ASTRO VOLIM, NE VOLIM: Što nikako ne smijete uskratiti Strijelcu?

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Pratite sljedeće upute i nećete pogriješiti. Čime ćete Vagu oboriti s nogu i kako sa postupati s emotivnim Ribama? Otkrivamo vam sitnice koje život znače.

OVAN

DA: Ovnovi su prirodno aktivni i imaju tendenciju ka njima sličnima. Povećajte tempo da biste bili u koraku s njima. Oni vole i cijene iskrene i jednostavne osobe. Sa njima budite otvoreni, zapravo, budite ono što jeste. Ako ste u vezi s Ovnom, pokažite vaš entuzijazam na svim poljima. Zijevanje ostavite za kasnije.
NE: Ne recite Ovnu da nije u pravu. To može izazvati burne reakcije. Oni su vjerni i strastveni ljubavnici, zato ne dozvolite da u njima tinja vatra ljubomore, neće vam to oprostiti. U njihovom prisustvu nema koketiranja s drugima, osim ako ne želite da vam to bude posljednja želja.

BIK

DA: Stabilnost i pouzdanost su karakteristike Bika. Vezani su za ljude s kojima su odrastali i proveli dosta vremena. Ako imate Bika za partnera, morate ulagati u estetske vrijednosti, jer su veoma naklonjeni umjetnosti. Oni vole žive boje i glazbu. Cijenite život s materijalnog aspekta i uživajte u svom luksuzu koji novac pruža. Ako još umijete kuhati dobro, osvojili ste njegovo srce zauvijek.
NE: Bik ne gubi lako živce, ali ne izazivajte sreću. Pripadnici ovog znaka su flegmatične prirode, ali ako im otvoriti mračnu stranu, nećete ih prepoznati. Takav izljev će ostati zapamćen. Nikako ga ne forsirajte i ne ispoljavajte agresivno ponašanje, to remeti njegovu harmoniju. Glad može izazvati slične efekte.

BLIZANCI

DA: Ovo je vrlo intelektualan i svestran znak. Ako imate Blizance za partnera morate uskladiti svoj intelekt s njegovim da biste zadržali zen u vezi. Oni žele biti mentalno stimulirani tako da morate biti dobri u konverzaciji. Vaš smisao za humor će naći prebivalište u srcu Blizanaca. Budite više komunikativni i sati će vam prolaziti kao minuti.
NE: Blizanci vole raditi više stvari u isto vrijeme, pa ako tražite stabilnost na pogrešnoj ste adresi. Nemojte ih uhoditi jer su nemirni iu stalnoj potrebi za promjenama. Ovo pravilo bi trebali usvojite ako ne mislite da ga zauvijek izgubiti.

RAK

DA: Pokušajte se prilagoditi promjenljivom raspoloženju Raka. U jednom trenutku će se smijati, već u drugom će plakati. Morat ćete se pomirite s osjetljivim emocijama, jer su one kao plima u oceanu. Dodatni bonusi su ako volite kuhati i imate naklonost prema poeziji.
NE: Lako su povredljivi, zato ne igrajte se s Rakovim emocijama. Oni formiraju emotivne veze čak i sa predmetima, ne tražite od njih da se odreknu nekih starih krpa i suvenira. Takve stvari su od posebne vrijednosti za njih. Ne pribjegavajte kontradiktornosti, to će im samo stvoriti konfuziju.

LAV

DA: Ako imate Lava za partnera, poštujte njegove veličanstvene manire. Prihvatite njegov savjet jer je on kralj džungle. On je šoumen, pa ako radi sve u velikom stilu, prihvatite. Lako padaju na laskanja jer imaju potrebe biti u centru pažnje. I da, ne zaboravite da mu se divite.
NE: Nikada nemojte povrijediti njegov ego. Ponos, ego i sujeta su paket koji ide uz Lava. Ne dirajte taj paket, još teže ćete omekšati njegov već autoritativni stav. Također, on ne voli negativne, sumorne i depresivne osobe. On je ipak sunčev znak.

DJEVICA

DA: Djevica vrlo metodična i imaj veliki osjećaj dužnosti. Međutim one su slijepe za svoje pogreške. Tako da ako je imate za partnera, stavite akcenat na njene kvalitete. Pokažite interes za ono što radite i ona će vam rado priteći u pomoć. Oslanjate se na svoje mentalne moći, a ne na fizičku snagu.
NE: Ne gurajte Djevicu u centar zbivanja osima ako ona sama to ne učini. One su stidljive i rezervirane po prirodi, pa ne vole da su u fokusu. Imaju tajne koje ne žele objelodane, ako ih možda i saznate, nikada ne priznajte znati nešto o tome.

VAGA

DA: Vage teže harmoniji i miru u svim njihovim odnosima. Venera im daje ljepotu, pa one ispoljavaju slabost prema ljudima koji im upućuju komplimente. Možete pomoći Vagi ako joj pružite ujedinjeno i ravnopravno partnerstvo. Ako imate za partnera možete biti sigurni da ćete s njom podijeliti ugodne i lijepe trenutke.
NE: Nemojte započinjati raspravu i diskusiju, osim ako ne znate kako skratite vrijeme. One mrze gubiti i tijekom svađe mogu otići u krajnosti. Ne izazivajte Vagu partnera u donošenju odluka, jer od previše vaganja možda ipak neće biti u stanju donijeti konačnu. Budite strpljivi.

ŠKORPION

DA: Škorpioni su pune strasti i želje za životom. Prilagodite se na njihovu valnu duljinu i možete uživati ​​u harmoniji s njima. One su lojalne I nikada ne zaboravljaju lijepe stvari koje im činite. Ako želite ljubav sa Škorpijom, prepustite se strastima I intenzitetu emocija I shvatit koliko život može biti lijep s njima.
NE: Škorpion je vrlo strastvena, ali i žestoko posesivna. Ona želi posjeduje vaš um, tijelo i dušu. Ne dozvolite da sjeme zavisti raste u njima inače ćete trpjeti agoniju ljubomore i nezadovoljstva. Ona ima eksplozivne strasti, zato vodite računa kako rukujete njima. Ne flertujte okolo u njenom prisustvu.

STRIJELAC

DA: Možete uživati ​​s njim u njihovom poletu i entuzijazmu. Oni su balon uzbuđenja. Ako imate ista interesovanja i hobije, život vam može biti ispunjen prelijepim iskustvima. Oni su iskreni i otvoreni, pa ako želite izravan pristup obratite se njima. Budite puni optimizma i Strijelac je vaš.
NE: Strijelac je strogo neovisan i ne tolerira nikakva ograničenja. Ne pokušavajte ga zadržavate u životu. Pustite ga da uživa svoju slobodu i ako vas nosi u srcu, vraćaće vam se. ne iritirajte ga sa predugačkim predavanjima. Oni su iskreni do granica nepristojnosti, pa se ne osjećajte uvrijeđeno na neke izjave.

JARAC

DA: Jarčevi su jaki i pouzdani. Dakle, ako bi dali novac na povjerenje ikome, onda je to ovaj znak. Oni su praktični i konzervativni, pa očekuju da budete svedenih boja u njihovom prisustvu. Oni postavljaju određene standarde i nastojat će ih održe po svaku cijenu. Za njih je socijalna slika jako važna u životu.
NE: Ne očekujte od Jarca da otvori svoje srce i ispolji sve svoje emocije prema vama. Oni su vrlo tajanstveni i suzdržani. Vrlo su temeljni u svojim obvezama i preziru aljkavost. Škrti su i ekonomični, pa ne očekujte raskošne poklone. Ako i dobijete, to će biti neki vrlo rijedak primjerak koji ima praktičnu namjenu. I bez romantike, molim.

VODENJAK

DA: Vodenjaci su prijateljski nastrojen fascinantan znak. Oni imaju duboko znanje o mnogim temama i možete s njima razgovarati satima, a da vam ne bude dosadno. U stanju su pružiti nevjerojatno mnogo ljubavi. Imaju vrlo široke vidike i možete se opustiti pored njih. Uvijek će podržati vaš humanitarne akcije. Da bi se emotivno vezala za vas, morate posjedovati misteriozan i intrigantan kvalitetu.
NE: Nemojte planirati i očekivati ​​normalan, jednostavan i predvidiv život s Vodenjakom. Mogu ići u bilo kojem smjeru ne davajući nikakva prethodna obavijesti. Oni su u osnovi vrlo uznemireni i brzo im sve dosadi. Iako su vrlo otvoreni ipak ne očekujte da će vam otkriti sva svoja osjećanja. Samostalni su i vrlo često su čudni drugima.

RIBE

DA: Ribe su osjetljive i šarmantne. Ako ste u potrazi za nekim tko može razumjeti vaša osjećanja onda ste naišli na pravu osobu. Treba da cijenite i njena osjećanja, ona će vam biti privržena. One su rođeni sanjari, pa možete s ovakvim ljubavnikom izgraditi palače, ali u stvarnom životu to može ići malo teže.
NE: Od njih ne treba očekivati ​​da imaju velike ambicije. Nije da vole živjeti na rubu siromaštva, ali nemaju iskrene želje za stjecanjem bogatstva. Uvijek morate biti na oprezu s osjećajima jer su vrlo osjetljiva. U stanju su se dave u svojim suzama. To treba razumjeti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €

Status Astrologa

Skidanje crne magije

Uklanjanje crne magije vrši se na daljinu, uz profesionalni tretman, pri čemu osoba kojoj se pomaže surađuje s bijelim magom i zajedno izvode ritual, svaki svoj dio.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Astrologija i numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €