Blizanci / Blizanci-karakteristike vašeg znaka u kombinaciji s podznakom, ascedentom (ASTRO)

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

U ovoj sintezi znaka i podznaka srećemo se sa svim osobinama tipičnim za Blizance, koje daju karakteristični pečat ovoj ličnosti: hitrinu njenog intelektualnog uviđanja, lakoću u donošenju sudova i nedostatak stvarne duhovne dubine. Iz ovog spoja rađa se briljantan, duhovit tip, pokretljiv i zainteresiran za sve probleme svijeta, mada bez filozofske sposobnosti da dođe do prave suštine stvari i samog života.

Poput matematičara koji će pojednostavljivati ​​svoje račune svih sažetiji i sažetiji obrascima, Blizanac – Blizanac je domišljato lijen. Događa mu se, međutim, da ustukne pred previše teškim problemom ili preprekom, te da je žurno zaobiđe i, ako mu pomisao na to smeta, zaboravi. Ako ne stigne na cilj koji je prvobitno odredio, on će jednostavno odrediti drugi, a niz uspjeha tumačit kao niz iskustava koja vode nečem neopisivom, u svakom slučaju ostvarenju njegove ličnosti.

Ali, često se događa da zbog stalnog povlačenja dupli Blizanac zapravo nigdje ne dospijeva. Nesposoban da se trajnije usredotoči, prodrijeti u suštinu stvari, on prelijeće kulture i situacije, mijenja zanimanja i adrese. Stvarnost doživljava kao apstrakciju: mnogo su manje važne same činjenice od načina na koji ih on doživljava. Danas je ovdje, sutra tamo i nema mu ravnog u sposobnosti prilagodbe i izbjegavanja neugodnosti.

Ova kameleonska ličnost kadra je da se srodi sa sredinom u kojoj djela i da svoje ponašanje prilagodi ljudima koji je okružuju. Taj vječiti mladić s više osoba iu stalnom pokretu ume da mijenja pravila igre, da oko sebe sije uznemirenost, izmijeniti poredak koji je izgledao tako stabilan. Blizanac – Blizanac je majstor dvostruke igre, šampion dvosmislenosti. Bježi od svake navike, namjerno je neuhvatljiv, prilagođava se duhu vremena, plovi prepušten okolnostima. Ali tko je on u stvari, kamo želi stigne … da li to i on sam zna? …

– Vrlo ste prilagodljivi, promjenjivi kao vrijeme, danas ste ovdje – a sutra tko zna gdje! Imate veoma razvijeno osjećanje za praktično a promjenjivost Vam ovisi od naknadnog, često mudrijeg razmišljanja. Dupli Blizanci se vrlo često pretvaraju u Strijelca, što bi se reklo u prirodu suprotnog znaka. Imate potrebu za pokretom, za mobilnošću, također i sklonost ka tome da se raspete, da ne ispunite uvijek ono što obećate i vješti ste u obavljanju više stvari istovremeno. Zato povedite računa o nestabilnosti! Morate naučiti da se koncentrirate, a da ne djelujete impulzivno.

Vi ste zabavni, društveni, živahni, nemirni. Nevjerojatna je lakoća kojom komunicirate. Vaša želja za druženjem, za poznanstvima više je nego dominantna. Brzim zaključivanjem možete izvući ono najbolje iz drugih. Pošto ste sposobni, duhoviti, društvo Vam oprašta površnu crtu koju posjedujete. U svakom slučaju, s takvom prirodom imat ćete teškoća izgraditi vlastiti identitet, jer ste podijeljeni između onoga što jest kao osoba koja želi dejstvuje na štetu emocija, i što jest kao osoba koja želi emotivno reagira na uštrb akcije …

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

60 RSD

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,85 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

7 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

Status Astrologa

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

60 RSD

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,85 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

MAKEDONIJA

53,1 MKD