Bik-Mjesečni horoskop za svibanj 2021.

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

ljubav

Dragi Bikovi, i pored relativno komplicirane slike ovog mjeseca, vi nećete moći reći da ste u emotivnom segmentu nezadovoljni. Tranziti Sunca, Venere, pa čak i retrogradnog Merkura kroz vaš znak u potpunosti vam odgovaraju, donose vam veću energiju, komunikativnost, a definitivno ćete u očima suprotnog spola izgledati ljepše i zavodljivije. Jupiter u vašem polju ljubavi kreće direktnim hodom krajem prve dekade ovog mjeseca, i otvara velike mogućnosti za nove priče i nove ljubavi. Do kraja prve polovice mjeseca možda ćete još uvijek u mislima imati neko bivše emotivno partnerstvo, ali će dešavanja koja su pred vama vrlo brzo izbrisati te slike. Uživajte u ovom mjesecu jer vam može konačno donijeti ono na što već prilično dugo čekate – novu ljubav i stabilnost, zadovoljstvo u njoj. Ukoliko ste u emotivnoj vezi ili bračnom odnosu, moguće je da ćete vi više “vući” i potencirati na dešavanjima i komunikaciji, susretima s partnerom. Baš ta komunikacija može povremeno predstavljati problem (ne zaboravite – Merkur je retrogradan!) Pa vam se savjetuje da s mnogo tolerancije prilazite odnosu sa voljenom osobom. Želja za promjenama ili definiranjem veze, a kod pojedinih i forma nezadovoljstva brzinom dešavanja, biće posebno naglašena u trećoj dekadi svibnja, kada su i najveće mogućnosti za povremene turbulencije.

posao

Maj je uvijek vaš mjesec, pa će to i sada biti osjetno, čak iu poslovnom segmentu. Nebo je u ovom razdoblju vrlo blagonaklono prema vama i pred Bikovima je vrijeme kada možete svojim radom, ustrajnošću i upornošću stići do zaista dobrih rezultata. Istina je da vladar polja posla i novca, Merkur, ide retrogradnim hodom, ali njegove pozicije sada samo daju snagu vašim naporima. Napredovanje je sporo, ali stabilno, a rezultat je uvijek i najvažniji, zar ne? Ono na što morate obratiti pozornost jest osobna angažiranost, jer će vas dobri aspekti koji vas podržavaju pomalo “uljuljkati” pa se može javiti lijenost i “lako ćemo” fazon. Nemojte dozvoliti da propustite neke dobre prilike za napredovanje. Treća dekada će donijeti mnogo više aktivnog uključivanja u poslovnom segmentu, ali tada je vrijeme i za neke trzavice u komunikacji sa suradnicima. Imajte uvijek na umu da je varijanta kompromisa sada najbolje rješenje.

Zdravlje

Zdravstveni segment je tijekom svibnja mjeseca prilično dobar. Ono na što biste morali obratiti pozornost je prehrana, jer sem mogućnosti za višak kilograma, mogu se javiti i problemi sa stomačnim dijelom, ali i sa jetrom i žučnom vrećicom. Također, morate biti više u pokretu, rekreacija, šetanje …..

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €

Status Astrologa

Skidanje crne magije

Uklanjanje crne magije vrši se na daljinu, uz profesionalni tretman, pri čemu osoba kojoj se pomaže surađuje s bijelim magom i zajedno izvode ritual, svaki svoj dio.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Astrologija i numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €