Balkanska magija dovodi voljenog na vaša vrata-Krila šišmiša, zečje šape ili vode okupanih mrtvaca, bilje, crveni i crni konci …..

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Krila šišmiša, zečje šape ili vode okupanih mrtvaca, bilje, crveni i crni konci – sve su to “alati” kojima se služi vračara prilikom rituala koji ima namjenu pomoći bolesnima i nesretnima.

Legenda govori da je Marko Kraljević bio zmajev sin, a da je svojoj družbenici vili Ravijojla naredio da mu brata podigne iz mrtvih. Otkad je vijeka i čovjeka, magija je prisutna, pa i danas, u vrijeme visoke tehnologije, njezina moć i utjecaj ne jenjavaju.

Vračare iz Timočke krajine skupljaju se noću kod potoka, vodenica i raskrsnica, jer tu obavljaju svoje rituale. Zanimljivo je da u ovom kraju srpski i rumunjske vračare vode jednu vrstu rata, jer je poznato da zle sile šalju preko Homoljskih planina, ali svaka sa svojih stranica. Priča se da se baš u tom predjelu mogu sresti vile i druge natprirodne pojave.

Bajalice se nasljeđuju s koljena na koljeno, ali samo odabrana djevojka može naslijedi tu “titulu”. Vjeruje se da, ako se posadi određeno sjeme baš u vrijeme kada nastupi suša i ako iz sjemena nikne drvo, ta djevojka za koju je namijenjeno nasljeđe, dobiva obuku od svoje mentorke.

Ritual jedne vračare tog kraja podrazumijeva da ona stupa u kontakt s nadljudskim bićima, a samo ona poznaje vještinu komunikacije. Međutim, postoje bajalice namijenjene svima koje djevojke prakticiraju prizivajući ljubav i sreću u svoj život. Evo jedne koja, kako kažu, sigurno dovodi izabranika na vaš prag.

Nepohodno je da zvijezdu Danicu pronaći na istočnoj strani. Dobro se koncentrirajte, ni jednog trenutka ne smijete skrenuti pogled s nje. Izgovarajte sljedeće riječi:

“Tražim do ludila u mene zaljubljenog sina (njegovo ime), pamet sam mu uzela, omađijala sam ga, srce sam mu uzela, omađijala sam ga. Kada spava da ne spava, kada jede da ne jede, dok mene (svoje ime) ne vidi. “

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

Status Astrologa

Skidanje crne magije

Uklanjanje crne magije vrši se na daljinu, uz profesionalni tretman, pri čemu osoba kojoj se pomaže surađuje s bijelim magom i zajedno izvode ritual, svaki svoj dio.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Astrologija i numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €