ASTRO: Vaš znak određuje da li ste za ozbiljnu vezu ili instant seks-Astrološki profil govori kakve sklonosti imamo u partnerstvu

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Astrološki profil govori kakve sklonosti imamo u partnerstvu. Škorpioni su najvjernije, dok Ribe imaju drugačiji pristup lojalnosti.

OVAN
Ovaj znak se vrlo brzo zaljubljuje. Ipak, prave emocije ovdje se teško razvijaju. Ovnovima je libido pojačan i vrlo su aktivni. Ne znači da ne daju prostor trajnom odnosu, ali naglasak je na seksu.

BIK

Bik ostaje u vezi dok seksualni život funkcionira. Znaju biti vjerni i potpuno predani. Oni pripadaju u kategoriju znakova koji teže stabilnim odnosima i vezama, ali samo dok je seksualni život u funkciji.

BLIZANCI
Ako mu pružite dovoljno akcije i održavate ga na “tankom ledu”, dotle će biti zainteresiran za vas. Od igrica ne odustajte, jer ako malo predahnuti, njega je već život uputio na drugu stranu. Zato, ako imate energije, samo naprijed, ali ako težite stabilnosti, odustanite u startu.

RAK
Ovo je tipičan predstavnik stabilne i harmonične veze. Rak na drugo ne pristaje. Njega izazovi i avanture samo mogu duboko povrijediti. On se vezuje i na emotivnom i na mentalnom nivou i traži konstantne potvrde sigurnosti na emotivnom planu.

LAV
Lav obožava igre zavođenja, ali kad se zaljubi to umije pokazati više i bolje nego bilo koji drugi znak Zodijaka. Sa druge strane, on preferira i avanture u vidu satisfakcije i samopotvrđivanja. Ipak, mora uvijek ima stalnog partnera u vidu potpore u životu.

DJEVICA
Dokle god su u prvom planu materijalna dobit, status i društveni ugled Djevica će održavati vezu. Ona vrlo racionalno stupa iu brak, a seks je tek oruđe kojim će se poslužiti pridobiti naklonost. Avantura u njenom rječniku ne postoji.

VAGA
Vaga je znak koji naprosto ne zna biti sam. One na samoću nisu imune i nerijetko se događa da im se preklapaju bivša i buduća veza. Ponekad upadnu u dilemu, jer nove situacije izazivaju nesigurnost. Ako emotivno polje nestabilno mogu biti vrlo potištene.

ŠKORPION
Škorpioni spadaju u najvjernije znakove Zodijaka. Ipak, njihov partner je u stalnoj situaciji da se bori s konkurencijom, a to izaziva konstantnu sumnju zbog čega sljeduju nesuglasice. Seks je bitan faktor veze, ali ne smije biti na površnom nivou.

STRIJELAC
Strijelac ne umije biti predan samo jednoj osobi. Njegov je duh uvijek žedan avanture i njegova sloboda je bitnija od bilo koje vrste emotivne pripadnosti. Od njih se vjernost ne može očekivati, stoga partner mora imati veliki prag tolerancije.

JARAC
Po svim načelima tradicije Jarac se ne upušta u površne odnose i to pravilo vrijedi u svim sferama njegovog života. Njega je teško pridobiti za partnera, ali ako se on odluči na taj potez, to je veza na duge staze.

VODENJAK
Ovo je nemiran znak i njegovu pažnju je teško zadržati. Vodenjak je uvijek u potrazi za novim idejama i partnera može imati više kao prijatelja koji je ne smije sputavati. Posesivnost i ljubomora su ovdje potpuno nepoželjne.

RIBE
Ribe preferiraju veze koje će trajati cijeli život. Međutim, njeni snovi je mogu odvesti i na neke “zabranjene” terene. Vjernost iz njezine perspektive ima drugačiju definiciju. Tjelesna zadovoljstva su selektirana, dok je emocija potpuno uzvišeno stanje uma.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €

Status Astrologa

Skidanje crne magije

Uklanjanje crne magije vrši se na daljinu, uz profesionalni tretman, pri čemu osoba kojoj se pomaže surađuje s bijelim magom i zajedno izvode ritual, svaki svoj dio.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Astrologija i numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €