Magija

Beba u znaku Lava-Ova djeca žele uvijek biti u centru pažnje!

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Beba rođena pod ovim znakom ima potrebu da se osjeća posebnom. Voli biti u centru pažnje i želi da joj se dive, tražeći aplauz i odobravanje. Voli se igra s drugom djecom dok drži kontrolu, ali joj teško pada da svoje igračke dijeli s prijateljima. Ove bebe osjećaju da zaslužuju bolje, više i važniju ulogu u životu. Roditelji treba da se naviknu na neograničenu energiju njihovog mališana.
Beba koja se odlikuje energičnošću i zbog toga se ove bebe smatraju posebnim. Obožavaju biti u centru pažnje, druželjubive su dok dominiraju. Dobrog su zdravlja. Prehrana treba im bude obogaćena ribom i namirnicama bogatim vitaminima C i E.
Lider, velikodušan, šarmantan, kreativan, vjeran, pun ljubavi, iskren.
Toplina, lojalnost i velikodušnost su samo neke od mnogih sjajnih karakteristika vašeg djeteta Lava. Djeca Lavovi su entuzijasti i nježni, oni proživljavaju život cijelim srcem.
Osjetljivi, ponosni i često sa samo malo uzaludnim postupcima, Djeca Lavovi se čine kao da imaju lavlje srce izvana, ali oni su ustvari više ranjivi emotivno. Jedna oštra riječ može poremetiti Lavovo samopouzdanje, tako da ćete morati voditi računa kako razgovarati s vašim djetetom Lavom, pogotovo kada je vrijeme za disciplinu.
Lavove osnovne potrebe uključuju pažnju i odobravanje, a dijete Lav će uraditi ono što je potrebno osigurati poštovanje svojih roditelja, prijatelja i svih u okruženju. Ovi mališani imaju prirodan talent za dramatiku. Možda će vaše dijete od rane dobi predstavljati dijelove nekih izmišljenih predstava ili ćete ga / je vidjeti kako se gleda u ogledalu često se presvlačeći u šarene krpice.
Baš kao što kritika može raniti njihovu dušu, Djeca Lavovi će napredovati na komplimentima i priznavanju njihovih postignuća. I oni će vjerojatno tražiti stalno priznavanje kroz djetinjstvo i zrelo doba: vaš Lav može brzo postati glavna zvijezda u školiskom zboru, nogometnom timu, ili bilo kojoj drugoj aktivnostu koja će im omogućiti da blistaju.
Nagradite mnoge prednosti vašeg djeteta, uključujući i njihov dubok osjećaj lojalnosti i moralnosti. Oni možda neće biti svjesni da su ove unutarnje nadarenosti mnogo važnije za divljenje od njihove sposobnosti da zadive druge humorom ili dobrim izgledom.
Ova djeca žele uvijek biti u centru pažnje – pozitivne pažnje, naravno. Teže dodvoravanju, traže pohvalu za sve što rade, i učinit će začuđujuće mnogo s riječima podrške poput “To je dobro. Ti si sjajan. “Bolje reagiraju na ljubav i nježnosti nego na kazne.
Jedna od sjajnih karakteristika lava je prirodna sklonost da budu vođe. To će biti vidljivo od najranije dobi i može frustrirati roditelje, ako ne uspiju nositi s “tiranijom” djeteta lava. Koliko se god teško činilo nemojte slomiti tu njegovu osobnost, jer će mu biti od izrazite koristi u kasnijim fazama života.
I ako teže tome da preuzmu stvar u svoje ruke, oni su u osnovi ljudi velikog srca koji su više motivirani ljubavlju nego sebičnošću. Kada se nađu pred izazovom, nijedna žrtva nije im prevelika za dobrobit njihovih voljenih. Njihova dobrodušna narav također ih čini takvima da lako praštaju. I ako znaju imati neprijatelje, njihovo srce rijetko ima prostora za mržnju.
U školskom uzrastu dijete lava izborit se za vodeći status u razredu, pa će vrlo lako osvojiti učitelje. Ta su djeca inteligentna, s visokim stupnjem kreativnosti, ali i dalje će im biti potrebna pohvala i ohrabrivanje kako bi iskoristili svoj puni potencijal.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM