Magija

Blizanci i Jarac-Slaganje horoskopskih znakova i uporedni horoskop

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Kako se slažu Blizanci i Jarac?

Kada se Blizanac i Jarac sretnu, moraju biti sigurni da su njihove energije usmjerene ka istom, zajedničkom cilju, jer se njhovi individualni pogledi na svijet razlikuju kao dan i noć. I mada tako različiti, nerazmrsivo su povezani nekim stvarima, kojih često nisu ni svjesni. Saturnov podanik Jarac ima malu prednost nad Merkurovim podanikom Blizancem:

Posjeduje volju da zaustavi svoj tempo života i posluša poneki dobar Jarčev savjet, nesloga i nezadovoljstvo su na vidiku. Seksualna vrelina je sklona brzom hlađenju kada sve njihove razlikosti isplivaju na površinu. Jarcem vlada ozbiljni Saturn, a Blizancima društven i govorljiv Merkur.

Jarac regiji zemljanim znacima zodijaka i zainteresiran je za učvršćivanje svojih stavova i ciljeva i stvaranje privatnog bogatstva, dok Blizanac voli biti slobodan i letjeti gdje god ga vjetar nosi. Blizanca prirodna potreba za komunikacijom može biti potisnuta pod dejstvom Jarca. Oboje moraju glasati za primirje da bi napravili korak naprijed. Sve to i nije tako loše jer su tu komplimentarni faktori u igri, uz Jarčevo iskustvo i visoku srčanost Blizanca. Blizančev bezazleni stil često teži da razljuti stabilnog, konzervativnog Jarca, koji je opće konvencionalan.

Posesivni Jarac je u stvari zabrinut za sigurnost, dok je Blizanac značajno više zabrinut naizglednim gubitkom svoje slobode. Jarac voli planski red i rutinu, bez iznenadnih i neočekivanih upadica, dok takav način života Blizanca zna da dovede do ludila. Sa druge strane, blizancima potreba za stimulacijom može zabrinuti Jarca i izbaciti ga iz ravnoteže. Jarac je vodstvom orjentisan kardinalni znak i osobe rođene u ovom znaku su samim tim zainteresovane za dostizanje dalekih ciljeva. To ih čini ambicioznim i stimulira kvalitetu njihove lojalnosti i ustrajnosti. Ako sve ide po Jarčevoj zamisli, zajednički život će biti siguran i isplaniran, ali trezven pogled na sve okolno definitivno će ugusiti Blizančev entuzijazam.

Jarac je nenametljiv i tih, dok je Blizanac rođen za zabave i druženja. Jarac je svojeglav, Blizanac flesibilan. U zajedničkom životu ovo dvoje moraju posjedovati različite i strogo definirane uloge, da jedno drugom ne bi stajali na putu ka razvitku. Njihove filozofije i sposobnosti sticanja se jako razlikuju: Blizanac je brzoplet i hitro donosi zaključke, Jarac je rado spreman da se i pomuči za uspjeh … Blizanac bi trebao kontrolirati svoj oštri jezik i smanji svoj sarkazam, da nebi izazvao jarčev zlovolju, ili što je još gore – napad Jarčevih rogova! Poslovni odnosi uz kombinaciju ova dva horoskopska znaka nisu preporučljivi!

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK