Bik / Jarac-karakteristike vašeg znaka u kombinaciji s podznakom, ascedentom (ASTRO)

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Spoj ove dvije prirode, dva znaka Zemlje, daje vrlo hladan i realističan znak. Ova kombinacija znaka i podznaka je najčistiji primjer upornosti i ustrajnosti. U njoj se koncentriraju snage koje nisu uvijek lišene duhovnosti. Slučaj je rijedak, ali se ipak može naći tip koji razvija neku vrstu mistike ovozemaljskih stvari i predaje se meditiranju o tjelesnom. Međutim, ipak se mnogo češće sreće racionalista uvjeren da je strast iluzorna i da je smrt neopozivi kraj bića u cjelini.

Takva osoba postiže svoje ciljeve u životu zahvaljujući jakoj snazi ​​volje koja je plod velike ambicije i izražene želje ka moći, zbog čega ne propušta nijednu od prilika koje joj život ponudi. Riječ je dakle o prirodi sposobnoj da u sebi samoj nađe snage neophodne za stvaranje jednog života “po mjeri”. Jasno je, međutim, da je takav karakter, sav okrenut vlastitim problemima i blokiran izuzetnom stidljivošću, sve drugo samo ne lak u odnosima s drugima. Zatvoren u krugu obitelji ili predavajući se samoći, prevazilazi životna nezadovoljstva tako što se sav predaje nekoj ambiciji, ili ih sublimira duhovnim odricanjem.

Ovdje se suvišne želje potiskuju, ne prihvaćaju se čudesni ideali i izbjegavaju fantastične avanture, da bi se najbolje iskoristio sopstveni potencijal volje, žestine, kako bi teškoće bile savladane i bio dostignut cilj – čak i ako se mora zbog toga, žrtvovati monotoniji i ugušiti nježne , tople, sladostrasne pulsacije nadahnute Venerom Bika. Ova priroda ne pokazuje neke pretjerane sklonosti ka strasti. U njoj ima previše ozbiljnosti da bi se mogla prepustiti fantaziji osjećaje, jer ova imaju onu užasnu osobinu da se ne mogu kontrolirati.

Međutim, teško je dugo vremena potiskivati ​​svoje instinkte. Ovakva osoba poznaje, također, i periode erotskih oluja, prolaznih groznica proždirucih pulsacija i sposobna je ide podjednako daleko u orgiji kao iu askezi, kao da tijelo želi da se revanšira volji. Vatra Zemlje tinja pod ugašenim vulkanom i koristi najmanju pukotinu da započne topljenje hladnih stijena koje je zatvaraju …

– Mnogima izgledate ukočeniji nego što ste u suštini. Teško pokazujete svoje osjećaje i više ste okrenuti tradicionalnom stilu i konzervativnim vrijednostima. Orijentirani ste na uspjeh, autoritet, savjesnost i osjećate potrebu da se osvedočite u konkretne rezultate svojih napora – važno Vam je da postignete uspjeh na materijalnom planu i da se dokažete.

Imate neutoljivu, gotovo djetinjastu potrebu za emocijama, ali također i stalni strah da to netko ne zloupotrebi. Često shvaćate da ste neshvaćeni jer zapravo sakrivate sopstvenu žeđ za pažnjom i nježnošću. Dostojanstveni ste, rijetko ćete nešto obećati ukoliko niste u stanju obećanje i održite; strpljivi ste i istrajni, ali možete biti pretjerano jednostrani, gotovo prenaglašeno disciplinovani, pa zato možete djelovati rezervirano i hladno. Vaša prevelika introvertiranost može učiniti da sreću upoznate dosta kasno, odnosno dosta sporo a želja za zaštitom koju tražite može dosta da Vam naudi. Oslobodite se malo i pokažite da i Vi umijete da se radujete životu …

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

60 RSD

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,85 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

7 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

Status Astrologa

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

60 RSD

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,85 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

MAKEDONIJA

53,1 MKD