Bik-Mjesečni horoskop za studeni 2021.

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

ljubav

Slobodnim Bikovima u prvoj dekadi studenog jako su aktualna zaljubljivanja preko poslovnog segmenta. Netko u vašoj neposrednoj blizini može vas opčiniti svojom intenzivnošću, svojim istodobno pažljivim ponašanjem prema vama, dok mu se oči vragolasto smjese … .pa nije ni čudo da možete očas posla “pasti”. Pošto je polje strasti jako naglašeno tijekom cijelog ovog razdoblja, možemo samo da vam kažemo da se prepustite I zaboravite na sve ostalo. Čak I da se ništa ne dogodi u prvoj dekadi, druga dekada studenog će vas prodrmati I istresti iz cipela. Kako god okrenuli – ne možete omasim! Ovo je mjesec ljubavi I intenziteta za vas! U emotivnim vezama I bračnim zajednicama tijekom cijelog razdoblja ćete vi I partner uglavnom funkcionirati u korektnom I punom poštovanja maniru. Neki od vas će probuditi davno zatrpane strasti I ponovo se zaljubiti u osobu pored koje su već dugo. Ono što vam ne ide u prilog tijekom ovog mjeseca jeste otvorena, I to velika mogućnost da uđete u paralelan odnos. Moguće je da vam zatišje koje postoji u trenutnoj relaciji, ta mirnoća I to što se ništa posebno ne događa I “otvori vrata” ka ulasku u neobavezan, ali vrlo strastan I intenzivan kontakt. Najviše su vam za ovaj tip avanture otvorene šanse kroz poslovni segment, ali I kroz kontakte s prijateljima ili preko društvenih mreža.

posao

Ovaj mjesec I neće biti jedan od onih koje ćete pamtiti po uspjehu ili po mirnim dešavanjima. Možda ćete tijekom prve dekade imati “miran život” I netko stabilno funkcioniranje, ali u principu – druge dvije dekade nešto naročito vam I ne idu na ruku. Ispašće da ćete se truditi toliko da ćete povremeno “gubiti glavu” ili biti u potpunosti zatrpani obvezama (koje su vam nametnuli drugi ili vi sami sebi), a rezultati će biti – prilično prosječni. Sa drugima ćete se dosta teško uklapati I povremeno će izgledati da čak I dugogodišnji suradnici nekako nisu na vašoj strani. Pojedini će možda izgubiti I neke poslove ili projekte iz razloga što je konkurencija ponudila bolje uvjete ili se na neki način umiješala … Neki od vas će dobiti želju da naprave veliki zaokret u poslovanju ili da prekinu s postojećim suradnjama, ali to vam se sada svakako ne preporuča. Financije će krenuti da se poboljšavaju tek tijekom treće dekade studenog.

Zdravlje

Zdravstveni segment ukratko – ne baš najbolji. Vi ćete često biti “roviti”, na granici da se prehladite, razbolite. Oblačite se adekvatno vremenskim uvjetima, vodite računa o svom imunitetu. Kod starijih pripadnika znaka aktualni problemi s kralježnicom, glavom, pritiskom.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €

Status Astrologa

Skidanje crne magije

Uklanjanje crne magije vrši se na daljinu, uz profesionalni tretman, pri čemu osoba kojoj se pomaže surađuje s bijelim magom i zajedno izvode ritual, svaki svoj dio.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Astrologija i numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €