Bik-Mjesečni horoskop za veljaču 2021.

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

ljubav

Odmah u prvim danima mjeseca Venera ostvaruje konjukciju s Plutonom I kvadrat s Uranom. Nisu baš dobri ovi aspekti, najviše zbog toga što mogu označavati impulzivan ulazak u nešto tajno, nedozvoljeno, zabranjeno. Avantura se smiješi I onima koji su slobodni, ali I onima koji su zauzeti, a tu bi već valjalo biti na oprezu. Naime, malo je vjerojatno da vaš aktivnosti sa strane neće biti primijećene od strane partnera, pa bi pojedini Bikovi mogli zakoračiti u februar u jednoj žestokoj svađi I problemu s voljenom osobom. Dobro je samo što partner donekle ima razumijevanja (ili nema dovoljno dokaza da ste se poigravali s njegovim osjećajima) pa bi ova situacija mogla ići ka sređivanju. Neće biti baš lagano, ali možete riješiti. Opterećenost koju ćete osjećati dok je Venera u znaku Jarca, prestat u drugoj polovici mjeseca kada se preseli u Vodenjaka. Ovo nisu osobito poticajni aspekti za jačanje ljubavi I zajedništva, ali su dobri za komunikaciju I strast između vas I partnera. Ukoliko ste slobodni, a niste baš raspoloženi za avanturističko ponašanje I za mijenjanje partnera, drugi dio mjeseca donosi više pravih prilika za vas. Bit ćete društveniji, u boljem raspoloženju, možete ostvariti neke zanimljive kontakte preko prijatelja ili interneta. Zbog aspekta Venere I Saturna iz Strijelca, neki bi se mogli povezati sa starijom osobom koja će na pravi način umeti da vam se podvuče pod kožu. Generalno – veze koje započnu u ovom razdoblju imaju predispoziciju za trajnost I ukazaće na ozbiljnost emotivne veze u koju ulazite.

posao

Dobar poslovni period je pred vama. Ovo ne znači da će vam se magično svih otvarati, ali će prilike ići u vašu korist, nudeći vam učvršćivanje postojećeg stanja ili promjenu, ako vam je ona nužna. Prvi dio mjeseca je odličan za one Bikove koji su praktični, racionalni, uporni. Idete nešto sporije nego što ste planirali, ali su temelji koje pravite jaki I stabilni. Možete se povezati s jakim ljudima koji će doprinijeti poboljšanju vaših pozicija. Drugi dio mjeseca je prepun dešavanja. Kreativan, inovativni duh se budi u vama, ne bježite od promjena, što više – hrlite im u susret. Odličan je period za timski rad ili za uzimanje sudjelovanja u nekim većim organizacijama, čak I onima koje se bave politikom. Sada je moguće napredovati, popeti se jednu stepenicu više, pa očekujte unapređenja ili financijsku satisfakciju za rad iz prethodnog razdoblja. Sa šefovima I autoritetima ćete imati odličan odnos, postoji uzajamno poštovanje I spremnost da se vaše ideje saslušaju I realiziraju. Drugi dio veljače donijet će vam I potrebnu novčanu stabilnost.

Zdravlje

Prvi dio mjeseca donosi povećan stres I nerviranje. Tada možete imati problema I sa neaktivnošću, gomilanjem kilograma, pa se može javiti problem s kralježnicom I kostima. Drugi dio veljače je odličan uzeti stvari u svoje ruke, dovedete se u red, bacite na rekreaciju I da se osjećate mnogo bolje.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €

Status Astrologa

Skidanje crne magije

Uklanjanje crne magije vrši se na daljinu, uz profesionalni tretman, pri čemu osoba kojoj se pomaže surađuje s bijelim magom i zajedno izvode ritual, svaki svoj dio.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Astrologija i numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €