Bik i Vaga-Slaganje znakova i uporedni horoskop

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Kako se slažu Bik i Vaga?

Oboje su podanici planeta Venere, boginje ljubavi koja svijetli u njima dvoma – dok god jedno od njih ne napravi pogresan korak, jer u tom slučaju perje leti. Ipak ovaj spoj donosi zajedničke interese i susret tijela i duha, i spada u dobre bračne kombinacije.

Oboje su ushićeni ljepotom i uživanjem u finijim stvarima u životu, što može sagraditi bazu za dobar zajednički život. Ljudske veze su vrlo važne za oba znaka i oboje će biti spremni teško raditi da bi im međusobni odnosi uspjeli. Ali prvo, moraju naučiti da prihvaćaju međusobne razlike! Duboki bankovni konto će biti potreban ovom paru udovoljiti svojim zajedničkim potrebama za luksuzom.

Za uspjeh ove veze potreban je Vagin talent za diplomaciju i Bikovo strpljenje. Vaga je zračni znak koji voli lutanja, a Bik je zemljani znak koji voli da se zadrži na jednom mjestu i uživa u mirisu cvijeća. Put ka Vaginom srcu vodi kroz priznavanje i divljenje. Bik mora biti siguran da razumije Vaginu potrebu za priznanjima, ako želi napraviti progres. Vaga pokušava ugodi partneru i na seksualnu igru ​​gleda kao na umjetnost, pa prijatni ambijent za seks spada u veoma važne aspekte.

Vaga upravlja životom kroz čista intelektualna istraživanja, dok je Bik više praktičan. Bik i Vaga znaju zajedno uživati ​​u fizičkim aktivnostima i izlascima, kao iu sakupljanju umjetničkih djela ili dragocjenog nakita. Emocije i zadovoljstva su važni za oboje, i oni jedno drugo dopunjavaju u raznim stvarima. Bik voli Vagin šarm i diplomaciju, kao i njezinu sposobnost da izgladi kritične situacije.

Vaga pripada kardinalnim horoskopskim znakovima, što je nagoni da upravlja vezom. U svakom slučaju, Vaga je poznata po dvoumljenju oko svega i svačega, što može iznervirati čak i najstrpljivijeg Bika. Bik može pomoći Vagi pronaći najlogičnija rješenja za stvari oko kojih ne može se odlučiti – logika je inače Bikov specijalitet. Zauzvrat, Vaga može naučiti Bika da ne bude uvijek tako čudno odbojan ipasivan u socijalnim situacijama, čak i kada se osjeća “bijesan kao Bik”.

Bik je prirodno posesivan, čak i ljubomoran, pa njegova potreba da posjeduje i kontrolira neće naići na odobravanje kod koketne Vage. Ova kombinacija nije baš najlakša, ali ima šanse za uspjeh ako su oboje voljni prihvatiti kompromise. Vagina predstava o zabavi teži da bude na visokoj razini, dok Bik rađe daje prednost običnom kafiću iza ugla …

Novac isto može predstavljeti problem, jer Vaga ne dijeli Bikovu financijsku opreznost, mada oboje teže biti sticajni i skupljaju lijepe stvari. Trebaju se pokusati dogovoriti i prilagoditi jedno drugome: ako Vaga želi formalno izađe među visoko društvo sa svojim Bikom, zauzvrat bi mu mogla predložiti jedan dan za zajedničke sportske aktivnosti. Na taj način će oboje uživati ​​u najboljim stvarima iz oba svijeta.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

Status Astrologa

Skidanje crne magije

Uklanjanje crne magije vrši se na daljinu, uz profesionalni tretman, pri čemu osoba kojoj se pomaže surađuje s bijelim magom i zajedno izvode ritual, svaki svoj dio.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Astrologija i numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €