BIK-podznak, seksualnost i odnos prema seksu …. (ASTRO)

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Za osobe rođene u podznaku Bika seks je instiktivna stvar. Prema tome Vi se prema seksu i erotici odnosite nagonski i sasvim prirodno. Kod Vas postoji potreba i težnja za uživanjem u seksu, kao uostalom iu drugim stvarima poput hrane i pića. Zato ste skloni iu seksu pretjerujete, pa kad je partner već iscrpljen Vi tražite još. Senzualnost je Vaše snažno oružje u osvajanju partnera za seks jer on osjeća da ste mu posvećeni i uživati ​​u njegovom dodiru. Partnerov fizički izgled Vam puno znači, ali i njegovo ponašanje tijekom vođenja ljubavi. Tražite i pružate mnogo poljubaca i zagrljaja. Naročito uživate kada Vam partner ljubi sve dijelove tijela što mu također uzvraćate. Partnerovo tijelo i seksualnost najbolje osjećate preko usana. Uživate u oblinama i ukusu tijela. Milovanje i masaža tijela Vas veoma uzbuđuju. Za vrijeme seksa volite da svira muzika, au predahu ljubavne igre slatkiš ili piće postaju sastavni dio rituala.

U seksu ste spori, a predigra Vam znači skoro isto toliko koliko i sam čin.Do orgazma ne dolazite brzo, ali je on toliko snažan i ispunjujući da neko vrijeme nakon njega niste u stanju nastaviti ljubavnu igru. Malo koji znak ima tako snažan orgazam kao Bik. Niste skloni perverzijama i prevelikom eksperimentisanju u seksu zato jer ste dosta lijeni, a dijelom i zato jer se u ozbiljniju seksualnu vezu upuštate samo ako iza nje stoje emocije. Seks radi seksa Vam ništa ne znači. Grupni seks Vas ostavlja ravnodušnim, iako volite sve probati.

Najlakše Vas je osvojiti kada se ispoljava velika nježnost. Iako Vi niste u stanju iskažete pravu mjeru svojih osjećaja prema partneru, u stanju ste da osjetite i dobro procijenite njegove osjećaje prema Vama. Vjerni ste i niste promiskuitetna osoba. Do takvog ponašanja može doći samo ako Vas nešto ili neko teško povrijedi. Tada, kao iu mnogo čemu, pretjerujete i gubite mjeru stvari. Znate da budete posesivni i ljubomorni. Osjetljivi ste na partnerovo ponašanje i možete ispoljiti preosjetljivost, a zatim i tvrdoglavost.

Na partnera djelujete smirujuće i reklo bi se iscjeljujuće. Uvijek ste spremni da mu ugodite, mada ponekad to činite dosta nezgrapno. Jednom riječju, Vama je teško odoljeti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €

Status Astrologa

Skidanje crne magije

Uklanjanje crne magije vrši se na daljinu, uz profesionalni tretman, pri čemu osoba kojoj se pomaže surađuje s bijelim magom i zajedno izvode ritual, svaki svoj dio.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Astrologija i numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €