Magija

Bik – tip Bjelorus-Horoskop i kriminal (astrologija)

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

FBI smatra da su Bikovi drugi znak s najviše kriminalnih sklonosti. Najčešće kradu, iu pravilu su hladnokrvni. Kad ih uhvate, “tvrde pazar” da im kazna bude manja. Astrološki, Bikovi kao veliki hedonisti ne mogu podnijeti nemanje. S druge strane, poštuju red i zakon, pa se ne upuštaju olako u kriminal. Ipak, ne treba smetnuti s uma da je zloćudna zvijezda stajačica Algol baš u Biku.

Tko je sve rođen u ovom znaku od (ne) slavnih?

Adolf Hitler (20 4. 1889) – šta reći ?! Dovoljno je samo spomenuti njegovo prezime. Na istom stupnju (19º Vage) njemu i Monici Lewinsky nalazi Uran, a to je inače i stupanj podznaka druga Lenjina, Sunca Alistaira Krolija i Margaret Thatcher, Neptuna Vuka Karadžića, Merkura Iva Andrića, Marsa Stepe Stepanovića … Gle čuda, to je ujedno i stupanj na kome je Sunce najslabije, to je tzv. stupanj debilitaciji Sunca!

Alojzije Stepinac (Bik / Ovan) – šta tek o njemu reći?!? Mnogo planeta mu je locirano na Kiffa Australis (13-14º Škorpioni) ili s tom zvijezdom pravi aspekte. U starim horoskopima piše da je ova fiksna zvijezda simbol kriminala, nasilnosti, i da dovodi do krvoprolića!

Sadam Husein (2. 5. 1937) – njegov Mars nalazi se 4º Strijelca, koji je pokazatelj avionskih nesreća, pa neki astrolozi smatraju da se sudilo njegovom dvojniku, a da je pravi Sadam stradao kolovoza ili rujna 1992. u avionu.

Maximilien Robespierre – s Mjesecom u Škorpionu koji nije imao ni jedan jedini dobar aspekt, nije ni mogao zaobići ironiju sudbine: nadimak Nepotkupljivi napravio je od njega tiranina, pa je na kraju i sam stradao na giljotini, na koju je prije toga otjerao mnogo drugih ljudi.

Vladimir Iljič Lenjin (22 4. 1870) – interesantan horoskop za proučavanje, jer ima mnoštvo dobrih aspekata, ali i masu najgorih mogućih.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK