ASTRO TRAČARA: Kome se povjeriti, a tko ne zna da čuva tajne …. Ko je sklon intrigama, skandalima …..

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Tko je sklon intrigama, skandalima, ko ne umije čuvati tajnu, tko voli ogovara? U kratkim crtama otkrivamo vam tipične karakteristike svakog znaka zodijaka …

OVAN

Oštar na jeziku i vrlo izravan. Ovan je u stanju “saspe” u lice sve što misli, ne obazirući pritom na posljedice. Sa druge strane, on očekuje jednaku “paljbu” od strane drugih. Pripadnik ovog znaka ne tolerira laž i laskanje, pa nije svjestan da svojim stavom može povrijediti druge.

BIK

Bikovi su skloni drugima nalaze mane, pa da o tome raspredaju priče uz koju čašicu. On ipak nije zlonamjeran jer prima kritike i sugestije drugih podjednako. Svakako da će se on slijepo držati svojih uvjerenja, ali pozitivna strana je da će Bik, u koliko mu se povjerite, čuvati vašu tajnu do groba.

BLIZANCI

Ovdje se bolje “Ujed za jezik” prije nego počnete pričati. Oprez kada su Blizanci u pitanju, jer njima se nije pametno povjeravati. Oni jednostavno ne umeju da čuvaju tajne, čak ni vlastite. Stalna potreba za senzacijom, njima ne dozvoljava da dobre priče ne podijele s drugima.

RAK

U konstantnim promjenama raspoloženja, ako odlučite se povjerite Raku, morate birati trenutak. U suprotnom možete naići na zid nerazumijevanja i vaš intime mogu biti iznijete na javnoj raspravi. Koliko god suosjećao s vama, Rak će imati potrebu da vaš problem podijeli s prijateljima i obitelji.

LAV

Ovaj znak, definitivno ne da na sebe. Da bi se eksponirao, iskoristiće i vlastitu intimu, ali i one koji su mu bliski. Nerijetko ide do granica skandala, a onda surovo brani svoje stavove uvjeravajući okolinu kako je ono sociološki ne prihvatljivo ipak OK. Slava ne bira cijenu i sredstva.

DJEVICA

Ako odlučite se povjerite Djevici, računajte na beskrajne kritike i analize s njezine strane. Dali će razgovor ostati među vama u ovom slučaju je diskutabilno. Ako nije načisto, konzultirat će se s nekim čije mišljenje cijeni. Pripadnici ovog znaka su pravi informatori, pa stoga iz svoje baze može izvući i neku o vama baš kad se ne budete nadali, a njoj bude išlo u prilog.

VAGA

Nonšalantno kroz život i sa stavom “sve je to za ljude”, neće smatrati pogrdnim ako iskoristi vašu tajnu zabave radi. Ona nema zle namjere i njoj će to biti samo dio životne igre. Vaga svemu daje umjetničku notu, pa će iu problematičnim situacijam imati istu precepciju.

ŠKORPION

Ako se povjerite Škorpionu, računajte da ste učinili pravu stvar. Mana je jedino u tome što vas neće potapšati po ramenu, već će cijeloj situaciji dati još crnju notu. Ipak, budite sigurni da je vaša tajna ušuškana na pravom mjestu. Čak i da je iznevjerite, ona neće vaš intime koristiti protiv vas, naći će ona već neko prikladnije oružje.

STRIJELAC

Da bi život bio uzbudljiviji, Strijelac će biti sudionik intriga, pa sve da je i na njegovu štetu. Ako mu se povjerite, nećete dobiti savjet dalji od onog “život ide dalje”. Bit će vam posvećen toliko da će razgovor zaboraviti čim se okrene na drugu stranu.

JARAC

Ovo su vjerni prijatelji ali isti takvi i neprijatelji. Nitko neće racionalnije pristupiti vašem problemu, a diskrecija će neosporno biti zajamčena. Ne smije se smaći, ipak, s uma da Jarac uvijek uzima “proviziju”. Svakako morate naći način da mu se revanšira.

VODENJAK

Tajne su bespotrebni teret ljudstva, to je Vodenjakov stav. Predložiće vam da svoje intime podijelite sa svima jer moto je biti ono što jesi bez mjesta cenzuri. Možda vas baš to što držite u sebi, čini originalnim. U ovoj priči osjetit ćete se neshvaćeno.

RIBE

Kad pomislite da nema osobe koja vas je bolje razumjela i sa kojom možete podijeliti svaki segment svog života, računajte da ste u društvu Riba. No, pripazite da ne budete izmanipulirani i da niste namjenski navučeni na “tanak led”. Ribe će vas uvjeriti kako je svako iskustvo Božji dar i kako treba izvući pouku iz svega. Isto tako Ribe su sklone da naprave takvu intrigu od vašeg izlaganja, a da nikada ne dokučite njezine motive.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €

Status Astrologa

Skidanje crne magije

Uklanjanje crne magije vrši se na daljinu, uz profesionalni tretman, pri čemu osoba kojoj se pomaže surađuje s bijelim magom i zajedno izvode ritual, svaki svoj dio.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Astrologija i numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €