BLIZANCI brblja, DEVICE MIRUJU: Naučite prepoznati horoskopski znak čim ih ugledate!

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Kada oni uđu u portoriju odmah ćete ih prepoznati. Svaki astro znak ima određene pokrete koji su karakteristični. Bikovi se mršte, ovan uvijek ide prvi i gleda samo naprijed, a evo kako prepoznati ostale znakove.

OVAN

Bez obzira kakav mu je stas, nastup Ovna je siguran i odlučan. Pokreti su im živahni, sigurni i spretni, kad razgovaraju gledaju sugovornika u oči, a kad sami žele nešto reći, bez ustručavanja prekidaju. Uvijek se guraju ispred drugih, hodaju brzim i žustrim koracima, često glavom prema naprijed.

BIK

Od rječitog pogleda do mrštenja, od sitne bore oko usta do podignute obrve – govor lica kod Bika je primjer govora tijela. Pripadnici ovog znaka kretanjem i gestama jedva daju naslutiti njihova senzualnost i erotičnost. Ali, kada osjete da su na sigurnom terenu i njihovi pokreti postat će spontaniji i rječitiji.

BLIZANCI

Po svom govoru tijela spadaju u najrječitije. Brbljavi su i znatiželjni, veseli i duhoviti, živahni i neukrotivi, a rukama pričaju kao pantomimičar. Njihova fizička pokretljivost je lako vidljiva i površnim promatračima. Premještanje s noge na nogu, potreba da stalno nešto drže ili prevrću u rukama, vrcav pogled, govore da su iu najmirnijim situacijama prava djeca svog vladara, nemirnog Merkura.

RAK

Pripadnici ovog znaka teško će izgubiti kontrolu nad sobom koristeći govor tijela. Ipak, njihova suzdržanost i oprez koji se iščitava iz očiju pokazuju možda nesvjesnu potrebu za razbijanjem vanjske ljušture koja je većinom produkt nesigurnosti. Senzualnost kod Rakova naslutiti mijenjanjem tona u govoru, ponešto čvršćim stiskom ruke, dužim pogledom i neobuzdanim drhtajima koji postaju primjetni u njihovim najintimnijim trenucima.

LAV

Ističe se sposobnošću da o sebi stvori sliku uzvišenosti, posebnosti i autoriteta. Njegova taština i istančani smisao za lijepo očitavaju se u obliku urođene strasti kojom se potpuno predaje pedantnoj brizi oko svakog detalja vlastitog tijela. Ljepota muškarca Lava, koji ima gotovo manijakalnu potrebu biti u odličnoj formi, proporcionalna je senzualnosti i gipkosti žene istog znaka.

DJEVICA

Gestikulacija i mimika su svedene na minimum. Ali ono malo što se vidi, dosta govori. Ma koliko se pripadnici ovog znaka trude, ponekad ipak ne mogu skriju unutarnju nervozu zbog koje cupkanjem i prebiranjem po kosi razbijaju uvježbanu suzdržanost i mirnoću pogleda. Što su uspješniji, emotivno stabilniji i zdraviji, to su im i kretnje sigurnije i smirenije.

VAGA

Žena Vaga šalje zavodljive, ali ne i vulgarne poruke, ai muškarac Vaga će na svoj poseban način dati do znanja da je primijetio svaku ženu koja je prošla pored njega. Privlačenje pažnje suprotnog spola ključ je razumijevanja govora tijela Vage, ona želi svidjeti, hoće uspostaviti tjelesnu komunikaciju i isprobati svoje čari. Muškarac je živahniji i otvoreniji, a žena koketnija, više distancirana.

ŠKORPION

Govor tijela mu je neposredan, a opet nekako tajanstven. Način na koji se kreće i gestikulira uvijek odaje njegovo trenutno stanje duha, čak i onda kad želi ga skrije. U napetim situacijama ruke su mu prekrižene ispod pazuha, usne stisnute, a pogled upućen u nepoznatom smjeru. Ako se za nekoga može reći da “pogledom ubija”, onda je to Škorpion.

STRIJELAC

Ljudi ovog znaka mogu biti neobično lijepi, ali izgled i ponašanje mogu im biti i malo animalni. Imaju uspravno držanje, isijavaju vedrinom, samopuzdanjem i bezbrižnošću. Mnogi Strijelci su protagonisti ljubavi na prvi pogled upravo zahvaljujući svojoj neodoljivoj privlačnosti i gotovo životinjskom instinktu. Kad ih netko privlači, pokazuju otvorenu potrebu za njegovom blizinom i dodirom, čak i na javnom mjestu.

JARAC

Kretanje mu je vojnički uvježbano, ali kada ga netko malo duže promatra – kad se pojavi netko tko mu se sviđa mijenja svoje ponašanje. Tada koncentracija slabi, pa umjesto da upija svaku riječ razgovora, sve češće traži da mu se ponove zadnje riječi. Također, svi događaji koji su povezani s njegovom karijerom utječu na promjene u držanju, hodu i količini energije kojom će prionuti na posao.

VODENJAK

Kako se osjećaju, tako se i ponašaju – bez obzira tko je pored njih. Ali, s godinama se stvari mijenjaju. Staložena hladnokrvnost muškarca Vodenjaka, koji više nije u najmlađim godinama, rezultat je nekadašnje sposobnosti izražavanja misli i osjećaja burnom i spontanom gestikulacijom. Žena Vodenjak u zrelim godinama isijava mirnu blagost i toleranciju kao kontrast buntu u mladosti.

RIBA

Dinamičnost i otvorenost u pristupu drugima vezane su uz nesposobnost da ostanu statične i postojane čak i kad im se za to pruži prilika. Njihova nesigurnost i potreba za srodnom dušom tjera ih na komunikaciju i s sasvim nepoznatim osobama. Ali, gestikulacija im nije nikad pretjerana, već najčešće ugodna i simpatična. Kad su raspoložene, Ribe živo gestikuliraju, a kad nisu, mrzi ih i gurnuti pogled.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €

Status Astrologa

Skidanje crne magije

Uklanjanje crne magije vrši se na daljinu, uz profesionalni tretman, pri čemu osoba kojoj se pomaže surađuje s bijelim magom i zajedno izvode ritual, svaki svoj dio.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Astrologija i numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €