Magija

Bik i Vodenjak-Slaganje horoskopskih znakova i uporedni horoskop

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Kako se slažu Bik i Vodenjak?

Bik posjeduje praktične i trezvene poglede na život. Vodenjak posjeduje nekonvencionalne i vanzemaljske poglede na sve i svašta! Ovo dvoje mogu imati nekoliko zajedničkih interesa, ali dijele vrlo jaku želju za uspjehom. Kada ovo dvoje ujedine svoje snage, mogu uspjeti u bilo čemu! Oboje mogu biti nepomirljivi i svojeglavi. Vole sve da rade po svome sa što moguće manje nervoze i žurbe. Bik voli rutinu i konzervativan je, dok je Vodenjak moderan i rutinu smatra monotonom i dosadnom. Bik će smatrati Vodenjaka jako uzbudljivim, ipak može biti isfrustriran svojim neuspjelim pokušajima prodrijeti u Vodolijin izumiteljski ličnost. Nepredvidivost Vodenjaka može biti prevelik izazov za mirnu Bikovu prirodu i sve konzervativne Bikove navike ubrzo ce početi idu na nerve dinamicnom Vodoliji – i temperamenti će se sudariti.

Oboje vole blagostanje i komfor ali njihove vizije kako uživati ​​u svemu tome su vrlo različite. Druga velika iritacija za Bika je ta što Vodenjak nema želju podijeliti svoje tajne. Ovo je jedna od najnepovoljnijih kombinacija Zodijaka – funkcionirat samo ako su oba partnera spremna na kompromise i zajedničke razvitka. U tom slučaju, Bik će pokazati Vodenjaku da je život baziran na emocijama i oplemenjen ljepotom i udobnošću, a Vodenjak može naučiti Bika biti više suzdržan, da ne odustaje od svojih želja ali da prijeđe na drugu stvar ako vidi da započeta ne funkcionira. Ovo dvoje kao da žive na različitim krajevima svijeta, u suštini, Bik će se ponekad zapitati da li je Vodenjak uopće s ove planete.

Obično trezven i pribran, Bik će naići na poteškoće razumjeti i shvati nepredvidivost Vodenjaka, a Vodenjak će Bikovu ljubaznost i pažnju ponekad smatrati prigušenom i ograničenom. Bik se razvija na otvorenim i konkretnim izrazima osjećaje i raspoloženja, dok Vodenjak izgleda netaknut i emocionalno nedohvatljiv s vremena na vrijeme. Posesivnost je prirodni instinkt za Bika, a Vodenjak je divlje nezavisna i nepredvidiva duša. Za ovo dvoje je bolje da budu prijatelji nego neprijatelji, jer su na bojnom polju u stanju da se međusobno unište! Razlike između ovo dvoje su silne. Poznato je da Bik ne obožava promjene, dok je Vodenjak uvijek zainteresiran za sve novo i neobično. Pogotovo za ono neobično.

Bikova predstava raja je obično domaća hrana i komforna relaksacija u vlastitoj baštici, i Vodenjaku bi dobro došlo da ponekad osjeti ovu vrstu uživanja u životu. Vodenjak može pomoći Biku da se otvori ka predivnim mogućnostima u životu i bude manje uplašen od nesigurne i promjenjive budućnosti. Ovo je obično komplicirana kombinacija i nije preporučljiva za duboke emocionalne veze. Harmonični aspekti Mjeseca i Ascendenata mogu povećati potencial kompatibilnosti i sa puno strpljenja i međusobnog razumijevanja ovo može biti profitna kombinacija što se poslovnih odnosa tiče.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK