BIK-Fiksne zvijezde u horoskopskom znaku

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

MIRRACH koja je već na 0 stupnju BIKA prirode Venere donosi uspjehe i često nezadrživu sreću. Zanimljivo da je ovdje Hitler imao Sunce. U znaku Bika, su i MIRA CETI na 1 stupnju prirode Saturna, koji mahom označava promašen život. SHARATAN, na 3 stupnju prirode Mars – Saturn, naglašava da se mnogo stvari kroz život radi pod prisilom, probleme s glavom, kao i snažan seksualni nagon. Miloš Obrenović je ovdje imao konjukciju Venera – Mars. HAMAL, na 7 stupnju, također, prirode Mars – Saturn, nosi opasnosti, zanimljivo je da su mnogi stradali od prirodnih nepogoda, i nosi probleme u vezama u smislu skandala i naglašava okrutnost. Sadam Husein je ovdje imao Sunce, a Brus Li Jupiter. SHEDIR, također na 7 stupnju prirode Venera – Saturn, nosi probleme s djecom, i probleme s očima i vidom. ALAMAK na 13 stupnju, dvojna zvijezda prirode Mars – Venera, donosi financijsko i materijalno bogatstvo i uspjehe u glazbi i trgovini, dok MENKAR, također na 13 stupnju, ako je sa Suncem i na sjevernoj deklinaciji, donosi neuspjeh. MENRAK, kao i zvjezdani roj KAPULUS na 23 stupnju, je poguban za politiku. ALGOL na 25 stupnju prirode Saturn – Uran – Mars, veoma nepovoljno utječe i uvijek sa sobom nosi opasnosti i katastrofe, kao i sklonost avanturama i beskrupuloznost, te sklonost alkoholizmu i samoubojstvu. Ovoj zvezdi je orbis 5 stupnjeva, i aplikaciono i separacionim. Mora se spomenuti da su Saturn i Uran 1940 i 1941 bili u konjukciji sa ovom zvijezdom, a posljedice su nam svima poznate. Mussolini je tu imao krug sreće. Djeluje na mozak i, ako je u konjukciji sa lošom planetom, donosi vrlo destruktivne karaktere. Ali i sa dobrim i sa lošim planetama ova fiksna zvijezda uvijek daje nešto izuzetno. Imali su ga naglašenog, a dobrog, recimo Tesla, zatim Shakespeare, a Lenjin je tu imao Jupiter. Nepravedno ga možda nazivaju ‘Vođom demona’ obzirom da u egipatskoj mitologiji ALGOL predstavlja Boga razvedritelja i onoga koji dolazi poslije magle. U zviježđu Bika je i Alcyone, na 29 stupnju, i dobro poznata grupa Plejade, čija je ova zvijezda najsjajniji objekt prirode Mars – Mjesec. Djeluje povoljno do određenog trenutka, ali gotovo uvijek sleduje pad, gubitak ili stradanje, te gubitak stečene moći. Jacques Cousteau je ovdje imao Merkur, a sin mu je stradao od utapanja.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €

Status Astrologa

Skidanje crne magije

Uklanjanje crne magije vrši se na daljinu, uz profesionalni tretman, pri čemu osoba kojoj se pomaže surađuje s bijelim magom i zajedno izvode ritual, svaki svoj dio.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Astrologija i numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €