Magija

Bik i Ribe-Slaganje horoskopskih znakova i uporedni horoskop

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Kako se slažu Bik i Ribe?

Ovo je obično vrlo sretna kombinacija. Sentimentalni partner u znaku Ribe naći će veliki komfor u simpatičnom Biku. Neptun, vladar Riba, je vislja oktava Venere, koja zauzvrat vlada nad Bikom. Bik je više praktičan, daje prednost činjenicama i čistom pravcu, dok Riba pripada idealistima i traži poseban osjećaj za svaku situaciju.

Oboje se kreću pravcem harmonije u vezi i obično su tolerantni i suosjećajni. Bik može pomoći Ribi da dosegne svoje snove i ambicije – da ideje pretvori u realnost. Sa druge strane, Riba nudi nježnost, pitomost, velikodušnost i naklonost, koje Bik odobrava iu njima uživa. Partner u znaku Ribe je romantičan, maštovit, upečatljiv i fleksibilan i to je baš ono za čim Bik prirodno traga. Mada, iskušenje će za oboje biti veliko, pogotovo kada se radi o hrani i alkoholu.

Ako uspiju prihvatiti umjerene tjelesne vježbe i ostale zdrave navike u svoju svakodnevnicu, biće u stanju i uživati ​​u svim životnim zadovoljstvima još puno godina. Ovo dvoje mogu zajedno podržavati ljepotu, umjetnost, čulnost i inaće skoro sve fine stvari u životu. Riba se lako nađe pretrpana emocijama, ali može biti lako vraćena u realnost Bikovom trezvenošću.

Zauzvrat, Bik će uz Ribu moći naučiti kako da se prepusti svojim snovima i fantaziji. Postoji opasnost da ohrabruju jedno drugo na predaju senzualnim i luksuznim aktivnostima, što ih lako može dovesti do rapidnog povećanja troškova! Ali sve u svemu, ako se oboje nauče samodisciplini, ovaj spoj može biti divna kombinacija.

Bik je zemljani a Ribe su vodeni znak i šanse za zajednički uspjeh su velike. Kreativnost, materijalni uspjeh i zadovoljstvo su im na dohvatu ako se harmoniziraju jedno s drugim. Ali ako je Bik previše upravljački nastrojen, strog i krut s promjenjivom Ribom, ili ako Riba postane previše nestabilna i nepouzdana, rezultati mogu biti emoionalno pogubni. Partner u znaku Ribe, vladavina ljekovitog Jupitera i nadahnutog Neptuna, može donijeti inspiraciju i puno mašte u zajedničku vezu, dok će vise praktični Bik zajedničke snove pokušati i ostvariti.

Ako uplove u bračne vode, da osnuju dom i obitelj pod najboljim mogućim uvjetima, mogu biti vrlo uspješni. Generalno su veoma kompatibilni jer Voda i Zemlja su opipljive i realne fizikalne cjeline. Partner u vodenom znaku Ribe je rođen da povezuje ljude, i ako se udruži s partnerom u zemljanom znaku Bika, nema jači prirodni spoj. Zauzvrat, Bik može imati racionalnije poglede na svijet i manje odbojnosti prema emocionalnim nedoumicama partnera u znaku Ribe. Bik može pomoći Ribi stabilizirati svoju senzibilnost. Ali i previše dobrog može donijeti nesreću ako oba partnera nisu dovoljno oprezni. Bik se može umoriti od nestabilnosti Ribe, a Riba će se osjećati neshvaćeno i povrijeđeno. Uz ljubav i razumijevanje, ovo je jedna od najkompatibilnijih kombinacija Zodijaka, koja sa sobom potencijalno nosi sreću za mnoge zajedničke godine!

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK