Bik / Blizanci-karakteristike vašeg znaka u kombinaciji s podznakom, ascedentom (ASTRO)

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Jasno izražena intelektualnost, rječitost, i snalažljivost koje u ovom spoju znaka i podznaka potječu od Blizanca, uglavnom pozitivno utječu na ekstremno realistički pogled na svijet jednog Bika. Izvanredna kombinacija svijeta čula i svijeta intelekta proizvodi konstantno interesovanje za svijet oko sebe i realno sagledavanje stvari i situacija. Ova priroda se obično ispoljava na tri načina:

Kada u horoskopu prevladava Bik, putovanja, lutanja i radosti života i ljubavi, draž povremenog odmaranja na nekom mjestu ili pronalaženje obiteljskog korijenja ili vlastite kuće, stvaraju harmoničnu osnovu u karakteru uravnoteženog Bika – Blizanca. Odisej koji se vraća Penelopi poslije svog dugog i čudesnog putešestvija, ostavši za nju vjerno vezan, unatoč avanturističkom duhu, pošto je prebrodio bure muka i zadovoljstava.

Kada se radi o prilagođenom tipu Bik – Blizanci, koji zna izvući korist iz svojih psiholoških varijanti, on u društvu ostvaruje svoju mnogostranu ličnost, vješto krmani kroz hijerarhije i provlači se između pravila i zakona, da bi bolje osigurao situaciju i spokojstvo svoje obitelji, mjesto ispoljavanja njegovih osjećaja i strasti. Sposoban je za čudesne zaokrete da bi izašao iz nezgoda i ne plaši se suočavanja sa najvećim opasnostima, na visini svojih osvajačkih ambicija.

Kada prevladavaju Blizanci, ovakve osobe su uhvaćene u dvostruku dilemu: težeći da se osjećajno vežu, na mukama su zbog proždirući čulnosti koja ih gura da uđu u “povlašten” odnos s drugim spolom, i zbog svoje posesivnosti ponekad isključive, koja ih sprečava da se lako otrgnu od vlastite tjelesne strasti. Ove kontradiktorne potrebe ih osuđuju, na duže ili kraće vrijeme, na samoću ili na nezadovoljstvo. Oni koji ne uspiju pronaći svoju ravnotežu u ljubavi, koja je istovremeno seksualna, fizički angažirana a intelektualno, mentalno odijeljena, riskiraju dugo vremena oklijevaju između neženstva i života udvoje, i da prođu pored sredji kada se ona pojavi …

– Imate izvanrednu inteligenciju i razvijen kritički duh – odlikuje Vas stalna potreba da nešto shvatite i naučite. Imate veoma razvijeno osjećanje za praktišno, vrlo ste prilagodljivi i znate kako se ugovara i pravi dobar posao. S obzirom da sve aktivnosti kojima se bavite utječu na Vaše živce, bilo bi dobro kada biste odvojili neko vrijeme za odmor i opuštanje – često zračite nervoznom energijom. Raznovrsni ste, ali morate naučiti da ne rasipate energiju obavljajući više stvari istovremeno.

Vaša inteligencija ponekad Vas može spriječiti da reagirate na pravi način a promjenjivost raspoloženja Vam ovisi od naknadnog, često mudrijeg razmišljanja. Vaš osnovni problem je u tome da sačuvate svoju sigurnost a istovremeno i svoju slobodu. Istovremeno tvrdoglavi i oportunista, dosta ste nepredvidljivi u oblasti afektivnog života, jer ste u stanju da se pokažete kao nezainteresirani, ravnodušni i … strastveno isključivi. Ta proturječnost Vas često dovodi do izvjesnog nezadovoljstva, jer se Vaše najdublje želje suprostavljaju Vašoj neovisnosti …

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

60 RSD

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,85 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

7 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

Status Astrologa

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

60 RSD

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,85 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

MAKEDONIJA

53,1 MKD