Magija

Bik i Ovan-Slaganje horoskopskih znakova i uporedni horoskop

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Kako se slažu Bik i Ovan u horoskopu? Na prvi pogled kombinacija Bika i Ovna izgleda fenomenalna …

Ovna treba uhvatiti na brzinu, namamiti ga novim idejama – dok ista solucija ne vrijedi i za Bika. U ovoj kombinaciji, moćni Mars – vladar Ovna, susreće nježnu Veneru – Gospodarki Bikova. Sve izgleda kao da imaju dosta toga zajedničkog – odlučnost, direktnu iskrenost i apetit za život i njegove užitke. Ipak, velike razlike će vrlo brzo isplivati ​​na površinu.

Ovnova odlučnost je puna inicijative i direktno vodi ka završavanju projekata, dok Biku treba izvjesno vrijeme da završi poslove i tvrdoglavo će se suprodstaviti svakom pokušaju zbrzavanja. Bik svoj svijet zasniva na logici, konzervativan je i ne voli ni za što biti požurivan, što Ovna često ume da izbaci iz takta. Bik isto zna biti ljubomoran i posesivan, pogotovo ako je Ovan zauzet i zainteresovan drugim stvarima, pa ne nalazi vremena da partneru Biku posveti malo pažnje koja mu je potrebna da bude bezbrižan i sretan.

Ovan plasira aktivnosti u krevetu iznad svega i ima velike zahtjeve. U susretu Vatre i Zemlje, čista radoznalost plamena može biti vodič na putu ka postelji, što često može rezultirati konfliktima. Ako Ovan požuruje svog partnera Bika, izlaže se opasnosti da otkrije moć jaču od njegove vlastite, jer Bik je gospodar otpora.

Ovan je posesivan i može čak biti i ljubomoran s partnerom kao što je Bik, dok Ovnove nove ideje i akcije Bika često drže u stanju ljubomorne, pasivne zbunjenosti. Ovan, za razliku od Bika, mora biti aktivan u društvenom životu, po mogućnosti uspješno žonglirajući privatni život i karijeru, da bi svoju kondiciju održavao na razini, inače sek * ualni s partnerom postaje dosadan i Ovan će se dati u potragu za novim partnerom u želji da svoj život održi zanimljivim.

U zajedničkoj postelji, Ovan i Bik su kreature strasti i fond tjelesnih i duševnih zadovoljstava. U svakom slučaju, kada nesigurno upoznavanje prođe i ljubavni odnosi uplove u mirnije luke, Bik će se predati uživanju, a Ovnove erupcije gnjeva će se reducirati na momente (česte momente, ali ipak samo momente) … Ovan je vatreni a Bik zemljani znak zodijaka. Ovan želi preuzeti odgovornost za sudbinu života, dok Bik prvo treba da se uvjeri u sigurnost i stabilnost prije nego što se za ista odluči.

Sudar jakih karaktera i ličnosti može ih navesti i na više od samo bezazlenih argumenata, što čak može rezultirati i fizičkim obračunima, obično startování od strane Ovna. Uzimajući to u obzir, kombinacija Bika i Ovna nije baš preporučljiva kao najpametnije rješenje za miran suživot. Ali, međusobni odnosi ova dva znaka na striktno poslovnom planu imaju velike šanse za uspjeh, jer kao prijatelji ova dva znaka fenomenalno surađuju. Vatreni Ovan je jako djelotvoran u izvršavanju planova i akcija, dok je Bik promišljen i oprezan u kovanju planova za zajedničku poslovnu budućnost.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK