Bik-Mjesečni horoskop za prosinac 2021.

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

ljubav

Vi osobno, kroz ovaj mjesec obojeni energijom znaka Vodenjaka – vjerojatno ćete se osjećati ispunjeno, sretno i zadovoljno, imali partnera ili ne. Mnogima od vas najviše će prijati laki kontakti sa suprotnim spolom, uživat ćete u novim poznanstvima ili flertovanju, ali ćete se zaista teško odlučiti da nekome u potpunosti poklonite svoje srce. Možete ostvariti zanimljive konekcije preko interneta s osobama koje ne žive u vašem gradu, a da li će iu kom pravcu ove priče uopće ići, to neka vrijeme pokaže. Do susreta s ovim osobama može doći polovicom prosinca, a da li će sve ostati samo na kratkoročnom poznanstvu, to ćete vjerojatno odlučiti samo vi. Vladar vašeg polja ljubavi, Merkur, tijekom ovog mjeseca je retrogradan, pa nemojte se začuditi ako vam se poslije dugo vremena, neki bivši javi sa željom da obnovi kontakt s vama. Tu uvijek vrijedi pravilo – razmislite o razlozima koji su doveli do prekida ljubavi između vas dvoje, i zapitajte se da li spremni da još jednom prolazite istim putem …. I emotivni partner i vi ćete tijekom prosinca biti u posebnom raspoloženju. Neke barijere po pitanju komunikacije se sada mogu prevladati između vas dvoje, a također – možete obogatiti i svoj seksualni život i unijeti veću dozu strasti u njega.

posao

U poslovnom segmentu od samog početka mjeseca koračajte opreznim i proračunatim koracima. Ne dopustite sebi neka rizična ulaganja, a također – sklapajte dogovore samo s ljudima za koje imate čvrste garancije ili dugogodišnju suradnju s njima. Vladar vašeg polja posla i novca, Merkur je u sjeni i retrogradnom kretanju tijekom prosinca i morate imati na pameti da će bilo kakvi vaši potezi imati dugoročnu vrijednost. Zato se potrudite da budete sabrani, racionalni i promućurni – ne zalijećite se i ne donosite ishitrene odluke. Vaša vladarica Venera je od kraja prvog tjedna prosinca u vašem polju karijere, pozicije – pa je evidentno da tijekom ovog razdoblja možete napraviti neke značajnije korake ka stabilnosti u poslovnom segmentu, ali i ka napredovanju. Iako će velika količina obveza biti prisutna, kao i povremena “spoticanja”, ovo bi se na kraju mogao pokazati kao dosta profitabilan mjesec.

Zdravlje

Jupiter u polju zdravlja jeste jedna vrsta velike zaštite u ovom segmentu, ali tijekom prosinca vam neće biti baš od pomoći, pogotovo ako ste od onih koji vole sjednu i dobro se najedu. Da, vodite računa o svom izgledu, ali prije svega – o svojim krvnim žilama, naročito ako ste stariji pripadnik znaka.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

Status Astrologa

Skidanje crne magije

Uklanjanje crne magije vrši se na daljinu, uz profesionalni tretman, pri čemu osoba kojoj se pomaže surađuje s bijelim magom i zajedno izvode ritual, svaki svoj dio.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Astrologija i numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €