Magija

Bik-Mjesečni horoskop za lipanj 2021.

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

ljubav

Ako ste slobodni, imat ćete osjećaj da ljubav ne može vas “omaši” tijekom ovog razdoblja, i vjerojatno ćete biti u pravu. Tranziti planeta zaista govore o mogućnostima pokretanja emotivnih odnosa, jer će neka nova poznanstva krenuti dosta lijepo, uz mnogo razumijevanja i opuštene komunikacije. Pojedine priče koje sada pokrenuti zaista mogu dublje zaživjeti i biti trajnijeg karaktera, ali ćete se odmah na njihovom početku suočiti s problemima na koje niste računali. Od vas i partnera ovisi da li ćete to uspjeti prevladati ili ćete morati iznova u potragu za “onim pravim”. Neki Bikovi sada mogu osjetiti veliku želju i potrebu da obnove odnos u kojem su bili ranije, ali ovo bi se moglo završiti samo na povremenim neobaveznim susretima seksualnog tipa. Ako ste već u emotivnoj vezi ili braku, morat naći načine da provodite više vremena s voljenom osobom. Problem je što ćete zaista biti uvelike okupirani poslovnim i materijalnim segmentom i ljubav gurati u drugi plan, pa će se partner s pravom ljutiti i mogući su periodi loše komunikacije i nesuglasica. Ne uzimajte ova dešavanja olako, i ne gurajte probleme “pod tepih”, potrebno je da sa dragim vam bićem porazgovarate, izložite mu svoju situaciju i zamolite ga za strpljenje, ali i biti spremniji na predanost ovom životnom segmentu.

posao

Vaša pažnja će u najvećoj mjeri biti usmjerena na pronalaženje novih suradnika i povećanje materijalne i financijske stabilnosti. Cijelog sebe ćete aktivirati kroz poslovni segment, jer shvaćate da je i pored teškoća, ovo razdoblje kada neke situacije zaista možete promijeniti i pokrenuti. Problemi u komunikaciji s ljudima s kojima radite će biti prisutni u većoj ili manjoj mjeri tijekom cijelog ovog razdoblja, pa vam ostaje jedino da se izvještite u tome da neke stvari prešutite, ali i da prihvatite neke kritike na svoj račun (koje će vjerojatno biti istinite ). S druge strane, sada možete sklopiti zaista dobre dogovore, jer ste se usavršili u vještini pregovaranja, a bit ćete obdareni i sposobnostima da svoje ideje i prijedloge predočite na takav način da odmah zainteresiraju sugovornike. Financijski segment se može dosta popraviti, naročito u drugom dijelu mjeseca. U prvih tjedan dana lipnja nemojte se upuštati u veća ulaganja, a vjerojatno ćete u ovom razdoblju morati i riješiti neka dugovanja iz prethodnog razdoblja.

Zdravlje

Zdravstveni segment je kod starije populacije Bikova dosta promjenljiv. Možete imati padove imuniteta i problem s kroničnim tegobama, naročito ako se one vezuju za kralježnicu, ruke, pluća. Mlađi pripadnici znaka bi trebali uvesti drugačiji režim prehrane i da se bave više rekreacijom.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK