Bik / Djevica-karakteristike vašeg znaka u kombinaciji s podznakom, ascedentom (ASTRO)

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Kombinacija ova dva zemljana znaka oblikuje prirodu u kojoj prije svega prevladava egocentričnost, smisao za praktično i određeni nedostatak koncentracije koji Vam nikad ne dozvoljava da u potpunosti upoznate vlastito unutarnje Ja. Uredni i dobro organizirani, Vi ste od onih koji će započetu stvar dovršiti do kraja. Zbog toga cijenite samo realnost stvarnih činjenica, praktične poduhvate i jasne situacije.

U ovom spoju, Vaš podznak Djevica unosi svoj dar inteligencije formirane na bazi opažanja i iskustva, tako da niste previše kreativni ali ste izrazito kritički nastrojeni, analitički i racionalni. Samim tim, analizirate do najsitnijih detalja sve mogućnosti praktičnih i materijalnih realizacija.

Komplementarnost ova dva znaka zemlje, jednog Fiksnog, drugog promjenjivog, obično rađa jednu pozitivnu, praktičnu, sređenu prirodu, zanesenu stabilnošću. Zbog Vašeg pragmatičnog duha, posjedujete jaku sklonost klasificiranju, kategorizaciji objekata, bića i događaja, kao i oštar osjećaj prilagodljivosti svakodnevnici. Naklonost prema jednostavnim stvarima, ljubav prema prirodi, zemlji, pomalo težak i suzdržljiv znak nosi Vas u neprestanu osvajačku glad.

Težite ka samokontroli, opreznom i metodičkom djelovanju i izbjegavanju avantura. Takvo ponašanje Vas uglavnom drži dalje od opasnosti i teških udaraca, ali bi Vas moglo zatvoriti u jedan monoton život, tim prije što Vi ne pokazujete često želju da se mijenjate. Iako, sa svoje strane, Vaš znak Bik umanjuje hladnoću i odbojnost Djevice pomoću svoje topline i osjetilnog temperamenta, nesklad kod Vas nastaje na području osjećaje, zbog čega ćete često trpjeti razočaranja na emotivnom planu.

Prisustvo Sunca u devetom polju horoskopa donosi Vam spiritualno, izoštrene i produhovljene želje kao i potrebu da pobjegnete iz zatvora svoga tijela. Jer, i Vi također volite život, zadovoljstva, uživanja ali Vas neki unutrašnji glas stalno opominje da se zaustavite, da se “saberete”, pričekati, da sve svoje dojmove akumulirate, skupljajući ih do maksimuma … Tim glasom kod Vas upravlja Djevica i ako vam se ponekad učini da život prolazi pored Vas, ne dotičući Vas se previše, znajte da je i za to kriv utjecaj Vašeg podznaka.

Morate se oduprijeti iskušenjima veličine i zadovoljiti se jednostavnom srećom. Vi poznajete svoje granice, pružajući sebi psihološka i materijalna sredstva zahvaljujući kojima sasvim dobro uživate u životu, daleko od prevelikih ambicija i borbi iz kojih imate malo šanse da izađete kao pobjednik. Strpljivi, otporni, dobrovoljnog temperamenta, Vi ste šampion dugoročnih zadataka i pravilnosti.

Pošteni u svojim aktivnostima i društvenim odnosima, takvi ste iu ljubavi. Nošeni ka vjernosti, kako u prijateljstvu tako iu ljubavi, Vi ste čvrst drugar na koga se može računati. Međutim, Vaša prevelika rezerviranost ponekad zbunjuje okolinu i izlaže Vas, tijekom mladosti, ispadima i obazrivosti. Nevolje Vas često ohrabruju, ali postoji rizik da se zatvorite u sebe i izbjegavati druge …

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

60 RSD

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,85 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

7 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

Status Astrologa

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

60 RSD

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,85 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

MAKEDONIJA

53,1 MKD