Bik / Lav-karakteristike vašeg znaka u kombinaciji s podznakom, ascedentom (ASTRO)

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Dvije neshvatljive snage se susreću u ovoj kombinaciji, razdvajaju se i ponovno sjedinjuju u neprekidnom sukobu volje i samoljublja, ubedjenosti u svoju vrijednost i nezavisnog duha, da bi na kraju stvorile prirodu sigurnu u svoju superiornost, imunu na komplekse i padove duha.

U spoju ova dva fiksna znaka se također krije stalna i vidljiva težnja za posjedovanjem, za društvenim životom na visokoj nozi, želja da se uvijek bude u centru zbivanja. Upornost je veoma istaknuta, pogotovo kada se ide ka nekom cilju. A cilj je najčešće viši socijalni status i materijalna sigurnost. Radna energija i žilavost su veliki, ali se nikad ne pokazuju kao agresija. Ipak, ovakvu osobu ne treba izazivati: tada postaje razjarena i osvetoljubiva.

Optimističan i skeptičan, ambiciozan i oprezan, ponekad nepovjerljiv, posesivan i darežljiv, egocentričan i osjećajan, nemaran i opsjednut željom za moći, Bik – Lav se ne osjeća uvijek ugodno u vlastitoj koži. Često pada u iskušenje sebičnosti, razdražljivosti, snobizma i prepušta se proganjanju, ljubomori i zloupotrebi samopouzdanja. U tom slučaju cjelokupni njegov karakter ga truje odsečnim i neopozivim stavovima i zamislima, zbog kojih ga mnogi mogu smatrati ograničenom osobom, bez samokritičnosti.

Ali, kada su riješeni njeni psihički problemi, snaga karaktera postaje najvažniji kvalitet ove ambiciozne, hrabre, impozantne osobe, koja vjeruje u svoje mogućnosti. Uglavnom je sposobna da dobro obavi projekte na koje se namjerila i zna da osigura pozadinu, neophodnu za napredovanje. Porazi povređuju njen ponos, ali je ne čine naprasit prema njenim bližnjim, sem ako je ovi ne obaspu kritikama i predoče joj njene greške.

Bik – Lav je stvoren za napore i često mu se događa da pronađe prilično udobno mjesto u krilu društva i da se u njemu zadrži. Dobrovoljno ga odbacuje zbog nekog boljeg položaja samo kad je siguran da to nije uzaludno. Njegova osjećanja su rijetko uzrok kolebanju …

– Jaka ste ličnost i bez muke dominirate nad drugima. Vašoj burnoj emotivnoj prirodi je predpostavljena mentalna snaga tako da odajete dojam osobe koja zna što hoće. Ipak, ponekad možete biti egoistični, tvrdoglavi i nedisciplinirani. Po prirodi egocentrični i ponosni, umijete da se plasirate, društveni ste, esteta, jednom riječju kreativac.

Vrlo ste izbirljivi o bilo kojim izborima da se radi. Zahtijevate puno i njegujete izvjesne principe, a osrednjost Vas prilično rastužuje. Volite sve zamke luksuza i prvoklasan tretman. Ambiciozni ste, imate rijetke kapacitete za rad: sve će to prije ili kasnije donijeti plodove: garancija je za uspjeh. Imate stav, magnetizam, zahtijevate mnogo od drugih, ali i od sebe. Vaše prisustvo se osjeća u svakoj situaciji, u svemu što radite ste dramatični i volite se projicirati na publiku.

Vaša negativna osobina: loše postavljen i upravljen ponos. Povedite računa o svojoj gordosti koja će Vas nagovarati da ubedite sebe da ste nepobjedivi. Vrlo ste plemeniti, bez da nešto tražite za uzvrat, ali reagujete bolno kada Vas razočaraju i prevare oni kojima ste pružili svo svoje razumijevanje i podršku …

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

60 RSD

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,85 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

7 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

Status Astrologa

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

60 RSD

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,85 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

MAKEDONIJA

53,1 MKD