje se skrivaju u njihovoj neograničenoj energiji. Ta osobina izlazi na vidjelo čim imaju cilj koji žarko žele ostvariti – to im daje snagu da se kreću brže od metka, preskaču zgrade, ne spavaju, ne jedu – sve kako bi dobili to što žele.

BIK- supersnaga
Ne kaže se uzalud “jak kao bik”. Da pripadnici ovog znaka imaju samo jednu moć, to bi definitivno bila supersnaga. Ona se odnosi i na fizičko i emocionalno odolijevanje izazovima i nošenje s teškim situacijama bolje od svih drugih pripadnika Zodijaka. Oni su zaista nesalomivi.

Blizancem – mentalno snimanje
Pripadnici ovog znaka u svijetu superjunaka bi bili oni koji imaju nevjerojatnu sposobnost upiti ogromne količine informacija u zapanjujuće kratkom roku. Bilo da čitaju novine, promatraju ljude oko sebe ili nešto uče, njihova su mentalna energija i kapacitet mozga pravo čudo.

RAK – moć suosjećanja
Da pripadnici ovog znaka imaju jednu supermoć, to bi definitivno bila sposobnost nevjerojatne empatije koja ih odlikuje. Oni su sposobni shvatiti i razumjeti sve ljudske motive oko sebe, povezati se sa svakim emotivnim stanjem i uspostaviti vezu sa svakim čovjekom, biljkom ili životinjom na Zemlji.

LAV – gospodar vatre
Njihov vreo temperament udružen s moći koju dobivaju od Sunca, pripadnike ovog znaka u svijetu superjunaka bi lako pretvorio u gospodare vatre. Oni je mogu stvoriti ni iz čega – samo ako se malo naljute, ali i istom brzinom ugasiti, plamenom zaštititi svoje bližnje ili obasipati neprijatelje ako im se približe.

DJEVICA – ljudski tornado
Brzina i intenzitet koja krasi pripadnike ovog znaka čim imaju neki cilj na pameti, u svijetu superjunaka pretvorila bi ih u ljudski tornado. Zahvaljujući sposobnosti razmišljanja pet koraka unaprijed, mogu uvesti pomutnju u svoju okolinu i “usisati” ih kao tornado, koji je otišao prije nego je objasnio što je htio, ali budite uvjereni da je to i dobio.

VAGA – mijenjanje oblika
Pripadnike ovog znaka krasi jedna vrla praktična sposonost – moć prilagodbe. Kao superjunaci, oni bi bili u stanju mijenjati oblike i prilagoditi se svakoj situaciji, okolini ili ljudima. Ta im moć omogućuje da iskuse život kroz razne pozicije i oblike.

ŠKORPION – pronicatelj duše
Pripadnici ovog znaka u svijetu supermoći bi definitivno imali vještinu “čitanja” tuđe duše. Zahvaljujući svojoj analitičnosti, logičkom zaključivanju i sposobnosti percepcije, oni bolje nego bilo koji drugi znak Zodijaka mogu već samo gledajući nekome u oči proniknuti osjećaj li bol, koji je njihov cilj i što zapravo jesu.

STRIJELAC – detektor laži
Pripadnike ovog znaka krasi sposobnost toga da vrlo lako “izvaci” istinu iz nekog. Zato bi oni u svijetu superjunaka definitivno bili ljudski “detektor laži”, no do istine ne bi došli zahvaljujući mjerenju pulsa i promjenama u ritmu disanja, već sitnim manipulacijama kojima sugovornika zavedu i natjeraju da sam izda svoje prave namjere.

JARAC – upravljač misli
Pripadnike ovog znaka krasi nevjerojatna mentalna energija i upornost zahvaljujući kojima mogu upravljati drugima i njihovim odlukama. Tako bi oni u svijetu superjunaka bili kontrolori misli, koji pomnim taktikama ” ubacuju ” ljudima ideje u mozak tako da pomisle kako su njihove vlastite i provedu volju Jarca u djelo.

VODENJAK – nestajanje
Pripadnici ovog znaka bi u svijetu supermoći bili oni junaci koji lako postanu nevidljivi. Njihova sposobnost nestajanja iz situacija koje im ne odgovaraju je zapanjujuća – ne samo fizički, već i psihički. Takva sposobnost odsustvovanja omogućuje im da “obletim” svijet i upoznaju najrazličitije ljude i prođu kroz nevjerojatne situacije.

RIBE – tvorci svjetova
Sanjarske sposobnosti pripadnika ovog znaka iu stvarnom svijetu su poprilično nevjerojatne, tako da bi oni kao superjunaci bili tvorci svjetova koji ostvaruju svoje fantazije. Njihova mašta i kreativnost nema granica, pa bi lako bili vladari scenarija poput Matrixa ili futurističkih svjetova po svojoj volji.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €

Status Astrologa

Skidanje crne magije

Uklanjanje crne magije vrši se na daljinu, uz profesionalni tretman, pri čemu osoba kojoj se pomaže surađuje s bijelim magom i zajedno izvode ritual, svaki svoj dio.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Astrologija i numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €