Magija

Blizanci / Djevica-karakteristike vašeg znaka u kombinaciji s podznakom, ascedentom (ASTRO)

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

U ovom slučaju ujedinjuju se Zemljani znak Device sa Zračnim znakom Blizanaca. Time je udvostručeno dejstvo vladaoca ovih dvaju znakova, planeta Merkura. Ono što je zajedničko za oba ova znaka je način razmišljanja lišen sentimentalnosti, mada najčešće ispravan. Kod Vas je inteligencija ta koja vlada, sa svim onim fascinantnim i tužnim. Vaš um je kritičan i djeluje kao mač; sudovi su Vam racionalni i logični, ali ipak strani životu.

Želja za znanjem je vrlo razvijena, ali to je znanje skup činjenica koje teško razvijaju misaonost i dublje prodiranje u problematiku. Zahvaljujući ovoj hladnoći i vrlo umjerenom temperamentu, Vi ste gotovo uvijek gospodar situacije, u čemu se i krije izvor Vaših problema. I, dok s jedne strane postoji intelektualni podstrek, želja za komunikacijom i sva ona prozračna lakoća tipična za Blizance, s druge sve to čini težim strana Device, vezana za zemlju. Tako Vam je brzina i elastičnost pomiješana s izrazitom sklonošću za točnost i red, metodu i preciznost, savršenstvo i detalj …

Ascendent u Djevici Vam daruje zdrav razum i inicijativu; uredni ste i organizovani, sposobni za svaki posao, ali ste u svom djelovanju prilično jednostrani i imate sklonost ka tome da se iscrpljujete nevažnim detaljima. Vi znate tajnu vječne mladosti, a posjedujete i sposobnost da uočite slabosti drugih i da od toga izvučete neku korist. To ćete obično raditi diplomatski i sa taktom; druge osobe često nisu ni svjesne tog Vašeg talenta. Ako ponekad i izgledate oholo i sigurni u sebe, to je najčešće samo način sakriti svoj razvijeni kompleks niže vrijednosti. To može iznenaditi i one koji Vas bolje znaju, jer ste poznati kao ličnost visokih duhovnih kvaliteta i razvijene moći rasuđivanja.

Ali, Vi ste stvorenje koje je tako puno obzira, zaljubljeno u detalje iu dobro obavljen posao, da uvijek mislite kako je moguće doći do boljih rješenja i bojite se da su za to drugi možda sposobniji od Vas. Opsjednuti ste granicama svoje moći: željeli bi ih prekoračite i nikada niste u potpunosti zadovoljni svojim kvalitetama. A kada Vas jednom obuzme sumnja i postanete duboko nespokojni, teško Vas je utješiti uvjeravanjem da se varate i da su drugi mnogo ograničeniji nego što mislite. Uvijek nalazite razlog za brigu i suvišnu strepnju, što proizlazi iz Vaše osjetljivosti prema drugima i prema okolini u kojoj živite. No, ipak se trudite da svoju neposrednu okolinu ne opterećujete osobnim problemima.

Ponekad se može javiti nesklad između Vaše intuitivne inteligencije i promišljenog uravnoteženog djelovanja. Imate težak karakter i zbog toga Vaš sentimentalni život može biti težak i pun problema. Onoliko, koliko Vam je lako uspostaviti poslovne odnose, biće Vam teško da održite svoje afektivne veze. Morate pronaći dobar način sinkronizirati svoje ponašanje. Zbog svog temperamenta, koji je istovremeno miran i sanjalački nježan ali i živ, prevrtljiv i prilagodljiv kretanjima svijeta koji ga okružuje, Vi teško nalazite svoje pravo mjesto, misleći stalno da bi Vam drugdje bilo bolje, zbog čega se brzo umarate od druženja sa istim osobama …

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK