ASTRO TRPEZA: Ribe i Škorpion se tope u alkoholu, Bik i Lav se otimaju oko mesa

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Obilju okusa malo tko može odeoleti, au tome se bore za top mjesto Vage i Bikovi.

OVAN

Pripadnici ovog znaka uživaju punu trpezu i obilje. Oni uživaju ulogu domaćina i pobrinut će se za svakog gosta pojedinačno. Oni će svakom jelu naći prigovor, ali će probati od svega po malo. Pronaćiće mjesta i za desert.

BIK

Ovo su najveći gurmani Zodijaka. Oni uživaju iu pripremi, ali još više u okusima. Dok njih promatrate prilikom obroka, teško da im se i sami nećete pridružiti. On to radi s umjetnošću. Nakon obroka, obavezno se mora zasladiti nečim. Ume im čak pripasti muka.

BLIZANCI

Ne bi se moglo reći da im hrana nije bitna, ali njima je mnogo važniji onaj dio zabave, druženja i okupa za trpezom. Oni često nemaju vremena za obroke, pa nerijetko jedu ” s nogu ”. Imaju svojih par omiljenih jela. Umeju pretjerati s alkoholom.

RAK

Pripadnici ovog znaka obožavaju obiteljska okupljanja i pronalaze se u pripremanju hrane. Oni ovim pokazuju veliku umjetnost i naklonost. Oni su veliki uživaoci vina i degustatori svojih djela. Za njih je hrana glavni izvor zdravlja, ljubavi i blagostanja.

LAV

Lav će se naći na počasnom mjestu, na čelu stola. Potrudiće se da ugrabe najbolje za sebe i da se prvi posluže. Iako uživaju u hrani, oni neće pretjerivati ​​u obrocima. Poslije jela prakticiraju da malo odrijemaju.

DJEVICA

Djevica će najveći dio vremena provesti u pripremama, što podrazumijeva uređenje, kao i perfektno postavljen sto. Ona svoje obroke svodi na minimum i dobro biraju što će jesti. Njihova je prehrana zahtjevna u smislu pažljivo biranih namirnica. Zdravlje je najbitnije.

VAGA

Vaga je sklona da pretjeruje kao I Bik. S tom razlikom što joj je bitno i koliko boja obitava na stolu. Vole probaju razne specijalitete i da uvijek otkrivaju neke nove okuse. Ovaj znak preferira slatkiše najviše od svih. One istinski uživaju u okusima slatkog.

ŠKORPION

Ona će birati manja obiteljska okupljanja i intimnu atmosferu prilikom obroka. Uživa u orjentalnim ukusima i začinjenoj hrani. Uz hranu je neizistavna stavka aperativ, a poslije obroka nekog jakog vina.

STRIJELAC

Pripadnici ovog znaka skloni su pretjerivanju u hrani. Njima zapravo nedostaje energije jer su većinom vremena u pokretu. Sve što je na stolu, naprosto se mora probati. Svaka vrsta druženja im je imerativ, oni vole kada im je kuća puna.

JARAC

Kod Jarca mora sve biti strogo isplanirano. Troškovi oko hrane moraju se svedu i iskalkulise. Uživat u svakoj vrsti organizacije. Za stolom će pokrenuti razgovor kako nitko ne bi bio zapostavljen. Njima je hrana samo fiziološka potreba koja treba biti skromno namirena.

VODENJAK

Vodenjak spada u najbolje domaćine, pa čak i ako se pojavite nenajavljeni, ugostit vas srdačno. Mašti na volju, ponudit će vam nove okuse, a dekoracijom bi vas mogli fascinirati. Ipak, oni će više uživati ​​u čašici poslije.

RIBE

Sklone su pretjerivanju, ali od obilnih obroka ne odustaju jer se prepuštaju trenutnom osjećaju zadovoljstva koje im hrana pruža. Nakon toga će se rado upustiti u piće. More alkohola za njih je standardna doza.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €

Status Astrologa

Skidanje crne magije

Uklanjanje crne magije vrši se na daljinu, uz profesionalni tretman, pri čemu osoba kojoj se pomaže surađuje s bijelim magom i zajedno izvode ritual, svaki svoj dio.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Astrologija i numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €