Bik-Mjesečni horoskop za siječanj 2021.

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Ljubav: Baš se onako fino smjestila vaša vladarica Venera u znaku Strijelca … samo da nije tog Saturna s kojim je u konjukciji, samo da nije tog Neptuna s kojim je u kvadratu … i samo da nije vladara polja ljubavi koji kreće unatrag … da, samo da nije … u prijevodu – pa baš vam i nije neko bajno vrijeme za ljubav. Ako se zaljubite u nekog, imat ćete osjećaj da je “taj i nijedan drugi” i da ćete do kraja života osjećati zanos i strast prema toj osobi. Bojim se samo da vam se sve to što ste tako lijepo izmaštao u svojoj glavi ne uruši kao kula od karata odmah tijekom ovog mjeseca. Znate ono – završilo se i prije nego što je počelo … Da ćete biti zaljubljivi, hoćete. Da biste trebali biti malo oprezniji prije nego što nekom isporučite srce bez ikakve rezerve – da, trebali biste. Bit će tijekom siječnja aktualne i ljubavi s razlikom u godinama, i zaljubljivanje u nekog tko nije iz vašeg mjesta boravka, i vraćanje bivših partnera koji tako umilno kuckaju na vaša vrata opet … hajte vi probajte u svemu ovome uživate, da se ne obvezujete i ne zanosite mnogo, pa pričekati neko malo bolje vrijeme za ljubav … A kod zauzetih – isto veselo, nema šta. Malo vi sumnjate u partnera, malo on sumnja u vas, planovi vam se nikako ne poklapaju, pa se ili susrećete rjeđe … ili pak uspijevate se svađate oko najmanje sitnice. Problemi će se smanjivati ​​kako se budete približavali kraju mjeseca. Vi u brakovima – Pun Mjesec je u posljednjoj dekadi siječnja u vašem polju doma, pa biste lijepo mogli spustite tenziju i da malo promijenite način ponašanja jedno prema drugom.

Posao: Sad, kad je Mars napustio polje svakodnevnih poslovnih okolnosti i kolega, može malo lakše se diše. Neke su se tenzije spustile i smirile, možda i zbog blagdanskog raspoloženja i opuštenijeg pristupa poslu, zaboravili ste na neke veće probleme i malo ćete bolje funkcionirati tijekom siječnja. Već u prvom dijelu mjeseca Bikovima se mogu otvoriti neke šanse i za dogovore sa strancima, ali i za bolji odnos s nadređenima. Neki će čak dobiti materijalnu satisfakciju, unapređenje ili pohvalu za dosadašnji rad. Dok vladar polja posla ide retrogradno, aktivirajte se oko poslova koje ste pokrenuli u prethodnom razdoblju, jer ih sada možete završiti. Također, računajte da je sada i vrijeme da se bacite na zaostalu papirologiju i da možda ispravite neke propuste koji su napravljeni u prednovogodišnjoj žurbi i euforiji. Mlad Mjesec u polju inozemstva i ekspanzije obećava Bikovima da će se naročito u ovom segmentu pokrenuti. Pojedinima stoje i službena putovanja izvan zemlje. Novac promjenjivo, ali nećete biti nezadovoljni.

Zdravlje: U siječnju ulazite dosta iscrpljeni i iscijeđeni energetski, pa je moguće da naročito u prvom dijelu mjeseca, osjećate manjak energije i pad imuniteta. Pored sezonskih virusa i lakog pothlađivanja, Bikovima se savjetuje i provjeriti krvnu sliku, a ženski dio stanovništva bi mogao učiniti jedan detaljniji ginekološki pregled, s posebnim naglaskom na hormonski status.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €

Status Astrologa

Skidanje crne magije

Uklanjanje crne magije vrši se na daljinu, uz profesionalni tretman, pri čemu osoba kojoj se pomaže surađuje s bijelim magom i zajedno izvode ritual, svaki svoj dio.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Astrologija i numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €