Magija

Bik i Jarac-Slaganje horoskopskih znakova i uporedni horoskop

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Kako se slažu Bik i Jarac?

Kada se Bik i Jarac odluče za zajednički korak, radi se o praktičnoj i senzibilnoj vezi. Oboje razmišljaju logično i trezveno, strogo su disciplinirani i posjeduju visoke standarde. Bik uživa u Jarčevoj privrženosti, dok se Jarac divi bikovoj snazi. Ako postoji međusobno razumijevanje za ličnost partnera, ova veza može biti veoma kompatibilna ipozitivna.

Venera i Saturn se veoma dobro slažu s emocionalne točke gledišta. Oboma je potrebna izvjesna doza uzbuđenja i ohrabrenja, a Bik obično biva taj koji predvodi partnera u tom smjeru. Dok Jarac na početku može izgledati malo hladan i rezerviran, topli Venerini zraci će ubrzo otopiti taj oklop obazrivosti i smotrenosti, koji je inače svojstven za Jarčeve. Konzervativni Saturn ima utjecaj na Jarca i daje mu ozbiljnu i odgovornu prirodu ličnosti, sa sposobnošću da uspješno radi čak i za neke daleke ciljeve.

Biku isto nisu nepoznati teški poslovi, mada on teži ponekad zadržati status quo, dok je Jarac uvijek u potrazi za isplatnom planinom za penjanje. Proći će i kroz vremena nesuglasica i vremena za užitke – zajedno, ovo dvoje imaju dobru šansu za ravnotežu u zajedničkom životu. Oboje su odgovorni i praktični, čak posjeduju i zajedničku želju za uspjehom i za materijalnim stvarima. Oboje imaju potrebu i teške životne trenutke osvijetle s malo šale i razonode, čak i poneki konzervativni vic je često dovoljan.

Jarčeva emotivna rezerviranost može poticati i iz ranih dana. Iz tog razloga Jarac može biti malo nesiguran i nestabilan i svoj puni potencijal dostiže tek kasnije u životu. Bikova snaga i stabilnost su zato perfektne dopune za jarčev kreativnu podlogu. Ponekad se moraju čuvati da ne postanu previše materijalisticnim – život se ne vrti samo oko dobre hrane, vina i novčane dobiti! U umjetnosti vođenja ljubavi, Jarac je entuzijasta i istraživač ako je izazvan, mada može biti posesivan i ljubomoran ako je ugrožen. Oboje uživaju u zadovoljstvu njihoih čula i obično imaju vrlo strastven seksualni život … možda malo prost u usporedbi s ostalim parovima, ali za njih dvoje baš po želji. Najbolji aspekt Bik – Jarac kombinacije je sličnost njihovih vrijednosti i njihpva predanost zajedničkim ciljevima.

Oboje uživaju u luksuzu i lijepim stvarima i umeju da upru zajedničkim snagama da dosegnu zajedničke ciljeve – pogotovo ako se radi o zajedničkom bogatstvu. Bik će pokazati Jarcu kako da uživa u zasluženom odmoru i kako cijeni ljepotu i komfor, a Jarac može naučiti Bika biti više discipliniran i izdržljiviji u posezanju za ostvarenjima svojih zamisli. Ovo dvoje predstavljaju vrlo dobar tim. Ovo je generalno vrlo zadovoljavajuća kombinacija za ljubav i brak, kao i za poslovne odnose, zadovoljstva ili familijarne odnose.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK